246

Никой

преди 1 година

До Анонимен Първо: Под света имаш предвид държави с население 1.7милиадра при население на Земята 8милиарда,и то далече не всички от тия 1.7 милиарада подкрепят "Украйна''.Второ атентати няма да има тъй като тактиката на руснаците не като в Афганистан да влязат в градовете а терористите да се крият по дупките.Те едновременно настъпват по целия фронт избиват украинската армия и рушат укрепленията.Трето ако това продължава,запада ще се разори без руските горива или ако прекали ще бъде разбит.

245

Анонимен

преди 1 година

Ако някой иска да пимогне да се спре тази война защо не разгледат мотивите защото не връзват с тези на САЩ САЩ не иска да се спре тази война Тя е на САЩ срещу Русия

244

Анонимен

преди 1 година

Като сте скептични към мирния план,ВОЙНА до пълното унищожение да евролибераския Запад!Колкото и време да е нужно!

243

Анонимен

преди 1 година

Китайският мирен план е втора серия на Специалната операция на Путин.

242

Анонимен

преди 1 година

Xъckи-ckenтиk...

241

Анонимен

преди 1 година

Естествено запада иска война, пандемии, земетресения итн!

240

Внучка

преди 1 година

Бреййй, цензурират ун:тер:меншен. :)

239

Внучка

преди 1 година

Нацистката внучка не харесва плана на китайските ***.

238

Анонимен

преди 1 година

В ЦЯЛА РУСИЯ ДНЕС Е ПРАЗНИК - ЕДНА ГОДИНА ОТ ОСВОБОЖДАВАНЕ НА ДОНЕЦКА, ЛУГАНСКА, ЗАПОРОЖКА И ХЕРСОНСКА ОБЛАСТИ И ПРИОБЩАВАНЕТО ИМ В РУСИЯ !!! И ОСЕМ ГОДИНИ ОТ ОСВОБОЖДАВАНЕ НА КРИМ !!! В УКРАЙНА КАКВО ЧЕСТВАТ ???

237

Коментар

преди 1 година

Ряпа

236

Анонимен

преди 1 година

Естествено че ще е скептичен.. Щом не идва от краварите..

235

Ром"с

преди 1 година

Ако Китай дава оръжие,то няма да спомгне за мир,но ако САЩ и ко дават оръжие,то това ще доведе мир и няма да има катастрофа на Земята.Ето ТОВА ЛОГИКА,ПО АМЕРИКАНСКИ ..

234

Анонимен

преди 1 година

Много лошо гледа Урсула ама малко уплашено!

233

Боби

преди 1 година

До Анонимен "Пригожин сам си каза, че няма боеприпаси" Само за ЧВК ВАГНЕР защото Генщаба се прави на ущипана мома а Вагнер общо са под 50000(с тиловите им служби)

232

Анонимен

преди 1 година

За света руснаците са агресори и бандити, а Украйна води отечествена война. Дори Путин да пожертва 1 милион войници и завземе Киев, това няма да промени с нищо ситуацията. Просто останалите украинци ще ги скъсат от атентати по всички големи градове и заводи. Никой няма да признае нови граници, санкциите вече ще действат реално / резервите ще свършат/ и Русия ще се върне в годините на сталинската мизерия. И тогава пътят е само един - поумняване и мирна смяна на системата или гражданска война

231

Боби

преди 1 година

До Анонимен "Зверски дефицит на енергия в Европа няма." Защото Правителствата ограничиха едрия бизнес а и по-дребния бизнес(който по принцип си е енерго не чак толкова ЕФЕКТИВЕН) също ограничи своето действие. Разбираш ли Германия е имала десетилетия положително търговско Салдо. Сега е на границата и излиза даже на Минус. В Европа само Суровините и Енергията са се качили. А населението все още не се е преборило за по-високи доходи но това е на дневен ред. Енергиен глад както да го погледнеш...

230

Китай

преди 1 година

е истинският гробокопач на Русия! Си ще хвърли последната лопата....

229

Анонимен

преди 1 година

Кой е снимката -то или те !Запад няма да иска мир - защото парите са огромни а пеЧАлба йок !!! САЩ угробиха милиарди (на железобетонни бункери , подземни окопи хиляди км. и много други неща които няма да се върнат никога !+дълг на юсей ) които може и да не върнат въобще ! Именно за това и е жив Зеленски !!! Той заедно с западна Украйна ще плаща за всичко взето!!! а пари те нямат и нямат производсво а ако го въстоновът трябва газ около това което сега се изнася в ЕС

228

Анонимен

преди 1 година

До 233.Нямало за Прогожин щото се правел на интересен ми като не знае да мълчи.Има си производство,ама Вагнер са част от руската армия и не са под нейно командване.Така,че това с боеприпасите е конфликт между Прогожин и командването.

227

Анонимен

преди 1 година

Ейиии, тези дементирани старци и баба ЯГа, няма ли вече да ги приберат по съответните заведения. Писна ни от тях. Победа и само Победа на Русия в нацистка Украйна.