24

Shark

преди 1 година

Едни от най-опасните пътища за всякакви МПС са в България. И това са магистралите на ГЕРБ! Със спестения асфалт и окрадените пари за него.

23

Пепи

преди 1 година

Британия е извън Европа . Откога някакви цъкачи в интернет казват какво е в Европа . Бас ловя че няма и един километър стаж зад воланан на влекач с 12 метрово ремарке . Пишат си измислени статии .

22

ЧЪРЧИЛ

преди 1 година

Това е така, защото на тази територия живее най-простото племе в Европа. То - племето крещи че все управниците му виновни, но те излизат от племето. П.П. Надявам се да получа много палци надолу. Това е барометър, че стрелям в десетката.

21

Българин

преди 1 година

Една и съща евтина помия , последните три години! И все така се надяват отново да излъжат българския избирател! А държавата затъва ли затъва! Е ,за сметка на самодоволните физиономии на едни "Шарлатани", и щатни плювачи по медии и форуми!

20

до 22

преди 1 година

построил е на баба ти налъмите, един път не е построил, кра кра и не спря да краде! Това което е построил не струва 1 / 10 от това което сме платили, пътища на европейска цена с индиийско качество, но така е като не си ходил в белите страни жалка гербава калинко! На останалите ви казвам, събирайте сили, ще си върнем държавата. ПП-ДБ

19

Реалист

преди 1 година

Борисов е единственият, който за последните 30 години е построил нещо! И всякакви пара'зити, анонимни и тези по студията, се нахвърлиха да му държат сметка! С "джипката" обикаляше да следи строителството, докато сегашното Недоразумение само върви из студията с някакви проби, да прави предизборна агитация! Те само това си могат!

18

До 16

преди 1 година

Хаха Божков избягал - а нещо за Маджо, Маргините, братя Галеви, Ружа Игнатова ?

17

до 18

преди 1 година

ти не си българин бе, ти си подметка, цялата държава сме на дъното най-бедните в ЕС, хора втора ръка, дори румънците ни се смеят, жалка гледко

16

Анонимен

преди 1 година

Еми Асфалт Паша от Банкя така пълнеше шкафчето

15

Българин

преди 1 година

На тия, които не харесват пътищата на Борисов, да пътуват по тези, които са построени преди него, или тези, които са построени за последните две години! Нека е забравяме, че най-много от магистрала Тракия е построено от фирми на Черепа! Сигурно той е разрешил на Борисов , да "краде" и пълни джобовете с ...асфалт?

14

д

преди 1 година

питайте къде е българския меси Борисов къде е 1/3 от асфалта, да не би да е в килчета?:))))))

13

Анонимен

преди 1 година

То и Божков избяга и никой няма вина.Да сте чули за уволнен наблюдаващ прокурор.

12

Анонимен

преди 1 година

До 12...Прав си...Първи сме по бедност.И по най голяма смъртност по време на пандемията Ковид.Все челни места.Няма нищо общо с корупцията.То е като комунист на разпит.Те мълчат и никога не признават вина.

11

Анонимен

преди 1 година

Пародия на държава,то с такива мизерници в управлението,които само лъжат,така ще е.

10

Анонимен

преди 1 година

В България климата е нещо средно между гръцки и шведски - демек и на двята бряга. Стига сте ни баламосвали. България е балансирана страна - никога не е била номер едно в нищо, но и никога не е била последна в нещо.

9

Анонимен

преди 1 година

Не бе....Той асфалта се е ,,изпарил"...Много пече в нашета държава.Тия нашите строителни магнати ще ги видите лятно време къде се изпичат....Далеч и невидимо от простолюдието.Чувалпетата с милионите от Магистралите къде заминаха....Гешеф защо не направи брифинг за тях.

8

Анонимен

преди 1 година

33 години демокрейшън и крадене.Те за това ги държат за топките от Козяк,защото им знаят всичките ошфорни сметки и пеят каквото им кажат.

7

Анонимен

преди 1 година

Що бе? 1 милион за 1км с 15см. асфалт. Години на кражба.

6

Muuz

преди 1 година

До 1Zuum България все води във класациите със най- ниско качество !. . . . . . . . Нека обърнем тогава парадигмата като питаме, къде са най добрите пътища и ще бъдем на последно място!

5

Анонимен

преди 1 година

Че ние изобщо пътища имаме ли?...След като в една дупка може да влезе малко агънце.И изобщо да не го видиш...