10

Българин

преди 11 месеца

Сигурно и той е от съдружниците на мутрата от Банкя. Между впрочем, България не е длъжна да става като ивицата им Газа. Нито пък като Израел. Въпреки управлението на стабилното правителство на политиците.

9

Сгааански номера

преди 11 месеца

До Анонимен твърди се, че е от арабски произход, ама съдейки по матряла на територията май си е чист българин :))) ..... ОТ ИНДИЙСКИ ПРОИЗХОД. На цвят са същите като арабите , ама с по-сини венци . Взел им парите на мигрантите да ги превози до Виена , пък ги изоставил на магистралата край Пловдив...

8

Анонимен

преди 11 месеца

До 7 - Имам познати, дето напуснаха Мамльо, защото не се издържа. Преди смао работиха в Копенхаген, а свга се преместиха там, където данъците са двойни, а наемите са вече тройни. Като ги питаш, политокоркетните мънкат, а другите казват, *** ги е страх да ходят сами по улицата. Ако някой е живял в скандинавска държава преди 2015-а ще знае, колкон абсурдно звучи това, да те е страх сам на улицата ....

7

Анонимен

преди 11 месеца

А като полицай гръмна крадец УЙНАХТЕ! А тук нищо. А за наръгания полицай вчера, даже не св говори ... ГНУСНО е това отношение.

6

Аз

преди 11 месеца

Защо има араби на българска територия?

5

Alex

преди 11 месеца

Кво пак плашите?

4

Анонимен

преди 11 месеца

Ще стане като Швеция, бомбени нападения всяка нощ, стрелят се в Малмо като на война. Само че нищо не виждате защото медиите покриват всичко, пишете Малмо в тубата и ще видите какво е трети свят.

3

Ужас

преди 11 месеца

Да не е изпратил по погрешка - бтрите на мирчев от продай бг - в газа вместо в укрия , заедно с патроните

2

Анонимен

преди 11 месеца

Айде честито, понеже си нямаме достатъчно от нашите магусти, внесете и козоеби от четвъртия свят.Почнаха да А се стрелят по улиците и се гонят с ножове както в техните коптори.

1

Борче

преди 11 месеца

Промяната продьлжава