26

999

преди 1 година

Поредна статия,проучваща обществените нагласи и настроения на хората,които вече имат пристрастия към участниците в конфликта.Как ще проучите какъв е процента на тези,които не искат въоръжаване и войни?

25

Bg

преди 1 година

Всичката кръв на ръцете на зеленски кулеба байдън и цялата им п-ас-ми-н-а. Имат вече места на дъното на ада !!!

24

r

преди 1 година

Когато атакуваш при военни действия, даваш много повече жертви, от колкото този, който се защитава. Не е нужно някой да те лъже по медиите за да го знаеш.

23

(-_-)

преди 1 година

Като не могат да потвърдят автентичността, и в предвид предполагаемия източник на тия данни нещата клонят към фейк. Опитват се да създадат впечатление, че укропитека едва ли не достойно се представя в тоя конфликт, а в същност това съвсем не е така. Спокойно, въпреки информационното затъмнение, рано или късно всичко ще излезе наяве!

22

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 33Въобще не ги харесвам рашките, обаче ми идва прекалено хваленето на урките, ще кажеш са безсмъртни и не дават жертви :)))

21

Анонимен

преди 1 година

Браво на Зеленски! Очисти стотици хиляди украинци, безвъзвратно загуби огромни територии в полза на Русия и заради него вече никога Украйна няма да е член нито на НАТО, нито на ЕС! Слава Украини!

20

Анонимен

преди 1 година

Все едно гледаш Рамбо III, дето опъна един лък и свали руски военен хеликоптер, смех в залата :)))

19

Анонимен

преди 1 година

Теб ме изгубиха урките, като показаха некакъв пиян украински рамбовец да сваля военен хеликоптер с калашник, много са се филмирали горките :)))

18

ЦРУ лийкс

преди 1 година

А данните за американски, британски, полски и военни от други натовски държави, къде са?

17

До 21

преди 1 година

Господине (или доколкото разбираме по-скоро госпожо), може ли да вземете мерки и да лекувате психичното си разстройство, защото ни писна на всички във форума да четем псувните и кретениите Ви? Да не говорим, че сте и отвратително неграмотен, то бива бива некадърност, но Вашето излиза от норми.

16

Анонимен

преди 1 година

Кефи как вчера бай дън премести сунак да не му се пречка...

15

Слава Украини до 13

преди 1 година

Хомосексуалността си съм я отглеждал още от дете, когато благодарение на прогресивните ми родители получих хормонална терапия за смяна на пола и ми клъцнаха фалоса! Рушканите трябва да се поучите от тези практики и да влезнете в 21ви век. Иначе Вокзал Чемокдан Масква!

14

Анонимен

преди 1 година

Нато-вците като украинци ли ги броят или не?

13

Анонимен

преди 1 година

По медиите само рашки умираха, нито гък за украинските рамбовци :))) В един момент ще си помислиш, че урките са безсмъртни и нема умирачка......хахахаха :)))

12

Анонимен

преди 1 година

Вярвам на тези данни донякъде, защото е логично Украйна да има по-малко загуби. Руснаците за да атакуват не могат да бъдат в укрития и окопи и затова биват убивани по-лесно. За голямо съжаление на русофилите... Ха-ха-ха.

11

Слава Украини

преди 1 година

Колко млади мъже са умрели! А мен тук ме челаастрат само роми!

10

До 12

преди 1 година

Защо толкова открито показвате Вашата хомосексуалност? Тя ви превръща в мразещо себе си животно! Успокойте се, идете на църква, покайте се и нещата в жалкия ви живот ще се подредят и ще се успокоите.

9

Анонимен

преди 1 година

Пожелателни съчинения от Ройтерс. Русия се бие с една ръка в Украйна и се щади. Укрите от своя страна хвърлят и жертват без никаква свян нацистки батальони и обикновени хора във войната. Така че жертвите не бих се учудил да са 90% към 10% повече при укрите.

8

АбдокодирХоджибобоев

преди 1 година

Пиндостан не очаква конфликтът му с РФ да приключи тази година, защото изтичането на секретните сведения за планираното настъпление на ВСУ, осуетява намеренията му и е наречено от мнозинството световни анализатори Мащабен успех на руското разузнаване.

7

Анонимен

преди 1 година

Зеленият наркоман и западните му господари ще се бият до последния украинец. Все пак парите са им по-важни от човешките животи.