106

Анонимен

преди 1 година

ЕС все повече се превръща в Съветски съюз. Спуска се някакво решение от Брюксел и не се съобразяват с никого. Мисля, че идва времето България да излезе от ЕС. Тази Истанбулска конвенция означава, че ще могат да взимат децата на нормални родители и да ги дават на хомосексуалисти. Ето затова е целия натиск. Искаме референдум за истанбулската конвенция. 99% от българите са против Истанбулската конвенция.

105

Анонимен

преди 1 година

В договора за ЕС има процедура за напускане, в ерозоната таква процедура няма, какво е мястото в което влизаш ,а не може да напускаш-КАПАН!

104

Народът

преди 1 година

ЕС пак *** ще налагат ... Ами толкова беше. Край! Обявявам официалното напускане на страната от ЕС. Говоря за мнозинството българи!

103

Анонимен

преди 1 година

В българия ще я прокарат ,чрез закона на насилието който готвят Бойко и Киро

102

Анонимен

преди 1 година

до 106 той ЕС е замислен като продължение на СССР но по комунистически и от него, все пак марксисти управляват САЩ и света в момента

101

Анонимен

преди 1 година

Задължително присъствие на гей парада!! Който ще е всеки месец!!

100

Случаен минувач

преди 1 година

Мене по-скоро ме плаши друго. Това, че ЕС все повече заприличва на СССР. Нарежданията се спускат централно, всички са длъжни да козируват и слушат. И да изпълняват. Англичаните, които са владеели половината свят, първи се усетиха и затова се махнаха. И ако продължава така, много скоро в отделните държави ще се появи открито недоволство, което ще доведе до разпадането и на тази структура, както се разпадна СССР.

99

Анонимен

преди 1 година

Значи признават,че има мъже щом само за жени се отнася конвенцията за защита на жените от домашно насилие,само да се появи мъжкото начало едва издържащо на словоохотливоста на женското начало и с привличането на двете начала в словесна охотливост помежду им като привличане на противоположностите и се появява насилието над жените в домашни условия и всякакви други подходящи за туй насилствено деяние.

98

Напомняне

преди 1 година

Меките китки от Европарламента , всячески се опитват да прокарат своите правила и за съжаление, набират преднина. Уж под предтекст, че за защита на жената, но покрай това, си налагат и своите, на меките китки желания. Нали уважават църквата, защо тогава не я почитат???

97

Анонимен

преди 1 година

Като приемем еврото е последната какпка на погубване на националния суверинитет

96

Случаен минувач

преди 1 година

Така че това, че има два пола, си е природен закон, наложен от еволюцията. Не може човек със своите човешки закони да командва природните! Навремето Сталин в СССР е отричал генетиката. Дори е изтезавал и убивал учени. Е, изчезна ли генетиката като наука? Та и сега. Не може по политически съображения да отхвърляш природни закони!

95

Случаен минувач

преди 1 година

Тази конвенция признава третия пол. Трети пол няма. Всеки нормалномислещ човек ще каже това. Природата е направила така, че когато се срещнат подходящи представители на двата пола, да се създаде поколение. Ако имаше хипотетично три пола, тогава създаването на поколение щеше да е много трудно, защото трябваше да се осъществява едновременна среща на три индивида, което е малко вероятно от математическа гледна точка. В природата такъв вид с три пола би изчезнал бързо.

94

факт

преди 1 година

Борисов какъв ще го играе 1 или 2

93

Анонимен

преди 1 година

ЕСсср??

92

Анонимен

преди 1 година

Колко хубаво! Това ще е прекрасен начин да се справим с ромите без да ни съдят в Страсбург! Взимаме им децата , възпитават ги българи или институциите и точно след 1 поколение , кражбите и битовата престъпност ще са голяма рядкост! След като нашите политици отказват да се справят с проблема , ЕС ще го реши вместо тях!

91

Анонимен

преди 1 година

Това си е нарушение на договора за Европейски съюз, ако България гласува против в Съвета на министрите няма да я приемат. ЕС може да си приеме свой регламент с квалифицирано мнозинсво, но не може да задължи насила държава членка да се присъедини към международен договор.

90

Анонимен

преди 1 година

Време е за вън от НАТО и ЕС!

89

АМАН от НАРКОМАНИ

преди 1 година

ДА се направят срочно тестове за наркотици на всички от Европейските комисии,парламент. Ограбват пррез тях стотици милоиарди живи евра годишно НАГЛО >>>Европарламента се опитва да УЗАКОНИ ИСКЛЮЧИЗТЕЛНО НАГЛО АНТИ ЧОВЕШКО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ !!!Предупреждават че опасни обсебени от масови убиици отравят с спец наркотици жервти вкл малолетни за д а ги правят ДЖЕНДЕРИ>.Отровените се разпознават лечно

88

Х

преди 1 година

Отделно, в документа ясно се адресира насилието САМО срещу жени, но не и срещу мъже. Пример за крещяща дискриминация. Но продажните НПО ***'пки всички сте жени, нали?

87

Х

преди 1 година

До 85 Въвеждането на джен...*** като дефиниция на пол си го пише много ясно: "пол означава социално изградени роли, поведения, дейности и характеристики, които определено общество смята за подходящи за жените и за мъжете;". Аман от нагли НПО продажници!