14

Анонимен

преди 1 година

Да вкараш Украйна в НАТО в момента е все едно да влезеш с факла в склад с гориво. Как я мислят тая, ума ми не го събира?!?!?

13

Анонимен

преди 1 година

България загива те се занимават с глупости в момента в Австрия тече подписка може да има и референдум страната да не помага на Украйна и други държави ще го направят

12

Анонимен

преди 1 година

Кога ще се роди нашият Орбан или Ердо

11

Анонимен

преди 1 година

Украйна никога няма да види ЕС и НАТО. Само нашите главуни не го осъзнават.

10

През турско

преди 1 година

В конака ни се чуеаше думата ,че и в Стамбул днес никъде Ердо молим вземи ни

9

Анонимен

преди 1 година

Не е редно държава във война да иска да влиза в НАТО по време на войната. Ако стане, тогава сме задължени да изпращаме наши войници там, няма -искам , не искам, и ще има много млади хора, които заради пари ще отидат, жалко за майките им, за семействата им. Намесата на чужди войски ще удължи агонията на целия свят, непознаването на икономическото и политическо развитие на Русия и особено нейното историческо минало, ще изиграят лоша шега на американците и ЕС, както стана в другите страни.

8

Чакам новина

преди 1 година

Коя сутрин ще се събудя и ще чуя днес НС ще работи за БГ и българите.Калк не вие срам предатели гн ус ни

7

СРАМ И ПОЗОР

преди 1 година

Това нее българското народно събрание.Това е Украйнската рада Българина отдавна няма държава В пъти сме по зле от турско тъжно Турско стана даже мечта.В това НС никой не казва България по сто пъти на ден Украйна Украйна проклети да сте Бг умре

6

Анонимен

преди 1 година

Българският народ внимателно гледа и следващия път всички вносители, които явно активно радеят и действат за война НАТО - Русия, ще бъдат отсвирени, включително Славуца и неговите ка*тили. Да видим какво ще остане от Украйна и ще има ли нещо, което да влиза другаде, освен в Руската Федерация и СНГ.

5

В.

преди 1 година

Не е ли време процедурно да раздадат старшинство: Първи, втори, трети, старши, младши, кандидат атлантик. Организация трябва, не презглава да става работата.

4

Анонимен

преди 1 година

Друга работа нямате ли?България изчезва.....Украйна ли е по-важна?Сигурни ли сте, че Русия ще допусне Украйна в НАТО?Дали няма да гръмнат 6 ядрени реактора по случай приемането на Украйна?

3

мак

преди 1 година

Не се спряха, пак украйна на дневен ред. сигурно тагаренски ги натисна. Референдум няма да направят, ако направят, ще рекат - народа не е компетентен за да решава за евро, тъй че резултата не го броим за нищо. Такива ми ти работи.

2

Анонимен

преди 1 година

Украйна в НАТО = Трета Световна с неясен изход за много!

1

Слава Украини

преди 1 година

Да на Украйна в НАТО