25

Анонимен

преди 1 година

А защо в Гърция никой не се дави?

24

До 23

преди 1 година

Какво значи нагрят, тя телесната ти температура е една и съща. Аз съм се къпал със студена вода от любопитство, а и е добре за имунитета.

23

ККК

преди 1 година

Акълът ти е на 6 градуса. Ти, въобще, в нашето море влизал ли си. Следващият път с термометър

22

Анонимен

преди 1 година

От 22 Към оня дето е набил минус на 20-ти. Причината за смъртта на спасителя е точно тази- спира му сърцето защото той както е нагрят се хвърля във водата където пласта на 3-4 метра е вече 6 градуса , тоест леденостудена вода и сърцето не издържа от тази трязка смяна. Ти влизал ли си нагрят да се къпеш в 6 градуса вода под душа? Започваш да се задъхваш. Аре сега пробвай както си нагрят, да си пуснеш дуща със студена вода да видиш как ще се задъхаш.

21

Анонимен

преди 1 година

до 20 И има друго- спясителят не е знаел, че в язовирите водата става за изведнъж с много голяма аплитуда в , а в морето няма такава рязка амплитуда защото морето се вълнува.

20

Анонимен

преди 1 година

до 20 Дай си адреса да ти пратя една стела артоа с колет, брат! :))) Ако си от Варна пък, направо те черпя в някое заведение.:)))

19

Тенгри кан

преди 1 година

До АнонименЩото в язовира водата отгоре пласт е топла, но отдолу ппаста- резко студена и тва му йе *** балката на сърцено и он трупнал на место;))) Бе, боли та сапа, един кельо по-малко;)))

18

Тенгри кан

преди 1 година

Годината Дванш - масова хекатомба на електората;))) Дето и да иде, се мре, но на морето, най-много мре;))) Мър аз съм в казал, пейзанс, Черно море, затуй е Черно оти е вход към подземното царство на алпа Чулман. Чулман много обича арслане и тарикати, сичките те, след кат са удават стават негови слуги, там доле, в двореца-пещера Ор;)))

17

Анонимен

преди 1 година

от 15 Чакам някой да се сети защо спасителят умря в язовира след скока.

16

Анонимен

преди 1 година

Препоръчвам на всички та паци проба с океан при време на отлив. На плиткото, до колената например. Никога няма да влязат повече дори и в нашето море, когато не трябва.

15

Анонимен

преди 1 година

до 14 Ми те тези Ала-Бала хумористичната група от Варна не случайно имат десетки клипове където осмиват спасителите чрез образа който играе Бинокъла. Който е гледал тези диваци знае за какво говоря. :))))

14

Анонимен

преди 1 година

Един спасител от морето идва на нашия язовир" Цонево" преди години и скача от моста който свързва брега с кулата. Дълбочината там е 30 метра, а водата от моста 10 метра. Хвърли се и не излезе. Защо не излезе? Някой може ли да ми каже? Ако някой ми каже, една бира от мен! Щото аз ще ви кажа, понеже установиха след това причината за смъртта му.

13

Георги Илиев Митев

преди 1 година

Супермените ( спасителите ) , сладко , сладко си почиват , спят или ухажват девойките и жените. Само това е ползата от тези арогантни типове .

12

Анонимен

преди 1 година

от 12 Хората на плажа аплодираха рибарите. Целия плаж гледаше драмата. Това при мъртво вълнение.

11

Анонимен

преди 1 година

от 12 И при това имаше вълнение, мъртво вълнение

10

Анонимен

преди 1 година

дo 10 Има стотици случаи където и добри плувци са се давели. Ти от Марс ли падаш?Мисля беше 1999-та година и бях на Шкорпиловци и едни рибари с гумена лодка им се пука лодката и те се намират във водата, но това на 2километра някъде. Някои хора на плажа ги бяха забелязали че махат с ръце и казаха на спасителите. Двама спасители се хвърлиха във водата. Рибарите излязоха на 200 метра встрани където им се обърна лодката, а спасителите 10 минути след тях едвам си взимаха въздух. Вярно минаха двойно

9

Анонимен

преди 1 година

Обикновено хората които са лоши плувци се давят от страх и паника. Няма как да се удавиш ако плуваш сносно и не се панираш. Човешкото тяло е по леко от водата.

8

Анонимен

преди 1 година

до 9 Пак ли българи и ръмънци, кравар умирисан?

7

Анонимен

преди 1 година

Пак ли руснаци

6

Гиб Мелсън

преди 1 година

Тук на Слънчака вчера флага беше зелен и се плуваше много приятно. Разстоянията между постовете са огромни, няма как спасителите да могат да наблюдават толкова голям периметър с толкова много народ във водата А спасителя на 18 пост се криеше на сянка зад вишката и реално отттам нищо не вижда. Нямаме държава