55

Бунгар

преди 1 година

Историята в България не е наука,а слугиня на политиката,и то добре платена слугиня.Що пишман и псевдо историци и ченгета са впрегнати в манипулацията и промиването на мозъци,както и съчиняването на история и тълкуване както ни се иска,а не както е било.Цялата ни история е спорна и това не е случайно.

54

Анонимен

преди 1 година

Точно *** са във ВТУ.Палангурски и Петков твърдят, че е нямало робство.Плюят навсякъде Сърбия и Русия.Турски физиономии имат.

53

АНГЕЛ

преди 1 година

Сърбите , Турците и Англичаните са най-големите исторически врагове на България .на последните обаче нанасяме най-смъртоностнатазагуба в цялата им история . 40 хил Англосаксонци губят живота си в битката край Дойран.

52

Анонимен

преди 1 година

Русия и Сърбия, идеите на х...у!! По-далеч от Русия, по-близо до цивилизацията. Русия носи само бедност, безправие, криминал и войни. "Православието и славянството" служат на руските имперски стремежи. И на сръбските сепаратистични такива. Сърбия винаги е огкъсвала български земи още от Средните векове, до днес, с придвижването на сръбската група славяни от северозапад, към изток.

51

Анонимен

преди 1 година

40 Руснаците никога не са били наши братя. Такива са само в празните глави на безотечествениците от БКП/БСП. Няколко пъти в историята, Русия се опитва да заличи България и я направи Задунайклска губерния. Русия не ни е освжбодила, а се е стремила към проливите. Тя насъсква Сърбия 1885, да ни нападне и унищожи, като държава. Била е против Съединението. Русия е заплаха за България. Съветските окупатори заличиха българската държава и я направиха руска губерния.

50

Анонимен

преди 1 година

Българските комунисти, днес социалисти, винаги са действали в интерес на сърбите/във Велика Сърбия, маскирана като Югославия, по заповед на господарите си в Москва/. Затова дадоха костите на Гоце Делчев и целия наличен архив на Белград. Затова измислиха "македонската нация и език". Затова насила помакедончиха българите в Пирински край на България. Затова наричаха България "фашистка държава". Затова премълчава заслугата на България и Цорис III за спасяването на 40 000 български евреи.

49

Анонимен

преди 1 година

49 Историята трябва да се помни.

48

Анонимен

преди 1 година

Сърбия да върне западните покрайнини, които заграби неправо мерно през първата световна война

47

Анонимен

преди 1 година

Павлов, ти най -добре сега да последваш шефа си от ВМРО и да се скриеш дълбоко.Освен да съскате злоба срещу съседите не предлагате друго.Едни такива са съскали в Европа преди ПСВ,знаеш какво последва.

46

Анонимен

преди 1 година

Значи изтрихте ми коментара да се спре разпалването на вражда на база какво станало преди 100-200 г.,а сте оставили онзи където призовава за война?!Вие нормални ли сте?!Голям мерак ви е да подпалите Балканите!Сатанисти!!!!!

45

Анонимен

преди 1 година

Каквото било,било.Минало е.От 1885 г. със Сърбия проблеми не сме имали.Каквото и да е било е бил решен проблем преди над 100 г.Точка.Продължаваме напред.

44

русский мир

преди 1 година

Време е сърбия да се върне в границите на България и да се приключва с тая псевдодържава, ала втора Украйна...

43

Маилс

преди 1 година

До АнонименТова като си говорим е също интересна тема ,реално аз нямам нищо против съседите независимо дали са сърби ,гърци,турци румънци или македонци .Доста от стоката продавана у нас е тяхна ,с по-добро качество и на по-добра цена и я харесвам и като цяло ползвам курортите им .Които си има друго мнение си е негов проблем

42

Име

преди 1 година

Проблемът е - че това е огромен подвиг, руснаците организират армия - ето сега - в Украйна - не искат да се бият и - съответно - губят. В България - ако свирне повиквателна - никой няма да отиде, честно - независимо за какво, просто сме отвикнали - а навремето хиляди руснаци са тръгнали на Освобождение. Това е какво - насила не са дошли - а съзнателно. Някой ако ми каже - че са мотивирани от алчност - не е точно така. Руснаците не са взели никакви Проливи - така или иначе - ето сега воюват пак.

41

Анонимен

преди 1 година

Павлов, спрете да дирите под вола теле.Да, вие в Търново го намирате често там това теле,но сте супер досадни.Ни дума за зверствата на ислямистите вече не казвате.Срам ме е от науката история вече по тези земи.

40

Анонимен

преди 1 година

Оплюхме Русия, Сърбия.Гърция и Румъния са наред.И нито лош дума за Турция.Срам и позор сте.

39

По Гьобелс

преди 1 година

До Анонимен Нормално е някои да опитва да вземе контрол над стратегически Проток.Това с кво го отличава от Балдуиновата държава?Видял възможност да грабне статегически контрол и го взел =къв божи гроб,кви почтенни рицари /Интересите ръководят света,сега кво е по различно

38

Милото то

преди 1 година

Глупости дрънкаш=къв е тоя пудел нова история-*** от кво=*** от каракачанка и чао чао ?.Всички знаят че историците базово сте продажни ,също като политиците /Тогава как определяш нивото на човека?.

37

Анонимен

преди 1 година

Руснаците са ни братя, говорим един език, една религия и имаме еднакъв произход. Едно сме!

36

Анонимен

преди 1 година

Викаш ти си искаш джендърските професори, които твърдят, че няма турско робство, нали?