168

Анонимен

преди 1 година

Храни ляхите, Медвед!

167

Моряка

преди 1 година

То и Русия може да изчезне,но с тази територия след всички кравари.А полските мишоци - първи. И без това повече се задържаха като държава от друг път.Но този път няма да бягат в Англия защото на мястото на Англия ще се плискат само едни радиоактивни вълнички.

166

Анонимен

преди 1 година

Очевадно е че Медведев не е добре с главата но когато такива се навъртат в управлението на държави с ядрено оръжие. светът не го чака нищо добро. Имам усещането че на много рушнаци им се размекнаха мозъците в последните няколко години.

165

Анонимен

преди 1 година

Това е изказване на заместник- началник на някаква служба. Не трябва да му се обръща внимание, въпреки че е бил президент.

164

Реалист

преди 1 година

На някой за престъпленията,все някакъв Козяк им е влязал надълбоко, че все него бълнуват! Че този човечец се опитва да бъде "фактор" с някакви ядрени брътвежи, друг му бил виновен! Тия без враг не могат да дишат !

163

Иванов

преди 1 година

Тоя пиян и луд медвед май си мисли че държавата му няма да бъде заличена също,незнам кого си мисли че плаши още,гаргите ли

162

Анонимен

преди 1 година

До Вярвайте и всички ти повярваха нали.

161

комунист оптимист

преди 1 година

тоя що си мисли че ссср няма да изчезне при такава война :)

160

По същество

преди 1 година

Прав е. Има симулации на евентуална ядрена война. Централна и Западна Европа изчезват. Западният и източният Браг на САЩ и други гъсто населени и стратегически населени части на Канада и САЩ изчезват. Европейска Русия и доста големи градове в Русия изчезват. Но ако Китай се намеси, смятайте, че има шанс да се запази нещо, което да функционира от Русия и Китай, но от САЩ и Европа, няма никакъв шанс.

159

Анонимен

преди 1 година

Време е вече за МИР! Колкото по- скоро се опитат да преговарят, толкова по- добре! Човешкият живот и милионите човешки съдби струват много повече от парче земя и някакви игрички на кой е по- важен

158

Гого

преди 1 година

Много ама много по-вероятно е Русия да изчезне.

157

Краварофилчетата,

преди 1 година

Какво се правите на ощипани гейчета? Истина е казал Медведев!

156

Анонимен

преди 1 година

Както би казал Тери Пратчет, Медведев /и другите около Лилипутин/ е бил луд преди години... Но отдавна е преминал границите на обикновената лудост и сега се намира в една собствена вселена на тих делириум и кротко безумие... Не вървят на добре тия завалии...

155

Алекс

преди 1 година

Медведев трябва да се допуска до интервю само след проверка с дрегер.Това е поредното му неадекватно изявление след тежко пиянство.

154

Нане

преди 1 година

Медведя, ще удари западняляците с ядрото.... Бас ловим.... ===)))

153

Анонимен

преди 1 година

Дъното на крайцера Москва съвпадна с дъното на Черно Море. Пита се в задачата къде е крайцера.

152

Реалист

преди 1 година

Този май,отдавна е изчезнал и си плува в някаква своя орбита! Не знам дали изобщо може да се върне, ако изобщо изтрезнее! Психичните отклонения имат трайни последствия! Той даже парадира с това! На мен ми хлопа дъската ,така че всички ще се съобразявате с ...мен!

151

Анонимен

преди 1 година

Точно така, заедно съм самоизялите се русофобски дребни душици. Ако се запазят по някакъв начин, щи е за кратко. Господ не прощава неправдата и колкото по- късно е наказанието, толкова по- мръсно е.

150

Анонимен

преди 1 година

До 188 Е аз в украинците за една година не съм виждал нещо цивилизовано пък не знам те от кой свят точно идват.

149

кавото повикало

преди 1 година

такова се обадило! :):) Та как се тълкува "изказването на полския премиер Матеуш Моравецки за бързата победа на НАТО в евентуална война срещу Русия."? - то досега НАТО нищо не направаи даже губи и то със войници от руско тесто! Представям си баш гейове каква смотана орда ще са!