6

Анонимен

преди 1 година

Демек, вносът в България е за спекула. Това се разбира от статията, което само затвърждава факта, че забраната е не само правилна, но и наложителна

5

Анонимен

преди 1 година

В Испания в голяма верига продават български печен слабоосолен слънчоглед и е по-скъп от другите. А за българите - чернобилски, радиоактивен, обогатен с обеднен уран нов внос

4

Анонимен

преди 1 година

Какво излиза нашия хубав слънчоглед за износ, а да внасяме слънчоглед къде се види война.

3

Анонимен

преди 1 година

Я, харесало им да купуват евтино и да продават скъпо? А цените на олиото се сетиха да ги понамалят малко чак като хората щяха вече да ги линчуват. И то на "промоция". Иначе си стоят високи. На колко произведени литра олио от евтиния слънчоглед излиза мерцедеса, а? Лошото е, че като се научиха на далаверата с големите печалби, да продават скъпо продукт от евтина суровина и вече са повредени. Никога няма да се върнат към нормалните печалби.

2

Анонимен

преди 1 година

Пичуе, миналото лято, нашите производители нарочно задържаха и не си продадаха продукцията с надеждата цените да продължават да се вдигат. Затова се напомпиха цените и на всички храни. Ама посоката се обърна и цените взеха, че се сгромолясохоа. Защо си мислите сега, че намат масто за новата реколта. Спекула му се вика. Вместо да се репчат и слагат забрани за внос, трябваше да има вкарани в затвора. А тея забрани през носа ще ни излязат.

1

Факт

преди 1 година

За пореден път управляващите мачкат някого... Когато се престрашат да настъпят по мазола грешния човек, ще бъдат екзекутирани публично на площада.