179

Solar Power

преди 2 години

https://youtube/watch?v=bwyENX5-mkc - ето малко клипове от телефона на пленен руски войник. Не е лошо разни филчета да разгледат какво правят руснаците в чуждите домове ....

178

Анонимен

преди 2 години

До solar power:Колко ти плащат , че се плюнчиш толкова .

177

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: Тя войната започна от русия. Влезна с 200 хил армия в чужда държава. Има ли нещо неясно ? И не ми говори за донбас защото от 2014-та до 2022-ра русия не допусна 2 пъти гласуване в ООН за разледване на геноцид. Пързалят ви като баламурници :) Просто ще излезне,че няма геноцид. Сега отговори си какво дири русия в Молдова, Грузия, Чечня, Абхазия, Осетия и т.н. ? Все геноциди :))))

176

Анонимен

преди 2 години

Кой не скача е червен, това ли ви е демокрацията. Всички да повтарят мантрите на тези който предизвикаха войната.

175

Solar Power

преди 2 години

До хохъл: Приятел няма нищо документирано в ДОнбас защото русия не допусна разследване !!! Същото става и със затвора където избиха затворниците. - "Въпреки обещанията, Русия все още не е допуснала представители на Червения кръст и ООН в Еленовка." . Това е факта пързалят ви здраво руснаците :) Пускат ви мухата и после не допускат ООН. Същото като и в ДОНБАС

174

popa ot razgrad

преди 2 години

Амнести нямат понятие какво означава война...

173

хохъл

преди 2 години

До стоп война.Няма оправдание за хилядите документирани жертви в Донбаса на Украинските нацисти.Осем години безнаказано убиваха и мародерстваха,но идойде Видов ден за тях.Колкото и да ревете и стенете заради тези ***,краят им наближава,а с това и края на Украйна.За жалост комика се превърна в сатрап за собственият си народ.

172

СТОП Война

преди 2 години

относно зверствавата на провеждащи военния терор срещу Украйна стигат няколко сателитни снимки .От 2012 година..От 2014 виждат се опустошенията в Источна Украйна.От януари 2022 и от днеска.. Перфектно се виждат военно терористичните разрушения..НАпомнят че армията на Украйна не води война срещу Московията въпреки ,че може да нанесе огромни щети вкл да ликвидира военно морския флот на руската федерация базиран в Черно море.. Войната срещу православна Украйна се води с мюсулмански наемници ..

171

СТОП ВОЙНА

преди 2 години

ДА СЕ СПРЕ ВОЙНАТА.. ЗА ПЪРВИ ПЪТ след окупацият ана Киев и Украйна 2014 година подставени на власт в Киев се опитаха да направят жестока граница между народите на Киевска Русь и Московията.. Започнаха показна война срещу Источна Украйна.. При пълното бездействие на подставени на власт в Москва.. Сега подставените на власт в Москва водят подобна война срещу братския народ на Украйна като нагло правят реклама на окупаторите на Киев..НА практика телеведущий Путинов рекламира артиста Зеленски...

170

Анонимен

преди 2 години

Амнести са купени фашисти !

169

От Le Parisien

преди 2 години

ОТ ДВЕ СЕЗМИЦИ ОРЕОЛЪТ НА ЗЕЛЬОНИЧЪК (1) ПОМРЪКНА. ЗАЩО НЕ НИ ИНФОРМИРАТЕ ЗА ФОТОСЕСИЯТА НА ЛЕЙДИ ЗЕЛЕНСКАЯ С ПАЖА И (1) ВЪВ VOGUE ПРЕЗ ЛИПНЯКА(ЮЛИ) И ГЕРМАНСКИТЕ РАЗКРИТИЯ ЗА ОФШОРКИТЕ НА (1) И ЗА ГНЕВА НА КИЕВ КЪМ AMNESTY INTER, ЧЕ УКР. ВС ЗАСТРАШАВАТ ЦИВИЛНИ?!! Я ЗЕЛЬОНИЧЪК ДА ИЗИГРАЙ ЕДИН ЕТЮД "ПОДЛИНННЫ ПАТРИОТ ЗАЩИЩАЕТ РОДИНУ"!!! СИТУАЦИЯТА Е ПРОСТО ДВАМА САТРАПИ ЗЕЛЬОН И ВОВА СИ ГИ МЕРЯТ,АЛА СТРАДАТ БРАТЯ, СТРАДАТ НАРОДИТЕ!!!... И СПОКОЙНО БЪЛГАРСКИЯТ САТРАП БУДА Е СТРАХЛИВ!!!

168

Анонимен

преди 2 години

До юбералес Ама ти си написал нещо, което странно е позиция срещу Украйна. Новините от време на време пускат за убити цивилни в жилищни сгради и т.н. Сега казваш, че по всички норми украинците са превърнали градовете си в "укрепени градове" и съответно бомбандирането от другата страна е нормално. Амнести критикува това- украинците се окопават при цивилни, пречат им да се изнесат и после реват, че има убити от тях. Можеха да изнесат населението, нали? Е, тогава градовете ще са сринати за 5мин,но

167

Анонимен

преди 2 години

До msm Мястото на военните е сред хората в жилищни квартали? Тогава защо се пускат новини с ударени блокове, училища и болници? По време на война е очаквано, ако си се окопал някъде, да те ударят. Или стоиш в блока и пущаш на воля, защото е жилищна сграда? Когато влизаш в сградата, почваш да носиш отговорност за мирното население, защото я правиш военна цел. Ако те бомбандират и убият цивилни, то вината е изцяло твоя. Затова и ползването на жив щит се води тероризъм.

166

Нож в гърба

преди 2 години

Точно тези дето критикуваха най много Русия за неспазване на човешките права. И на техните доклади се опираше либерастийната пропаганда...хоп изведнъж станаха неудобни за тъй наречения западен свят, защото си позволяват да обвиняват нацистите от Украйна. Иначе като защитават някой Прайд или онзи Нахални са най добрите. Айде сега феновете на Юесей нека ни обяснят Амнести лоши ли са или не са ? Понеже ви казаха истината в очите и не ви изнася да приемете фактите !

165

msm

преди 2 години

Простата логика, е че армията е функция на народа и държавата и трябва да ги защитава от агресори. Агресорите имат за цел да унищожат държавността и да положат своята власт над хората. Градовете и селата са обществените организационни единици (хора, сгради, инфраструктура, предприятия), които са израз на държавността. Там е и мястото на армията - да защитава градовете и селата, а не да бяга от тях на поляната. Фашистка руССия носи 100 % отговорността и вината за всичко, което се случва в Украйна

164

Никола Стефанов

преди 2 години

Точно "Амнести Интеренешънъл" да напише доклад напреки на лъжите промотирани по света и у нас - явно военните престъпления на украинците са твърде очевадни и не могат да бъдат пренебрегвани повече. Просто никой вече не се връзва на лъжите на масмедиите.

163

Аз лично

преди 2 години

На тия отдавна съм престанал да им обръщам внимание - защитават разни престъпници, жени отровили мъжете си, и други подобни !

162

Не фен на Путин.

преди 2 години

Тия Амнести Интернешънъл просто настъпиха котето на Клаус Шваб и Сорос. Сега да си понесат заслуженото. Да си бяха си седяли мирно и послушно като Оскарите, Нобеловата Комисия, ООН, Холивуд, уважаваните медии, любимите ни брюкселци....не биха чудо видяли. Ама не- решили да се правят на честни. Откъде на къде! Хапят ръката дето ги храни! Срам!. Да намери пак британското разузнаване "колужън с Русия" и да се приключва с тях. Както с Тръмп!

161

Анонимен

преди 2 години

До юбералес "'Амнести'' да вземат да прочетат международното право." Още когато премахнаха статута на Навални като потърпевш от режима на Кървавия сатрап, разбрах, че руснаците са ги пробили. Ако им прочетеш целия доклад ще видиш БРУТАЛНА некомпетентност в дефинициите и АБСОЛЮТНО МЪГЛЯВИ формулировки от сорта на " украинските войници или да излязат от населените места, или да евакуират цивилните". Укринските военни не могат да "излязат" защото това означава да ги предадат на руснаците без бой.

160

юбералес

преди 2 години

Всяка армия има правото да се защитава както иска. СССР защитаваше Сталинград, Райха - Берлин, британците -Лондон, като всички те разполагаха оръжие в градовете. Според Хагската конвенция, когато един град се отбранява, той се нарича ''укрепен град'' и може да бъде бомбардиран и обстрелван, когато не се защитава и няма военни обекти, това е ''открит град'' и бомбардирането му е военно престъпление - както беше случая с Дрезден през 1945г. ''Амнести'' да вземат да прочетат международното право.