206

Доминира само

преди 1 година

Заглавията и статиите в българските платени медии..нищо друго!

205

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 254, да не би да си вярваш, че отношението на САЩ, Германия, Франция и т.н. ... не заслужава твоите цитати??? Всяка държава си гони интереса и глупостите, които цитираш са защото неуки и без всякакъв опит в международните отношения родолюбци да пишат глупости заради национален интерес. Обаче после след поражението и кървавия край на Априлското възстание виждат, че без Русия няма как да видим свобода. Променят си мнението, а Стамболов после ги праща в затворите защото били русофили.

204

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Соросе, абе стига си досаждал с извадени от контекста цитати от непопулярни апокрифи! За някои от тези писания авторите им по-късно са съжалявали и са си променили мнението. Ти обаче, като латерна повтаряш ли повтаряш глупостите, които са се родили в главите на наши възрожденци. Примерно Захари Стоянов е известен скандалджия, който от най-малък повод е правел от мухата слон. Нееднократно е публикувал скандални неща за всички в България, включително Русия, а после се е извинявал.

203

Анонимен

преди 1 година

Благодарение на Наркомана, макар че е трудно, те доминират в траурните услуги и в просията по цяла европа. Браво, все пак, в нещо и те доминират.

202

Историята не е гугъл

преди 1 година

До 261Раковски.... Няма да коментира още колко неща е казал и колко неверни или субективни са били те....Ще припомня само ,че по времето му в Русия е влизала и вчерашната Украйна.Поводът за русофобията му е преселването на българи в Украйна(част от Руската империя /държава).Именно там българите са били поканени да се преселят и са били излъгани за условията на живот. Раковски пише едно книжле,които руснаците го изземват и хоп -идва и цитата Ви.По Вашата логика всички съседи са варвари...

201

Анонимен

преди 1 година

Зеленият ИЗПЛИСКАЛ НАРКОМАН отново е прекалил с мешилката и не знае кво става. Не е лошо господарите му да не му разрешават да дава интервюта, когато е направен! ОЗАПТЯВАЙТЕ СИ КЛОУНИТЕ, КРАВАРИ!

200

Анонимен

преди 1 година

"Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския."(Захари Стоянов, из предисловието към брошурата на Г.С. Раковски "Преселение в Русия или руската убийствена политика за българите", 1886 г.)

199

Анонимен

преди 1 година

Руското правителство, кое досега лъстеше нашите добродушни българи със сякакви лукави и лъжовни обещания, днес вече открива булото си и явно показва убийствената и злобната си политика към тях. То е наумило и труди се с всичките лукави и безчестни средства да разори и опустоши милото ни Отечество България и да уникакви нашата народност, самото нам скъпоценно и свято наследие!"(Георги Раковски, из брошурата "Преселение в Русия или руската убийствена политика за българите", 1861 г., Букурещ.)

198

Анонимен

преди 1 година

ПУТИН ЩЕ ОТГОВОРИ С МОЩЕН ПАРАД НА ФИЛИП КИРКОРОВ

197

Сински

преди 1 година

Доминира белото и $$$ в неговата сметка.....както и числото на г..м..н..те предимно в бг ,които го подкрепят ...

196

преди 1 година

едната страна поркат, от другата друсат и на ви го резултата.

195

Анонимен

преди 1 година

Доминирате? Господ да пази България от подобен.

194

Анонимен

преди 1 година

"Русите са били един най-див и най-варварски народ, както са си и досега останали такива в най-голямата си част. Българите са ги най-напред покръстили, дали са им писменост, Свещеното писание и първото образование." (Георги Раковски, из брошурата "Преселение в Русия или руската убийствена политика за българите", 1861 г., Букурещ.)

193

Анонимен

преди 1 година

"Длъжност свята към милото ни Отечество налага ни да открием простодушному народу какво нещо е тая Русия и нейното мъчителско монголско правителство, и какви вечни мъки ги чакат, ако са тия излъжат и идат да влязат в нейните железни нокти. Но преди да дойдем на този предмет, нужда е да покажем вкратце нашим братям какви неприятелски сношения е имала още от стари времена с наши праотци и как тя сякога старала да ги завладей, какви же злини им нанесла досега за награда и що са тия кръстили и първите начала образования й дали."(Георги Раковски

192

Анонимен

преди 1 година

Нещо за руската спецобосрация,моля?

191

Анонимен

преди 1 година

Нека им това лъжливо наркоманче на българските форумни ***! Да си го четат!

190

Анонимен

преди 1 година

Къде има доминация?!? Окупираните 20%са си пак 20% дори и първата отбранителна линия не е пробита никъде по фронтовата линия. Вижте го на украинската карта или всяка западна карта.

189

aZ-ът

преди 1 година

Вие виждали ли сте Соломон ПАси на живо. Нищо общо с образа му на телевизията. Там го подготвят кукловодите. На живо е като клошар. Да виждал съм го и затова говоря. Един мърляв човек, прегърбен , с една раница на мазни петна и панталони на петна се разхожда. Този човек има психическо разстройство, може би болест или с възрастта някакви дегенеративни промени. Знам , че няма да повярвате, но хората , които да го виждали ще ме подкрепят. Това наистина не е нормален човек.

188

Анонимен

преди 1 година

Зеленаглейшън лъже пак,за да му дават още милиардейшън,танкейшън и самолетейшън,но накрая ще получи царевицегейшън.

187

aZ-ът

преди 1 година

Скри актрис , скоро. Света се променя, всички видяха истинското ви лице. Ще загубите територия , ние тук ще си изритаме либерастията , хората почнаха се събуждат, ПП-ДБ е срутище - губи по процент на месец . Ти лично ще свършиш или като Кадафи - с куршум в главата и метална тръба в д...пето или (ако господарите ти се смилят над теб) като мъжка секретарка в някой борд на директорите в някоя корпорация . Президент на държава, героя на запада , лидера на свободния свят - административно директорче.