128

Bond

преди 2 години

Алоооооу, Дойче Зеле! Хохлите са получили безвъзмедна помощ от ЕС и Кравария за близо 100 млрд. долара. Повечето е оръжие (60-70%), а къде са другите къде потънаха, ако са отпускани изобщо? На Бахамите, в Кайманите или в сметка на Зеленския наркоман в някоя евроатлантическа банка?

127

Боби

преди 2 години

До "Няма добра война, последствия ще има и за двете страни, най доброто е да се прекратява тази лудост и унищожение и за двата народа!, а и за света!" САЩ личности и пенсионирани и във властта казват че ще се бият с РФ до последния Украинец. Така че ...

126

преди 2 години

Няма добра война, последствия ще има и за двете страни, най доброто е да се прекратява тази лудост и унищожение и за двата народа!, а и за света!

125

Днес бг

преди 2 години

Са хитри:-)) Забелязвам, че в един момент пускат статия колко е зле Русия......цунами от коментари за и против. В следващия момент пускат статия, колко е зле ЕС или Украйна. Отново цунами от коментари:-)) В единия случай едни се възмущават, а други радват, във втория, страните се обръщат:-))

124

до 156 от славянин

преди 2 години

''Започна контраофанзивата. Украйна пробива фронта при Херсон с артилерия, танкове и авиация. Само червения сайт още не иска да публикува радостните вести.'' И скоро след това контраофанзивата и приключи катастрофално за бандеровците - 560 убити, 26 танка, 23 бронирани машини, 2 Су-25 унищожени!

123

Боби

преди 2 години

До Слава Украини "Започна контраофанзивата. Украйна пробива фронта при Херсон с артилерия, танкове и авиация. Само червения сайт още не иска да публикува радостните вести." Офанзивата е в интернет някакви видео клипове и наистина някакви действия на терен. Терена е АБСОЛЮТНО ПЛОСЪК няма къде да се скриеш или маскираш. Голо поле. Това означава че Ка-52 ще ожънат добър "урожай" от последните доставени на ВСУ бронирани мапини.

122

До 158

преди 2 години

???? Руснаците са им свалили два укропску Миг-а, сигурно последните. Та давай по-кротко с фантазиите.

121

До158

преди 2 години

На коя ракия си пич?

120

Слава Украини

преди 2 години

Започна контраофанзивата. Украйна пробива фронта при Херсон с артилерия, танкове и авиация. Само червения сайт още не иска да публикува радостните вести.

119

Анонимен

преди 2 години

Като у градския транспорт батко

118

Анонимен

преди 2 години

У_срайна фалира. Музика за ошите. А дано по бързо и за винаги.

117

Анонимен

преди 2 години

Като фейсбус

116

Анонимен

преди 2 години

Щатите и Европа могат да си наливат там безкрайно. Не ги мислете украинците.

115

Анонимен

преди 2 години

До Тролеят който мигновено реагира със Седем негатива/позитива,можеш ли да си завреш умнокрасивата тиквааа там где слънчо не те огрява?

114

Анонимен

преди 2 години

Те и в Русия инфлацията и безработицата са на същите нива само, че там ги крият.

113

асдаа

преди 2 години

*** приключи да съществува още на 24.02.2022 г.

112

Анонимен

преди 2 години

това беше идеята ако не знаете западът плати на Путин да започне войната сега ще си разделят ресурсите на страната а западът получава бонус евтина безплатна работна ръка милиони цурвули ще работят за хляба си и да видят какво е капитализъм

111

Анонимен

преди 2 години

Войната е масово убийство на хора... Нищо друго....... Пpoклет да бъде този, който я започна на 24.02.2022 г.!!! (макар, че я подготвя цели 10 години...) Надявам се скоро да го сполети съдбата на Хитлер.

110

Анонимен

преди 2 години

Зимата коги хубаво огладнеете и измръзнете дано ви дойде акъла в кратуните и разкарате онова вечно нашмъркано нещо!

109

А спомняте ли си?

преди 2 години

Руснаците само сложиха червена черта - Украйна да не е в НАТО? Сега НАТО се бие с Русия през ръцете на урките. ЯВНО руснаците са си били прави!