34

В Китай закона

преди 1 година

Е закон има престъпление има и наказание! Няма хлабво!

33

До 19

преди 1 година

Това , че ти си го изкарал за 3 дни , не значи че други 38 000 го изкараха. Опитай се да погледнеш извън егоистичния си *** и да видиш фактите. Ега ти наглеца!

32

Анонимен

преди 1 година

Това което се случва в Китай днес ще се случи на запад утре.

31

Анонимен

преди 1 година

Да са гневни. Имат право. Никакъв смисъл няма от истерично носене на маски и плашене с ковид в продължение на години...

30

Ко? Да!

преди 1 година

Ами то коронавируса си причиняваше настинки и преди да се появи този по-агресивен щам и ще продължи да си съществува винаги. Няма вариант да го изкорениш, но е добър повод да държиш един народ във вечна карантина! Хитро - не ви репресираме по политически причини, защото сме тоталитарен режим, а защото сме загрижени за вашето здраве!

29

анонимен

преди 1 година

На позитивното мислене съм страшен противник, не това съветвам. Просто искам по най-обикновен начин да се радваме на живота. Позитивното мислене винаги е отвличало вниманието от корупция, болести и смърт, които са бич в днешния свят, плюс глада.

28

анонимен

преди 1 година

Трябва да ви кажа, че, държа да ви го кажа, че ако говорим за коронавируса, ще забравим другите проблеми, което и направихме. Мислете за вечните проблеми, пандемията не се оказа вечен проблем, дано и корупцията не се окаже вечна. Мазохистите да са влюбени в мерките от 2020, не ги спирам, никой не ги спира, аз съм я пратил в гробищата, защото там и е мястото. А вземете да мислите и за хубави неща, а не само за болести, пандемии, войни, изчезнали деца и др. В живота има предостатъчно хубави неща.

27

Притеснен

преди 1 година

Сашко как е добре ли е?

26

Прабита капейка

преди 1 година

Аз гневен Китаец не съм виждал ,а поне на 3 пъти съм бил в Китай. Там гневните изчезват и биват"изпарени'както моментало пише Оруел. Хубаво е този пример да се приложи и у нас със всички комунисти и децата им до крак да бъдат 'изпрени'тези Костадиовчета сатанински. Само така България ще стане Швейцарията на Балканите .Всички други варианти със тази отепана .с-м-е.т е самоунишожение.

25

анонимен

преди 1 година

Бяхме в извънредно положение. Ако трябва да сме точни, бяхме само два месеца през 2020. Имам принцип: Миналото си е минало и е зад гърба ми. 2020 и малка част от 2021 ги забравих, все едно не ги е имало. В Китай вече има настроения и всичко това ще приключи. При тях в момента има едно безумие и аз съм с китайския народ. Вие най-после забравете за този противен, гаден и подъл вирус, който ни открадна живота и му се наслаждавайте, но и мислете за другите проблеми. Знаете колко е имало винаги.

24

Си

преди 1 година

Ще ходите с маски и няма да мрънкате. Който мърмори ще 4ука камъни.

23

Анонимен

преди 1 година

До 18: А кой ти каза ,че неваксинираните искат вие ,ваксинираните да ни пазите !?!?Лично аз ви освобождавам от това бреме! Не желая да ме пазите.

22

Швепс

преди 1 година

Комунистите обичат да си създават сами "проблеми" и после Якода крадът.......

21

анонимен

преди 1 година

До Анонимен Вие сте от тези, за които коронавирусът още го има. Аз не мисля за тоя ужас. В момента мисля за войната, тя е проблем сега. Ако сте мазохист, ходете с маска, спазвайте дистанция в магазини и превозни средства, бъдете с маска в тях и си стойте вкъщи безсрочно, без да се срещате с никого. Този период аз го забравих и се държа сякаш не го е имало. Съветвам всички да правят като мен. Ако не беше неприлично, бих заповядал да се спре с тая тема.

20

анонимен

преди 1 година

Не се правете, че не знаете какво значи извънредно положение. Не мога аз да обяснявам на всеки. Много са ви обяснявали, но не слушате, защото така сте свикнали. То престъпният преход мина покрай много хора, без да му обърнат внимание и много неща. Да не се отклонявам от темата. Извънреден значи, че не е нещо постоянно. Като ни затвориха, ни казаха, че сме в извънредно положение. За извънредно заседание в парламента сте чували, за извънреден конгрес във футбола; не е всеки ден.

19

МВР са ТЕРОРИСТИ

преди 1 година

МВР се занимават с тероризъм в симбиоза с Пернишки мутри!

18

Анонимен

преди 1 година

Интересно ... Защо не са обработели изображенията от партията ...

17

Анонимен

преди 1 година

Какви са тези китайци които смеят да задават въпроси на китайското слънце председателят СИ? Нямат ли лагери и трудово-възпитателни затвори в Китай? Председателят Си не трябва да допуска такива лyмпенизиpани поданници поддали се на западната пропаганда да бъдат на свобода.

16

анонимен

преди 1 година

Отново чета неправилни, от моя гледна точка, коментари. Прочетете внимателно какво пиша. Пиша следното: Има проблем, има голям проблем, нужни са строги мерки. Няма проблем, не са нужни строги мерки. Оставете ги китайците, надигнаха се и нека се борят. Мисля, че този въпрос трябва да бъде приключен най-после. В Европа го забравиха тоя вирус. Нека и у нас е така, дано и новинарските сайтове да го забравят. Който се занимава с тоя проблем и се връща в 2020, е мазохист.

15

анонимен

преди 1 година

Най-после се надигнаха. От средата на 2021 година тези мерки станаха безумие, още повече, че имаше ваксинирани и много държави въведоха зелените сертификати, които действаха известно време. Дискусиите, по време на пандемията, следял съм и във форуми, и в социалките, имаха погрешна посока. Основното не се каза: Животът е най-важен. Е, спасиха се много животи. Но при благоприятна ситуация всичко стана паника и безумие. Китайското правителство не разбра, че това не е детска игра.