285

Анонимен

преди 1 година

Как разбрахте ,че украинското зърно е лошо? Аз съм агроном лаборант и от първо лице знам резултатите от тяхното и нашето зърно - Еми украинското зърно е чисто като сълза, плевелче няма!!! С нашето не е точно така....Да си смъкнат малко цените нашите! Стига с тази измислена от робовладелците инфлация!!!

284

ЗАКОН БОЖИ !

преди 1 година

Който не храни своя армия - храни чужда! А който не яде от труда на сънародниците си - умира от вносни храни! УКРАИНСКИТЕ - никакъв контрол, извън стандартите на ЕС, обработвани със забранени - вредни за здравето, растенията и почвата пестициди, ГМО с разграждащи се стотици години радиоактивни отпадъци от Чернобил и т.н. За това ли влязохме в ЕС, за да ядем отровни храни и да затрием малкото останали български ???

283

bbb

преди 1 година

До АнонименЗначи да подкрепяме американските фирми, собственици на украинската земя и зърно, които ще внасят у нас продукцията си, а да не подкрепяме българския бизнес Що за предателска логика? А като ви се струва, че са богати зърнарите, станете и вие зърнар!

282

То беше...

преди 1 година

...въпрос на време да свършат парите и да започнат да ви ядат собствените ви деца - питай Борисов, той знае най-добре... Борисов, кажи си!

281

ПЕШО

преди 1 година

Внос на зърно искат,прекупвачи и производители!Евтина суровина,скъп краен продукт! Тия дъвки,за поевтиняване не ги разтягайте!

280

Анонимен

преди 1 година

Как може да протестираш за да искаш опазване на високите цени? Това е невиждано. Всъщност те са в правото си, като диви бизнесмени и олигарси, собственици на имоти, хотели, яхти, джипове. Но, не разбирам обикновените хора, които ги финансират чрез скъпите стоки? Въпрос към вас? Вие осъзнавате ли, че подкрепяте хора, един див и самозабравил се бизнес елит, който ви ограбва с високи цени? Разбирате ли го това? И това е също при горивата, фармацевтиката, енергетиката и много други отрасли-картели!

279

Анонимен

преди 1 година

Полша, Унгария и Словакия като забраняват укр. внос по-*** ли са от тебе очиларко АКАДЕМИК = АКА ДЕ МИне Кравара !

278

Идиот

преди 1 година

Нови думи измислям всякакви. Безплатно!

277

Денко Зеленков

преди 1 година

С тази стъпка управлението показа предаността си към западните колонизатори и открита подръжка на нацисткия режим в украйна. ИZплюха се на БГ земеделието

276

Анонимен

преди 1 година

И знаете ли, кое е най-***, че сред тези хора тип 'леки жени', са и част от генералите, част от лекарите, от професорите, от политиците, от много направления, от така наречените елити - "бизнес леки жени" с "много тежки возила с масивни фасади".

275

Анонимен

преди 1 година

Крадци с хотели, джипове и яхти! Ашколсун ли се казва, за да ти е кеф! БСП едни от най-големите крадци-лицемери на нашето време, съставени от цели родове и семейства. БСП въвели плоския данък, с който ограбват на засегнатите от кризите, всеки ден. И всяка партия, която мълчи по този въпрос и не предприема мерки за незабавното му премахване е съучастник на БСП в тези грабежи!

274

ОНКОЛОЗИ И ГРОБАРИ

преди 1 година

ПОДКРЕПЯМЕ ДЕНКОВ И ВНОСА НА УКРАИНСКИ ХРАНИ. ПОДКРЕПЯМЕ И БАЙДЪН ЗА СНАРЯДИТЕ С ОБЕДНЕН УРАН! НАЙ-НАКРАЯ ДА ЗАБОГАТЕЕМ И НИЕ ОТ ВОЙНАТА ДЖАНЪМ t

273

Анонимен

преди 1 година

По-скоро, България винаги е губела от хора тип "леки жени", които безконтролно и наивно се мятат от една идеология в друга и биват с лекота обръщани да се бият съъс своята държава и съграждани. Това е ставало винаги, винаги. Нямаме доктрина, българска доктрина, зад която да застанем всички заедно. Като Китай, като Полша! И без значение идеологиите на своето време, да продължаваме да се придържаме към основата на една българска доктрина като гражданско ядро. Но нямаме такова, имаме само крадци!

272

Анонимен

преди 1 година

Това правителство, откакто е дошло на власт, бърза да унищожава всичко българско. Бърза да удовлетвори всякакъв чужд интерес (който винаги е антибългарски), колкото и да е той вреден за България.

271

Анонимен

преди 1 година

Какъв русофоб, кратуно дебела? Никога няма да бъда нито, русофил, нито русофоб. България достатъчно е губела от едни от най-терористичните империи на света - Русия, Англия, Франция.

270

Чарли Чапл Булгар

преди 1 година

Не ми прилича на "Велчова завера".

269

Анонимен

преди 1 година

До до 342 Зърнопроизводителите,подпомагани от държавата,натрупаха доста.Защо се страхуват от конкурентно зърно,което ще спре поскъпването на фуража,олиото и хляба?

268

Анонимен

преди 1 година

Това е война с мафията, която ежедневно, всеки ден ограбва българските граждани. Като ги тормози и поддиска, като ги сблъсква едни срещу други, за да могат да им минават далаверите на ортаците. Радев не прави изключение, просто е член една друга мафиотизирана мрежа. България не се нуждае от мафиотизирани партийни мрежи. България се нуждае от достойни управленци, които са готови да се изправят срещу всяка мафия, независимо от цвета и! Защото точно в момента тези мафии работят заедно Радев=Борисов

267

ДА ВИ Е СЛАДКО !

преди 1 година

ХЛЯБ, БИРА, МЛЯКО, МЕСО, МАЛИНИ, МЕД С ГМО и ОБЕДНЕН УРАН от Украйна !!!!!!!!!!!!!!!!!! НАЗДРАВЕ И С РАДИОАКТИВНА ВОДКА - ХВАЩА ПО-БЪРЗО И ЯКО, И ЯКО КЪМ ОНЯ СВЕТ :)))

266

Анонимен

преди 1 година

Цялата мафия, българската мафия. Петата бизнес колона на Москва, на терориста Путин, трябва да бъде ударена доста яко! Така трябва да бъде ударена, че България веднъж завинаги да се откъсне от Московския терор. Путин и кохортата зад него, никога няма да заличат българския произход на българската азбука, с която си служи и Руската федерация. НИКОГА!