47

Дончо

преди 1 година

Гледах и слушах изказването му в парламента. Отвратително гнусна реч. Само едно мога да му кажа: Русия ще победи!

46

вЪзмутен

преди 1 година

абе що не пишете за тризначките , превзеха ли Британия , или пък за иванчева , намери ли си сериозна приятелка , къпе ли се , кво хапва ?

45

хаха

преди 1 година

,,,, щото иначе кво ше работи :)

44

мдааа

преди 1 година

Оказва се, че днешният социалист Явор Божанков само преди няколко години е бил една от "младите надежди" на ДСБ. Не се изненадвайте, ако сте го виждали близо до "десния" Радан Кънев. Това е самата истина - през 2014 г. Не е чудно, че днешният бизнес на сем. Божанкови удивително съвпада с онова, на което близък роднина Божанков Божанков е бил директор в началото на 90-те. Става дума за "Вторични суровини" - Горна Оряховица.

43

Анонимен

преди 1 година

Млад човек като не става за нищо, отива в рая на политиката. Там не се иска много акъл от прохождащите, но пък платата си е много добра. Независим, от кого и до кога? Помня как този се беше изцепил за огромния скок на пенсиите, когато ги бяха увеличили с по 30-40 лв.

42

Анонимен

преди 1 година

Божанков да извади поне един член на БСП или гласувал за БСП, който е съгласен с подкрепата за оръжие на Украина. Така че реално той предсталява себе си. А тея дето се правят на много демократични, нека един депутата от ДБ да излезе и каже Крим е руски и се обяви против оръжие за Украина, какво ще се случи, дали няма да е същото както с Божанков

41

Анонимен

преди 1 година

Избран от една конкретна партия е неморално да остане в парламента като независим! Да освободи място за друг, на когато може да се разчита! Той не е избран мажоритарно, за да продължи да е депутат!

40

Lina

преди 1 година

Това милото, ако не е богатия му родител никога нямаше да е в Парламента. Ще се очудя , ако успее да изреди 5 належащи проблеми за разрешаване в Г. Оряховица. Или от който район е платил татьо, за да влезе. До онзи ден зад корнъ, днес неодемократ. Ама прав е. бкп едва ли ще влязат в Парламента, и да влязат ще е на 5 %

39

П.К.

преди 1 година

Тоя мазник недодялан, с големи лакти, вече си въобразяваше, че му се отваря парашута. Но - ядец. Парашута му не само не се отвори, но и го остави за винаги в безтегловно състояние. Окайвай се. Жалвай се. Така назидателно се пада на мръс-ниците...

38

Радослав

преди 1 година

Хубаво ще е ако от всички партии има такива хора който гласуват както смятат за редно, а не както нарежда партията (която и да е тя). Това, че партията смята едно, не означава, че всички трябва да са съгласни с това решение.

37

Анонимен

преди 1 година

Я да питам аз Костадинов защо вчера отиде до депутатското място на Корнелия Нинова и й говореше нещо на нея и на Свиленски? Хем ги опреква че са давали тайно оръжие на Украйна чрез посреднически фирми, хем има приказка с тях да гласуват заедно. Костадинов, къде отиде достойнството ти да говориш насаме с тия комунисти?

36

Анонимен

преди 1 година

Един Независим от девическото училище

35

по-голям

преди 1 година

келепир има га си независим ;) излизаш на свободния пазар, то инак ко? кот каже кака к? не е добре

34

Анонимен

преди 1 година

Аз стратегия не съм имал Един Независим

33

ТРЯБВАТ ПРОМЕНИ

преди 1 година

ИЗБОРИТЕ САМО В СРЯДА > ДЕЛНИЧЕН ДЕН > ИНАЧЕ В НЕДЕЛЯ РАБОТЕЩИТЕ БЪЛГАРИ СА НЯКЪДЕ НА ПОЧИВКА, ГЛАСУВАТ САМО НЕ-РАБОТЕЩИТЕ РОМИ

32

Анонимен

преди 1 година

Като имаш друго виждане, излез от парламента. Никой няма да те спре. но влязъл от квотата на БСП, а сега се прави на независим, това е пълна непочтеност. Жалко, че такива нескопосани хора, Кото се правят на интересни, са станали депутати.

31

баба мара

преди 1 година

като е назависим да върне картата на бсп за да не може да гласува

30

НА Т'ВА МОМЧЕ

преди 1 година

СА му ОБЕЩАЛИ МИНИСТЕРСКО КРЕСЛО

29

Анонимен

преди 1 година

Божанков, дай личен пример- отивай в Украйна да браниш братския си украински народ, пубер жалък!

28

Анонимен

преди 1 година

Щях да го подкрепя ако беше и влязъл в НС като независим. Също като онова гелосаното, дето ИТН го бутнаха там и после обърна палачинката. Ама за пари това поколение и майките си ще продадат.