324

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 330 - Добре че моите приятели не са в Англия и надявам се да не прочетат Таймс, въпреки че в нета всичко има. Щях да се срамунвам, че са научили кой и какъв ни е министър-председателят /бил, слава богу/.

323

Анонимен

преди 2 години

Жалко Кире че в следващия парламент едвам ще влезете:))))))))))))))))))))

322

анонимен

преди 2 години

тоз канадски бобър не можа да разбере че го свалиха защото само лъже и никаква работа не свърши!

321

еее бре курорте

преди 2 години

Стига си ревал бе ждрольо! Някои ти е виновен, че си пълен некадърник! Предишното управление не беше цвете, но ти направо разсипа държавата! Зима идва, цените удариха два пъти тавана, а тоя като някаква латерна повтаря едно и също!

320

абе

преди 2 години

две неща ме тревожат, измислената украйна вече изчезва, и няма да можеш да и даваш една заплата щото те уволниха!

319

джо

преди 2 години

Кирчо, съединител(долен ляв п .едал)мамин , Русия с тебе ли ще се занимава, ти си бълха,нюню, хептен изперка бе момче. Спри дрогата , че вече не се понася. Хайде баце ги каканижеше такива,но той е елементарен, ама ти ужким си по начетен.

318

гост

преди 2 години

НАГЪЛ , ГЛУПАВ ЧОВЕК . НЕ ЗНАМ КАК Е ПОЛУЧИЛ ОБРАЗОВАНИЕ . РУСИЯ ДА СВАЛИ ОТ ВЛАСТ КИРО ПРОСТОТО . АМИ , НЕ СВАЛИХА ГИ АМЕРИКАНЦИТЕ НА , КОИТО СИ СЛУГА . ИНФЛАЦИЯТА , НЕКАДЪРНОСТА ДА УПРАВЛЯВА ИКОНОМИКАТА И ГРЕШНИТЕ АМЕРИКАНСКИ СЪВЕТНИЦИ РЕШИХА ПАДАНЕТО ТИ ОТ ВЛАСТ . ВСЪЩОСТ НЕ СИ НАПРАВИЛ НИЩО ЗА БЪЛГАРИЯ И РЕЗОННО ДА СИ АУТ ОТ ВЛАСТА . ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ВИДИШ . СЪЩО СЕ ОТНАСЯ И ЗА КОРНЕЛА БАБА ЦУЦУЛАНА . КОМИСИОНИТЕ ЗА ПАТРОНИ , ОРЪЖИЯ , ГАЗ И ГОРИВА РЕШИХА СЪДБАТА ВИ КАТО УПРАВ

317

Кот такова

преди 2 години

После да не ревете като ПП пак спечелят като първа сила, следващия път да не бъдете пък всички други толкова наведени към Мордористан и сатрапа-джуджак русоробчета. Да ви е за урок.

316

Има време

преди 2 години

Споко Кире, ще ти дадем още един шанс, този път - 36-40% резултати минимум.

315

Маргарита

преди 2 години

До Анонимен 330...Грешката е моя...не коментирам анонимници, но се прекланям пред честта която ни оказват българските "англичани", да забележат нашия премиер в оставка. И сега тия, дето напуснаха България и са полагали клетва пред чужди страни, за да вземят двойно гражданство, ще ми гласуват на нашите избори! Нищо не знаели и не се интересували, ама ще ми определят бъдещето! Да се сложи край на тази практика! Да не се гласува от чужбина!

314

Льольо

преди 2 години

Корупцията не успяда пребориш, даже я увеличи. Сега с тия врагове от Русия трябва да внимаваш много, те са покушения то е новичок, може даже да ти сложат Спутник В с чип лично Путин да те командва

313

Анонимен

преди 2 години

Джемкомпот или както и да се казва имат пари в руски банки и точно Кирил ги досурна в България. Криел е доклада на ДАНС 3 месеца в шкафчето си и като се размириса - оппааа, руснаците му виновни.

312

Обедини се народ

преди 2 години

Да му вдигнем паметник за национален обединител и пробудител на нацията, който разбира знае какво имам предвид

311

мишо

преди 2 години

Разбрахме, на всички вее им стана ясно. Петков беше поставен за премиер единствено и само да унищожи всички наши връзки с Русия. Както е казал народа на На калпавия *** и вълната му пречи то това важи в пълна сила на провалилия се Петков.Петков ти си за прокурор и съд, ти съсипа държавата и направи хората от бедни, още по-бедни! Позор и срам по зле не сме живели никога! Марш обратно, предател, агент на ЦРУ!

310

Тъпото си е Тъпо

преди 2 години

какво да ви каза, знам един такъв Американец, всяка вече гледа под Леглото си да не се е скрил и там Руснак! Умствено Заболяване си е!!

309

Избирател

преди 2 години

Защо ли ми се струва, че можеш да се бориш само с лена?

308

Анонимен

преди 2 години

А тия твои приятели в Англия разбраха ли сега, че Кирил Петков докара 30% инфлация на стоките в магазините и направи бензина 4 лв?Не забравяй да ги информираш по този въпрос!

307

Анонимен

преди 2 години

Киро, какво стана с трите моста над Дунав и четирите тунела под Стара Планина?Кога ще режеш лентата?

306

Фдс

преди 2 години

Не знам защо сравнявате боко с киро след като и двамата са пудели на САЩ.... Та кой ще управлява няма никакво значение....

305

Мунчо

преди 2 години

А бе, Пик - Льо! НАТО, ЕС и Украйна не могат да съборят Москва, той тръгнал да си я мери.