17

L.

преди 1 година

Чудите се на заглавието? Ами прочетете кой е писал статията. Обзалагам се че нищо не разбира Нелито от написаното.

16

мдамм

преди 1 година

айде бе, само русия има петрол, ще купуваме от другаде, какво толкова

15

Анонимен

преди 1 година

Това заглавие е много странно. Какво значи че някаква частна компания ни превъзхождала държавата? И очаквали края на управлението си, да не ни управлява Лукойл? Изглежда на лош машинен превод.

14

Ужас

преди 1 година

Искат да ни унищожьт до последният бьлгарин с все по високи цени на всичко -скачате ли за банани

13

Мишо

преди 1 година

Колко копейки взе за тоя пост?

12

Анонимен

преди 1 година

До sherlock 1. В оригиналния текст на Политико е "For now Lukoil bestrides Bulgaria", което е нещо в смисъл "Засега Лукоил владее / доминира в България". kpler Lukoil

11

Мишо

преди 1 година

България бавно и сигурно умира. Това което турците за 500 години не успяха да направят ЕС и САЩ ще го направят за 50.Зависими от руския петрол?!!! След като го спрем от кого ще сме зависими? От кого? Хора събудете се, живота ви поскъпна със 100 - 150% скоро и гориво по 2 евро.

10

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 13 Идеята на тази пропаганда е да създаде причина за да се направи промяна в собствеността и после ще купуват пак от Русия но ще ни го продават по-скъпо, точно както стана с газа. Някой иска да налапа комисиона и естествено този някой ще е близък до властта който да им дава процент.

9

направо

преди 1 година

дилян добрев да си го каже за кого са приготвили рафинерията.....само още някой месец да я поклатят за да и падне цената.....

8

Анонимен

преди 1 година

Каква е тая пропаганда нон-стоп с Русия. В ЕС и НАТО сме, караме западни автомобили, слушаме западна музика, гледаме западни филми. Голяма работа, че идвал бензина от Лукоил, ако е евтин какъв е проблема ?

7

Анонимен

преди 1 година

63 MИЛИАРДА "СПЕСТЕНИ" ЗА 20 ГОДИНИ! ТОВА Е СМЕТКАТА!

6

ВЪПРОС

преди 1 година

Лукойл е апетитна хапка за САЩ фирми . Печалбата е милиарди долари годишно . Защо Частните Пенсионни Фондове на България не купят Рафинерията , и печалбата да отива в БГ Пенсионери и Работници , вместо в САЩ Пенсионери и Социално слаби ?

5

Анонимен

преди 1 година

Предстои упадък, разграбване и скрап за последната българска рафинерия. Тъжна история,част от убийството на българската промишленост...има хора за въже, на висок пост и слуги на враждебно за българите посолство.

4

Анонимен

преди 1 година

Тоя завод е чисто руски още от нефтохим макар че сега има западни технологии нито един Българин не го е изграждал изключвам зидаро кофражистите и заварчиците

3

Анонимен

преди 1 година

До Упс Подобни статийки си ги чете мафията. Всичко си разбира. Уж си казва, че парите не миришели, а ето, че се напряга да изгони инвеститор, работодател край един от най-красивите ни градове. Това с данъците едва ли е вярно. Това разбираме ние, простосмъртните. После, що не гласуваме, или пък гласуваме, ама неправилно.

2

банани и WC хартия

преди 1 година

За тях скачaхте като изоглавени !

1

Упс

преди 1 година

Какво значи " Лукойл превъзхожда България"?!? Нищо не разбирам! В какво те ни превъзхождат?!??