96

Факт

преди 1 година

Руснаците пукат западните танкова като пуканки. Вчера 2 часа гледах видеа и направо си е като видеоигра.

95

Анонимен

преди 1 година

Информацията била непроверена. В Телеграм в разни канали има клипове от руснаците как им палят западната техника, а урките бягат като като подплашени xлeбapkи във всички посоки точно преди Лансета да им подпали задницте! Пълно е с видео

94

БОГ ДА ПАЗИ РУСИЯ

преди 1 година

Мачкайте Братя до пълен разгром на нато , западния джендърски англосаксонски клуб. Стигнете до там където са стигнали вашите деди. До Берлин , Париж. Вземете си Аляска , Лос Анджелис. Те са Ваши. Унищожете Вашингтон ,и Лондон. Покажете кой командва света на Сорос и Сие. Амин.

93

Анонимен

преди 1 година

Ами НАТО да дават и нова бе ,е то такава май няма.Прехвсления Леопард (не,че е лош) танк гори като всички други без поддържа на артилерията ,за тая артилерия западната се оказа,че няма даже и снаряди ,а най голямата армия турската Ердоган каза,че ще я извади от Украйна,ако НАТО тръгне да се меси директно.Май той не е толкова глупав за разлика от някой други.

92

Урунгел

преди 1 година

За какво НАТО става въпрос? НАТО даде стара техника на Украйна. Ако НАТО се боеше там от Матушката Блатная нищо да не е останало.

91

Анонимен

преди 1 година

Путин бил вкарал ... е Видя се ,че НАТО не е това,което всички си мислеха.

90

Анонимен

преди 1 година

Путин вкара Македония, Финландия, Украйна и т.н. в НАТО и е кандидат за почитната титла БУДАЛА НА ХИЛЯДОЛЕТИЕТО. Навремето Сталин вкара Турция в НАТО. АБЕ, ТИЯ С КОЯ ЧАСТ НА ТЯЛОТО СИ МИСЛЯТ, И ВЪОБЩЕ ИМАТ ЛИ ЛИПСВАЩИ ЧАСТИ ? НЕ ГИ ЛИ ПРЕГЛЕЖДАТ ПРЕДИ ДА СЕ КАНДИДАТИРАТ ЗА ДЛЪЖНОСТИ ?

89

Анонимен

преди 1 година

Ами понасят си ги щом зеления клоун отново проси танкове.

88

Анонимен

преди 1 година

НЕДОРАЗУМЕНИЕТО ПУТИН : Днес започна Петербургският Международен Психиатричен форум с главен обект товариш Путин, който ще бъде изучаван от бележити психиатри от цял свят

87

Путин вкара

преди 1 година

Украйна в НАТО и е кандидат за почитната титла БУДАЛА НА ХИЛЯДОЛЕТИЕТО

86

Анонимен

преди 1 година

Самия факт, че във всеобщата мобилизация са включени и украинци от западната част на страната, говори за успехите на укроармията. Но според военни експерти от западна Европа това е нож с две остриета - зачочнат ли да пристигат подцинкованите кофчези в западните области тогава сами украинците ще подгонят зеленски. Досега разходния човешки материал беше единствено и само от източните и южни части, населени с рускоезични, о на запад нещата с етноса са доста различни. Става интересно.

85

Анонимен

преди 1 година

Руснаците ако ще до Полша да стигнат, украинците пак ще са победители! Морални! И армията им ще е най-великата в света, след северно-македонската! Руснаците досега война не са печелили и няма да спечелят!

84

Анонимен

преди 1 година

Понасят загуби, ама пробият ли фронта, пак ще има стратегическо отстъпление с цел прегрупиране или в знак на добра воля.

83

Анонимен

преди 1 година

Това е добре. Да не забравяме, че украинците се борят за един жендърски свят, а руснаците - срещу жендърския свят. Всеки нормален човек е наясно кои да подкрепи.

82

Дядо Йоцо

преди 1 година

!ета ви и ви се радвам. Няма по п.рос..т народ от бъкгарския

81

Анонимен

преди 1 година

Водкаджиите прекаляват с лъжите.

80

Мачкай Вова!

преди 1 година

Мачкай Вова! България е с теб! Унищожи проклетото нато!

79

И засвистяха

преди 1 година

И засвистяха КИНЖАЛИ, и забучаха ИСКАНДЕРИ, и загърмяха САРМАТИ. А на НАТОВци им свърши тоалетната хартия!!

78

До До Оня

преди 1 година

БВП на човек в БГ е около 12000 долара, за Русия е 9000. При всичките ресурси блатото е трагедия. Запада като се изтегли, дори вероятно ще падне...тая опорка я забрави

77

До 74

преди 1 година

Какъв ще е този футболен мач - ФК Фолксщтурм срещу ФК Гестапо ли ;)