114

ааааало

преди 1 година

Сашко, че Сашко. Айде стига толкоз.

113

Анонимен

преди 1 година

Той Беър Грилс, ще оцелее трудно 8дни в планината, без дебели дрехи и екипировка. Да не говорим за дете .... супер странна история. Бил ходил...къдее ще ходиш вече в тъмното в гората? Без осветление? И колко ще ходиш ,без храна 24 часа на ден ?:) всичко е мн странно

112

И понеже

преди 1 година

...било много топло в гората - се събул и останал Бос, за по- добро оцеляване!

111

Някой

преди 1 година

Някой е решил, че бащата, понеже е нотариус, има много пари и е решил да го изнудва като отвлече детето му. Това означава, че двамата са следени за начина им на живот и въобще не е случайно всичко това, както и времето за отвличането. Детето престоява някъде , в някоя къща. Не знам бащата дали е платил нещо Не точно на открилите го, а на този, който е замислил цялата операция. Възможно е всичко дотук да е наблюдавано отблизо, много отблизо.

110

От Вселената

преди 1 година

Добре, че канибалите и медицината за органи не са го изяли! Едно време, по времето на Комуната - СоЦа след раждането на деца, пъпната връв бе отрязване за секунда след излизането на детето и с цялата плацента заминаваше при канибалите, за да могат здраво да управляват комунизма от СССР, вместо да оставят детето кръвта от плацентата с цялата информация за борба с болестите да влезе в детето. То е сега така правят при раждане, нищо не се е променило!

109

Анонимен

преди 1 година

Стига с това идиoтчe вече. Война има, умират хиляди всеки ден. Не ме интересува това кpeтенчe.

108

От Вселената

преди 1 година

Ех мамка му стара. Стига сте се блъскали, спазвайте ред. На всекиму ще дойде реда. По спокойно Тyлyпи. Без навалица Наредете се на опашката един след друг, както в детската градина са ни учили. Ама недейте така. Ама моля ви се другарю, Не се блъскайте. Абе престани да се секнеш върху мен. Стига си ми крещял на ухото. Не разпъхвахте с лакти По културно го раздавайте. Като не можете да пърдите, пърдете с финез. Купете си билетче за Цирка пред Народното Събрание! Извънредно положение! Хей Тyлyпи!

107

ПП

преди 1 година

Версията за отвличането на детето от Кирил Петков и съучастниците му става все по вероятна!

106

Анонимен

преди 1 година

Движел се 9 дни без храна и в добро състояние казват от Пирогов. Търсете истината вместо глупави статии.

105

От Вселената

преди 1 година

Ех мамка му стара. Стига сте се блъскали, спазвайте ред. На всекиму ще дойде реда. По спокойно овчици. Без навалица Наредете се на опашката един след друг, както в детската градина са ни учили. Ама недейте така. Престанете. Ама моля ви се другарю, Не се блъскайте. Абе престани да се секнеш върху мен. Стига си ми крещял на ухото. Не разпъхвахте с лакти По културно го раздавайте. Като не можете да пърдите, пърдете с финез. Купете си билетче за Цирка пред Народното Събрание! Насам Народе Възродени!

104

Кг

преди 1 година

Сашко пернишкото Маугли!

103

От Вселената

преди 1 година

Спомням си по времето на СоЦа във вестник Работническо Дело имаше статия как един Комунист за показ в гората, като ходили на лов за лисици, диви зайци и ***, пречукал с пушка пред другите комунисти, един Фашист и след като се оказало, че тоя дето бил убит от Комунсиста не е Фашист, а Комунист, след 8 дена го извадили от гроба и безплатно Медицината на Съвременно Комунистическо Ниво му била една инжекция и той оживял и днеска, негови и на тоя комунист дето го убил имат деца в Народното Събрание

102

Анонимен

преди 1 година

Понякога на родителите им е гадно, че детето им се е родило такова един вид това е произлязло от тях. Дано някой не се е опитвал да се отърве от него

101

Хемус

преди 1 година

Г-не/г-жо две години ва лъгаха с измисления вирус,резултата е разбита икономика,която се предричаше от кака ви Кристална през ноември 2019 година! Факт ли е това или конспиративна теория?Босо обуто това дете няма как да издържи повече от 24 часа с влажни крака!Няма какво да яде в гората през ноември!Гъби или шишарки!?Отвлече се вниманието на обществото от нещо друго

100

Анонимен

преди 1 година

Предлагам да направим филм как точно е оцелял Сашко. Може да стане дори криминален сериал с елементи на екшън. Ще има различни конспирации, докато момчето оцелява само сред дивата пустош.

99

От Вселената

преди 1 година

До ФСАФСАФА "къде са 100 те хиляди лева?" - в другите медии пише, че са го открили истински - български доброволци, които са го търсели, за без пари и са отказали да вземат 100 те хиляди лева на бащата! Ако го бяха открили полицаитена или други от наследниците на руската столетница - БКП, щяха да боцнат парите и да ги дадат на докторите да боцкат с инжекции българския народ, докрай!

98

Рамбо

преди 1 година

Педофила трябва да бъде открит и набучен на кол на центъра(на площада) в градът на Винкелите.

97

Snejana

преди 1 година

Детето е било държано някъде на друго място, след това е оставено там за да го намерят!!!

96

Анонимен

преди 1 година

Детето е отвлечено или от самите полицаи (говорят врели-некипели, как Сашко оцелял щото се е движел) за да изнудват бащата за пари, или от спортния клуб на делтапланеристите, за да направи бащата дарение на клуба (те откриха детето).Или някой приятел на бащата, за да накара нотариуса да подпише някоя съмнителна сделка, или някой роднина.Държаха го в някоя къща и го пуснаха в гората след обявената награда. Ако полицията не е замесена, ще има сериозни разпити и открити похитители.

95

Даниел

преди 1 година

Под тази новина се пишат такива мизерии, че да се чудиш как хора с такова изкривено мислене се смесват в обществото. Поне го правят само когато са анонимни - знаят че това което пишат е нищо повече от ***, но все пак (най-вероятно) заради всичките им нащастия и проблеми в личен план си изливат грозните вълнения под формата на обиди, клевети и конспирации.