199

ЩЕ

преди 1 година

Премахнеш корупцията в България и Украйна, когато Месечината си обърне прашките наопаки. Знаеш го ти, знаят го и тук. Като че ли хората трева пасат.

198

баба мара

преди 1 година

финансов одит на украина тъщата на нар-ко-***-на е закупила имение в египетна червено море с какви пари с помощите на ес за воината с русия има ли ощенякои да не му е ясно нещо

197

то

преди 1 година

Цял живот няма да Ви стигне, г-н Зеленски, да се преборите с корупцията в Украйна, която се шири в страшни размери от много, много дълго време, включая и Вас лично!

196

цветкова бара

преди 1 година

Тоя зеленяш, бате, почна войната за кеф на онова дементиралото старче, като милионер, а сега вече е милиардер!! Наскоро се оказа, че и в Египет има вила за около 5 млн. долара, плюс оная в Италия, дето бяха комшии с Пригожин!!

195

Анонимен

преди 1 година

Ами ако Русия също премахне корупцията? Нямате шанс тогава!

194

Анонимен

преди 1 година

Докато руското ПВО не колабира,а заводите за зенитни ракети спрат да смесват,дали заради липса на квалифициран персонал,чипове и/или др.

193

Анонимен

преди 1 година

Затова ще истреляме 1000 ракети та 100 да достигнат целта! Колко 5 милиарда струват,жълти стотинки!

192

Олимпий Панов

преди 1 година

Става въпрос за корупция на най-низките етажи там където хората плащат за да могат да избягат от войната,искат да изтрепят повечко народ!А горе как-то крадяха така и ще продължат!

191

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Във Вашингтон все по-голяма подкрепа набира предоставянето на касетъчни боеприпаси ..изстрелвани от ракетни системи като HIMARS." -------------- химарсът вече не е интересен. Вааатенките му намериха цаката. От 10 изстреляни, една ракета да успее успешно да достигне целта си.. другите ходят да гонят гпс-а по полята.

190

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Руските сили търпят големи загуби заради използването на касетъчни боеприпаси" ---------- то па щото руснаците не използват също касетъчни.. че освен тях и термобарични. Най-много жертви и от двете страни причинява артилерията, а руската е пъти повече. За всеки уббит руснак уммират 8 хохаала. Та правете си сметката за кой гласувате, че да не се окажете в някой окоп защитаващи "западните либерал-жендар ценности" и финансовите интереси на пидоджо, синчето му и вангард!

189

Анонимен

преди 1 година

Във Вашингтон все по-голяма подкрепа набира предоставянето на касетъчни боеприпаси с ракетно базиране - т.е. изстрелвани от ракетни системи като HIMARS. Така може да се нанасят по-дълбоки удари в сравнение с артилерийските версии на касетъчните бомби, които САЩ започнаха да доставят на Киев миналия месец... В Германия е пълно с тези ракетни снаряди които предстои да бъдат утилизирани през следващата година.

188

Анонимен

преди 1 година

Руските сили търпят големи загуби заради използването на касетъчни боеприпаси от страна на украинците. Това признава руският полковник Пьотр Шувалов в своя телеграм канал."В окопите се получава ужасна каша от живи и умиращи, на които понякога е невъзможно да се помогне", споделя той като добавя, че самите окопи не могат да осигурят защита, а колкото до медицинската помощ за ранените - руснаците поначало имат проблем с това. "

187

Catch 22

преди 1 година

Докато има военно положение, няма да има избори и Зеленски ще е на власт, а военно положение ще има докато Зеленски и неговата партия ( с огромно мнозинство в Радата след забрана на опозицията) го удължават всеки 6 месеца!

186

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 'Повече убити окупатори по-весело лято" ------------ много весело, да.. заради това в момента в 404 правят най-големият овеселителен парк в света.. или пък да беше гробище?

185

Анонимен

преди 1 година

Абе ключът към победата над Русия не бяха ли байрактарите? Или пък да бяха хаймарсите? А след това не бяха ли леопардите? А сега не са ли ф-16-ките????

184

Анонимен

преди 1 година

Повече убити окупатори по-весело лято

183

Анонимен

преди 1 година

Значи трябва да премахне първо себе си

182

Абе

преди 1 година

В Украйна само Слугите на Народа и Самият Зеленский Имат Право да Крадат. Това Пан Зе Ще предложи да се превърне във Закон. И без това в Украйне в близките години Избори НЯМА да има. Не и докато Зекенский е Начело.

181

За да премахне

преди 1 година

Корупцията в Украйна, трябва да премахне всички украинци..до последният! Засега добре се справя..

180

Да премахне първо

преди 1 година

Себе си, като най-корумпиран в Украйна!