33

JordanJordanovSARS

преди 2 години

активизирането на медицинската мафия след ограбването на десетки трилиони долари,евра чрез психизиране или корумпиране на подставени на власт може да доведе до тежки проблеми.. НАд 80% от жертвите на SARS COV19 са поразени от дигитално холограмни оръжия много по мощни от описани от нас ползвани за реклама на SARS 2003- 2004. Въпреки писмени предупреждения за опасни пресканиращи техники продавани вкл като медицински след март 2022 в много наши болници бяха доставени такива/вижте covid generator

32

Анонимен

преди 2 години

Нивото на ваксинацията определя и броя тежки и смъртни случаи. Да сте се ваксинирали! Истерията на антиваксърите костваше живота на 150 000 българи. 90% от тях можеха да са спасени ако бяха ваксинирани.

31

Анонимен

преди 2 години

на кораба на мъжа ми,се качват на плаване тествани,ваксинирани и след смяната ,след 2 дни позитивират с Ковид,така се разболял новият готвач и първият капитан,от самолетите и летищата,никъде мерки няма..оставили са който се пазболее и който оцелее..

30

Бате Сашо

преди 2 години

До Иван Бе , ковидарчо! Бегай да те факсинират в бежанския лагер....!!! И после десет бустера...

29

Иван

преди 2 години

Не мога да разбера какво още чакат, а не въвеждат задължителни маски навсякъде на закрито и на открито при струпване на голяма група хора. И защо не въвеждат строг граничен контрол с ваксинационни сертификати, гурбетчиите това лято пак ни донесоха ковида от чужбина.

28

Барон Мюнхаузен

преди 2 години

Уважаеми ковидус идиотис,ако мерките за които вие ревете,работеха,защо още имаме заболеваемост и пандемия?????М??,Труден въпрос ,нали??Мерките са за да унищожат икономиката и психиката на хората,тоест те вредят ,много повече ,и това го казах още преди три години,но тогава яростно ме плюхте!Сега се оказах прав!!

27

Albi

преди 2 години

От месец циркулира един вирус с трмпература и зачервено гърло,но сега са нагласили тестовете да го улавят, да вдига бройки. Явно гонят норма някаква:)

26

Анонимен

преди 2 години

Ужас!

25

Гай Баньо

преди 2 години

до 28: И ти си същата......

24

Анонимен

преди 2 години

Единственият избор на всеки мислещ човек е масово неподчинение и неспазване на мерките!

23

До 24

преди 2 години

Копейка или не кажи кой друг иска да нормализира отношенията ни е РФ и да си живеем нормално , да си караме бизнеса, децата да са на топло?! Не ми пука за джендърите, зелените им глупости. Западът има лоша карма с гласуващи народи, ние не.

22

Анонимен

преди 2 години

Брей активистите на копейката спят и още не са агитирали за изборите.

21

Парко

преди 2 години

Хора моля ви се не се връзвайте - изкараха кромид - плашилото отново за да вкарат овцете в кошарата и да не питат защо е толкова скъпо и защо не си плащаме за газта както трябва (каква изненада а?). Та моля не се дупчете, мислете критично и аз лично имам надежда в нашият народ че не е толкова глу..пав като западните държави. А да и Октомври е време за Възраждане!

20

Анонимен

преди 2 години

Ко стана с доживотния имунитет? Някои хора щяха да си ядят дипломите. Само питам!

19

Анонимен

преди 2 години

Когато положителните станат 10 000 от 8 000 теста ми се обадете.

18

Анонимен

преди 2 години

Мазохизмът на маскаджиите в столичния градски транспорт е покъртителен, както и садизмът на инспектори к ченгета. А Киро се хили от Корал..

17

Митко Семков

преди 2 години

Коронаджиите реват за тестове платени от държавата (данъкоплатците), а я виж какъв хубав резултат и без това направили- над 10 000 теста за един ден! Те какво, бройка от над 100 000 теста на ден по 30 лв. парчето ли гонят?

16

Анонимен

преди 2 години

Тези бройки са нереални,казвам го като лекар. Отново ни карат да гоним таргет бройки,нямате идея за какво става въпрос, тоест имате,но докато не се опълчим всички и то точно преди изборите,няма да стане. Просто спрете да се тествате по възможност, защото резултатите са нереалнои,в повечето случаи се касае за стандартни респираторни вируси и настинки,но всичко се пише ковид. Ваксината категорично не помага,а прави организма зависим

15

Теодоро

преди 2 години

100% ФАЛШИВА "новинка"

14

Анонимен

преди 2 години

Най вервам на резултати от фалшив тест, след туй на Галъп и накрая на маслеността на млякото на бор-чвор.