60

до 61

преди 1 година

Аз си правя бира вкъщи и си много прав! След 5.5 е вече ... как да го обясня като вкус. все едно са ти сипали спирт, разредили са го и някой ти се е изп.. пи..кал в халбата.

59

Анонимен

преди 1 година

Сандрин Русо трябва да е до печката, а не да дава акъл.

58

Анонимен

преди 1 година

Ама ако беше Bud Lite, ехеее ... Щеше да е герой на LGBTQ с медал за борба против фашизма.

57

Муахаха

преди 1 година

тоя е Супер Бавен - аз такама Малка Бира на 1 глътка я взимам!

56

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 59 - 4.5-5.5 е нормалната бира. Не знам какво са се жегнали всички толкова, все едно пият по 11 градуса, дето го бие повече на вино ...

55

Анонимен

преди 1 година

До До ЛГБТ 50 - То не е до това, кой какво печели, ами че в един момент те изкарват мега гаден тип - изнасилвач, убиец, сводник, побойник, неандерталец, само и само, защото пиеш бира, гледаш футол и не им цепиш басма ..

54

Анонимен

преди 1 година

Бира "корона" и мъжественост? Тия са се побъркали! То това е сокче! Приятно леко се пие ако те напече слънцето. 3.30 мл май беше. Французин пие бира... Тия имат такива хубави вина, а тоя тръгнал сокчета да пие. Ама сакън да не е белгийска, нали! Мексико и бира... Текила да беше избрал, ама сокчета си пие човека.

53

стига бе

преди 1 година

Малко мъжеството да покаже баболюбеца и либерастията го погна.

52

Анонимен

преди 1 година

баба ми ще я изпие за 5-6 секунди макс

51

Анонимен

преди 1 година

Интересно ми е като как трябва да изглежда нетоксичната мъжественост!!?? И откога в мъжествеността у мъж може да има нещо нередно и лошо!!?? Обратен съм и усещам как тия лудаци в Европа опитват да ни разделят и да се мразим, под предлог, че ни обединяват. Не ни водят към толерантност, а под флага на лицемерна либералност ни тикат към разделение, война и хаос. На мен не ми трябва да мога да сключвам брак еднополов и да вея розови знамена и аз живея в нормалния суров живот и това ми идва в повече.

50

330 мл от 4.5%

преди 1 година

за 17 секунди? Аууу, алкохолик, направо. Както е тръгнало, скоро ще се възмущаваме, че жена, ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ, родила???

49

Джо

преди 1 година

никой не знае какво означава ''токсична мъжественост''... може да се окаже че динозаврите са изчезнали защото са станали гей динозаври

48

Анонимен

преди 1 година

Кат ожаднее, една коронка я гаврътвам за 5 секунди. А будвайзерчето същото количество е не повече от три секунди. Я съм некъв супер мега токсично мъжествен ли тогава?! Не знаех.

47

Шофьор

преди 1 година

Аматьор 330мл.-аз ще я пресуша по-бързо.

46

анонимен келеш

преди 1 година

Вече съм абсолютно сигурен,че ако хипотетично на един финал по футбол или некъв друг спорт играят БЪЛГАРИАЯ срещу русия пишещите тук ще са за русия:):):)Петоколонници предатели:):):)

45

ЛГБТ

преди 1 година

Крайно време е да се забранят ръгбито, футбола и т.н. прекалено мъжествени спортове са, да се оставят само розови спортове като художествена гимнастика.

44

фергюсън

преди 1 година

Ама тези се шегуват .Та нашата перука пресушава бутилка ракия за толкова време !

43

Няма по безмислена

преди 1 година

Глупост от съвременния феминизъм ! Съвременната жена ни готви ни пере ни е задължена да се грижи за децата си - тя не знае как да е жена тръгнала да учи мъжете какви мъже да са

42

Урсула

преди 1 година

Да се забрани бирата в ЕС, не може така да се поощрява мъжеството.

41

Всъщност....

преди 1 година

...с тези 17 секунди за 330 мл бира Макрон даде нагледен пример за умерено бавно пиене! Не разбирам защо го тролят....