31

АНГЕЛ

преди 11 месеца

Белия дом не заслужава да бъде разрушен от някакви фанатизирани терористи. Белия дом заслужава да е последната отцеляла здрава сграда в Съединените Щати!!!

30

Ядрен вампир Z

преди 11 месеца

Това Рон Джеръми ли е?

29

Г-н Х

преди 11 месеца

Щaтите си търсеха враг! Поредната нагласена игричка!

28

Xaxa

преди 11 месеца

Тия от днес бг са големи шегаджии. Надали има останал човек да не знае кой е истинския терорист, взривил кулите - САЩ. Толкова доказателства надали има за подобно престъпление. Кулите се сринаха от контролирани взривове и това го има на видео записи от най-различни ъгли. Самолетите просто бяха за парлама. В Пентагона освен остатъци от взривове, нищо друго няма, следи и останки ит самолет така и не се откриха. Днес бг, моля не ни занимавайте повече с пропагандите и лъжите си!

27

До 35

преди 11 месеца

Прочети цитираната книга от наш колега, отвори сайта на ФБР и разгледай снимките, за да разбереш истината. Успех в търсенето.

26

До гого

преди 11 месеца

Ами, така е, когато пресата зарибява читателите. Отворете сайта на ФБР fbi.gov, за да видите ясно на кого е снимката. ;)

25

Do 29

преди 11 месеца

Намери изпрасканата простотия в началото на "бестселъра" за комшолука на Белият дом и Пентагона, за да падлудееш от гъдел, с твоите колеги и да се събудите от смях. Наздраве!

24

Анонимен

преди 11 месеца

183 пъти воден борд. Този са го направили амфибия направо. Нормално да си говори със себе си след това

23

гого

преди 11 месеца

преди години под тази снимка се мъдреше надпис "Пабло Ескобар е жив" , но не помня точно в коя медия беше

22

До 13

преди 11 месеца

Да, чели сме я и сме видяли и 38-те оригинални фотографии, цветни разбира се, предоставени любезно на автора, който е доказано неориентиран в географската ситуация на Washington, DC, тъй като яко се е изцепил, че Пентагона е в съседство на The White House. (Този стейтмънт стои и досега в неговата стъкмистика!!!) Enjoy.

21

До:До стига заблуди

преди 11 месеца

Не само съм ги чел, ами и в момента са пред мен, за да мога да ги цитирам точно. За твое сведение всичките ми колеги, с които работя, ги прочетоха и никой не е на твоето мнение. А, те не са малко, повярвай ми.

20

До Чарли Шийн

преди 11 месеца

Дон'т уори. И превъртялите из психиатричните болници считат тяхната "истина" за меродавна. :)

19

До Христо Христов

преди 11 месеца

За форумните съучастници-конспиратори ли думаш, чадо? :)

18

До 17

преди 11 месеца

Ти да не си Бог, че се унифицираш с "всички". Прекалил си с егоцентризЪмът. Фактът, че ти мислиш по един начин, не означава, че и другите мислят като тебе.

17

До стига заблуди

преди 11 месеца

Ти чел ли си я тази книга някога, или само си зубрил коментарите по нея във форума на БеГеМамите? Ако я беше чел, щеше да видиш снимките предоставени от ФБР на автора с телата на убитите в самолета влетял в Пентагона.

16

Spy

преди 11 месеца

Ами атентаторите - живите, де - отдавна са разквартирувани, а разпитите са част от процедурата. Вие какво искате? Да ги черпят с шербет и кафе ли!?

15

Анонимен

преди 11 месеца

Единствената държава по света, която се издържа от водене на воини е САЩ. Ако не участват във воини или не си предлагат (натрапват) оръжията си са фалирали. 30 трилона долара външен дълг.

14

Анонимен

преди 11 месеца

На атентаторите от ЦРУ ли? :)

13

Анонимен

преди 11 месеца

Никой не вярва на глупостите и пропагандата на ЦРУ. На тях просто им трябваше причина за да нападната Авганистан.

12

СВЕТОВНОТО ЗЛО Е

преди 11 месеца

РУСИЯ И ФИНАНСИРАНИТЕ ОТ РУСИЯ ТЕРОРИСТИ ПО ЦЯЛОТО ЗЕМНО КЪЛБО ОТ 1917 И ДО ДНЕС