327

поп Андрей

преди 1 година

В Библията си го пише. Че сатаната ще завладее света и ще настанат тъмни години. Но Господ ще слезе и ще спаси своите а другите ще погуби. И ще върне нечестивеца с огън и меч отново в преизподнята. В дън земя , в геената огнена .да се гърчи в пъкъла . Анатема.

326

питане

преди 1 година

Тука имаме едни 179 слуги...не може ли някак ...

325

анонимен

преди 1 година

Няма как Митя-алкаша да измисли нещо толкова завъртяно, там мозъкът е с размер на грахово зърно. Някой апологет на кремълския режим му го е написал, а той го представя за свои мисли. Чисто плагиатство! Иначе като четеш какво е написал на ум идва един руски израз "бред сивой кобили".

324

Мечо Русков

преди 1 година

Лелее защо го публикуват този Медведев,психопат и абсолютен шизоидно недоразвит субект.За жалост е бил президент на най голямата по територия страна избран от първични психонационалистични субекти.Огромен Ужас за човечеството.Медведев - недоносено грозно и психо същество,което е от Ада.

323

Кремълски цинизъм

преди 1 година

Докъде го докарахме, Кремълски болшевик да ни цитира Библията? Милиардерът Медведев, да бори Запада? Явно е готов да прати още 300 хиляди за пушечно месо в "свещената" война, да си пази богатствата!

322

Анонимен

преди 1 година

Луцифера Медведев потвърди,че в Путин са се вселили сатани!

321

Ловецът

преди 1 година

Ужас такова примитивно животно като медведевия пикантроп е управлявало тази страна

320

Анонимен

преди 1 година

Така е само който е живял в Западните държави знае какви са и какво целят.Моралът не съществува за тях,само се прикриват зад измислени етични каузи,водят крайно фрустриран и бездуховен живот.Нищо хубаво няма да донесат на българите.

319

а не нербе

преди 1 година

Духовната сила не идва само от православието. Гена е важен и древните езически обичаи от десетки хиляди години . Древните свастики открити по нашите земи е шокирала хитлеристките учени търсещи арийското си начало

318

Анонимен

преди 1 година

САЩ е сатана, всеки умен и информиран човек го вижда! Само тези които нищо не са прочели , не говорят англ за да могат да гледат клоповете идващи от самите американци и не са живяли там не знаят за какво говорят. Аз съм живяла рам, 15г. Никога няма да се върна. Хората нямат ценностна система, абсолютно интриганти, виждаме ги какви ги направиха и в Украйна. От 2009 се пилеше във вестниците колко да лоши украинците сега изведнъж са най пратите най добрите. Повече горя трябва да се събудят

317

И Този не е сам!

преди 1 година

Вярвам, че Русия е "велика", и ще се отърве от тумора ,обсебил Кремъл!

316

Анонимен

преди 1 година

РУСИЯ Е ВЕЛИКА.

315

ФАКТ

преди 1 година

СЪЩИТЕ,КОИТО ОБЕЩАХА ДА ВЗЕМАТ КИЕВ ЗА 3 ДНИ,ОБЕЩАХА ДА ГАЗИФИЦИРАТ РУСИЯ ЗА 30 ГОДИНИ.

314

Анонимен

преди 1 година

Европа ще замръзне! Изкрещя Серьожа и врътна 200 грама самогон да се сгрее.

313

Ти да видиш

преди 1 година

Б.е шизофренията май е заразна..като чета русоробите к.в.и глупости ръсят

312

Анонимен

преди 1 година

Гледах го по Фокс нюз и ги чух с ушите си тези юдеи,готови са да изтребят православните но светът да стане целият Лджиби,жалко че жетона ще ви падне когато е твърде късно.

311

Анонимен

преди 1 година

На другаря меч-ка-ров , акто виден боец на свещената война срещу запада - колко девственици са му обещали в рая ?

310

Анонимен

преди 1 година

Американците ни представят като някакви окултисти дето се бутаме по църквите и сме черпили сили и вяра от икони.

309

до 323

преди 1 година

воните между Атина и Спарта от преди 3000 години и те ли са с американско участие ? :)

308

Недоразбрал

преди 1 година

Май е спрял да си взема хаповете и директно е минал на водка със сельодка!!По голям Сатана от Путин и всичките Гяволи като тебе дето сте го накачулили,едва ли ще се намерят между двата полюса!