310

Анонимен

преди 2 години

До 399 Киро КокороПо добре под турско. Ердоган да дойде за премиер и да доведе турски министри защото българските политици салайна и нищо нестава от тях.

309

От Вселената

преди 2 години

Родствени Балкански Богове(Легиони, Армагедони) и Богини(Амазонки), Маги, Магьоцници. Влезте във Вселената, Вселена Безкрайна, Славна, Страстна и Срамна... Тя е в Нас и Диша заедно с Нас - нашият Божествен Космичен ДНА Дух и престанете да вярвате в последната Религия на Комунизма. Идете на Врък Мусала - преименуван от ислямските навлеци на Мойсей аллаха - МусаАллах - Мусала и възвърнете името му на така както са го наричали нашите деди ХОРБЕЛ - Върха на Хората, играещи Хоро и пеещи заедно в Хор!

308

Киро Кокоро

преди 2 години

Предлагам следващите избори да са последни за България. Ако и тогава българският народ позволи да му се нахендрят поредните *** в управлението, предлагам държавата да се закрие и да минава официално под американски/турски или все тая какъв протекторат. Това не е народ, а мазохистична сбирщина, която не си заслужава великата история.

307

Пп

преди 2 години

Има газ ама не за вас хахах Кирчо ви нареди всичките дето се вързхте на купените му протести и гласувахте за хора които единствено като ги питаш какво ще направят ви казваха Промяна а не да ви сложат на масата ясни проекти и цели за развитие но това сте вие гласувате за тези които дават най много пари за ПР и после ревете и да знаете че интервютата по телевизията също си ги плащат те

306

Анонимен

преди 2 години

Дойдоха новите и почнаха да плюят старите. Пак паника.. пак черно бъдеще. Не ни дреме за газа . Не го ли разбрахте. България си има ядрена централа .. ползвайте си тока. 2 милиарда долара Отиват в русия всяка година за газ. Половината пари и повече може да си останат в България.

305

Руснак

преди 2 години

Тоя "канадски" плъх трябва да бъде линчуван!

304

Жоро

преди 2 години

Така в бьдеще ще изглежда една (Президенска Република). Разбирасе Ако стане,,,,

303

Анонимен

преди 2 години

Удрииии

302

Егати

преди 2 години

Добре де.....този бившия премиер за какви договорени седем танкера бълнуваше толкова дълго.Да разбирам ли, че той е тежко невменяем лъжец??!Въобще, какви хора влизат в политиката в БГ.И да не се окаже, че г-жа Митрофанова е права за това което изговори напоследък.

301

Анонимен

преди 2 години

Хайде де!Баба ви все на газ се е топлила а?!Има дърва,въглища,мазут,все някак ще избутаме,какво толкова?Да не сме в някоя монголска степ,дето сушат фъъшкии от елени,за да се топлят и да си готвят на тях?!

300

ББ

преди 2 години

забравете газа...не ни е важен бре,не сме толкова зависими...има...обаче,обслужват путин...иска ви животите и Свободата,имамедоговор до декември,плащаме си почтенно...и чудо...спря го,тея тлъстиняци на резиденто щериват,че няма,ще ни държат на студено по нареждане на шефа им путин...като толкова ни обича защо първо на нас спря?ако умираш...ще питаш ли колко струва лекарството ти?пари има,лъжат ни от пАсолството и обслужващите го дпс-гроб-***-итн...газ колкото щете,платихте турски поток!

299

Анонимен

преди 2 години

Ей тези точно ще ни оправят!

298

Анонимен

преди 2 години

Импотентни чантаджии правят газпромски зулуми, наведоха се още първия ден, време е да потърсим сметка на фигуранта!

297

Ей големи

преди 2 години

плашипUтарници от грберастки произход се въдят в България, нищоправещият за българинът бандит от Банкя пак станал хубав, да се връща и да ни навира в гъZа на индията където ни е местото, ние не сме нито за демокрация, нито за свобода, нито за цивилизования свят, ние сме пещерняци с кUхи глави и сеьLяндури с наSрани потури !

296

Анонимен

преди 2 години

Без Русия е по-добре.С мафията не трябва да си близък,защото ще пострадаш.

295

Анонимен

преди 2 години

Искат да се правят на герои.Върнаха агентурата на ДС да управлява.Сега създават нещо което не съществува,за да излезнат герои като решат измисления проблем,за да има нова партия или тези нови герои да бъдат част от проекта на Радев и Русия ,а именно Стефан Янев.Общо взето мижи да те лъжа,за да стигна до власт за да се наям.Бойко действаше подобно,нищо не правеше за хората,а те доволни.

294

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 356 - Това октомври коя година имаш предвид, че няма да е скоро. Ще спечелят, ама друг път.

293

Анонимен

преди 2 години

Без Русия няма газ!! Толкова ли е трудно да го осъзнаят българите?? Цяла Европа го разбра само ние не.

292

Анонимен

преди 2 години

370 мега умен и забавен ли си ?

291

ИЛИ ТАКА СЕ РАДВАТ?

преди 2 години

ТИЯ ДВАМАТА, ГОРЕ НА СНИМКАТА ЗАЩО ГЛЕДАТА ТАКА БЕЗРАДОСТНО, КАТО ОТ ВЧЕРА СА МИНИСТРИ?