140

Анонимен

преди 1 година

Ти първоначално кръсти селската си партия Нема такава държава, после като ти се скараха за това нещо селянино учиндолски е кръсти Има такава държава...:)))

139

Ник

преди 1 година

Има и друг извод, май ГЕРБ верно строяха магистрала, а тия убавци я спираха, за да оплюят политическия противник.

138

Анонимен

преди 1 година

ПП ,ДБ и ГЕРБ са МИШКИ!!!

137

Сега

преди 1 година

Славунчо и срещу тях да бегал пак немой ги стигна

136

Анонимен

преди 1 година

Чака рака, чалгийка, масрафче и айде в политиката да ръсиш глупости. Не става така.

135

анонимен

преди 1 година

Няма ли кой да подскаже на Славуца, че дългите постове никой не ги дочита до край (може би затова в Twitter има ограничения). А той само ли драска, драска "романи" със съмнително качество. Не че Киро и Асенчо са стока, но и Дългият не е.

134

Анонимен

преди 1 година

Ако обръщаме внимание на всеки луд какво пише по Фейсбука до никъде няма да я докараме.

133

До Така ли?

преди 1 година

Ехо, ти безсмъртен ли си или какво? Я, по - кротко! Щото, животът е непредсказуем- днес си добре, утре - не си. Какво си тръгвал да говориш за здравословното състояние на Слави? Къде си мислиш, че се намираш? За кой се мислиш? Аман от подобни екземпляри като теб. Кое от казаното от него не е вярно????

132

Анонимен

преди 1 година

Този го бутат ДПС-то,каквото те му кажат, това и той 'мисли'

131

Така ли?

преди 1 година

Така ли бе, мутро саката, дето не можеш сам да си избършеш ***, не можеш да стоиш на краката си и некрологът се показва от джоба ти! А ти КОЙ си бе, чалгар долен и учиндолски ***?! Ти не рева ли като магаре на погребенията на знакови престъпници, убийци и мутри от подземния свят, и винаги си бил един от тях?! Ти не криеш ли милиони в тайни сметки в чужбина?! Теб те създаде сарайското чудовище, ти си ортак на герберастки и сарайски престъпници! И на Таки Ти си палач и продажник!

130

Ох, пабло, душице

преди 1 година

Ами ти я нещо смислено кажи, нещо по темата, дето Слави ти хвърля право в очите проблема, а ти се правиш, че не го виждаш. Само едно си знаете тук няколко драскачи-чалгар, та чалгар. Няма значение какъв е в случая, а че е изключително прав за тези двамата от ПП. Дето щяха да чегъртат едни други, а сега заедно пеят с тях една песен. За това какво ще кажете? Въртят се като пумпали, днес чегъртат, утре се прегръщат с тези, които не можаха да премахнат. Вярвайте им още на такива. Глупав народ, ей

129

Анонимен

преди 1 година

ПРОТИВ НАТО САМО МУТРИ И ЧАЛГАРИ

128

Анонимен

преди 1 година

НАТО ИЗРИТА БАТО

127

пабло куельо

преди 1 година

чалгаря си оставя чалгар , политик от него не става !

126

Най карсивия

преди 1 година

Долен чалгар! Наще плащания са валидни и добри евро атлантически и подкрепени от посолството! Проьентите също са добри!

125

Е па...

преди 1 година

Прав е. Абсолютно и категорично. Който може да го обори с доводи, факти и доказателства, моля! Нека заповяда. Е, да, ама не. Само обидни квалификации към Слави и толкова. А той борави с аргументи. Железни, при това. Най-лесно е да се каже, че той е еди какъв чалгар. Друго смислено не можете да кажете. Айде, дайте факти. Защото той го прави. Не можете? Ами, това е, защото Слави е прав. Много ви е къса паметта, че тези от ПП дойдоха да свалят ГЕРБ. Е, нещо да кажете по този въпрос???

124

Сес

преди 1 година

Излиза че всички сте гласували за ПП и чак сега ви е дошъл акъла че се срамувате от тях Много жалко ,то един акъл патки пасял но вашият акъл и тях ще загубите масссскааари

123

Анонимен

преди 1 година

В политиката Славчо не е като в чалгата, може би е малко чалга...:))) Чалгарите те избраха лично тебе за първи, ти се скри под диванчето и ни даде Тошко Африкански :)

122

Анонимен

преди 1 година

Слави-смотан чалгар с претенции за нещо

121

Анонимен

преди 1 година

МДА САМО ТИКВАТА БЕШЕ ЧЕСТЕН Е ПОЧТЕН, ОБАЧЕ ПОЧНА ДА МЕНТИ ЗАПАДА И ГО ИЗРИТАХА КАТО КРАСТАВО КУЧЕ