97

От Вселената

преди 2 години

Още по времето на соца Радой Ралин попита! "До кога в страната ни бащина, Ще вилнее такава простащина?" - Радой Ралин

96

g.venov

преди 2 години

До От Вселената ами кат си толкова отворен добивай и си преработвай сам ресурси бе глуп..ър

95

От Вселената

преди 2 години

Според социологическо проучване на ЕМ ПИ ЕМ БИ, 99% от българските мъже искат да правят бобена чорба като варят бял боб. като 9% от тях искат да го правят с 2 жени, 6% с 3 жени, а останалите 84% искат да го варят заедно с правителството, президента, парламента и цялата държавна администрация.

94

Анонимен

преди 2 години

Сега вече наистина всички маски паднаха. Никой не мисли за нас - те искат Рашков, този литмус да продължава да им върши поръчките. Хора, настават тежки комунистически времена.

93

От Вселената

преди 2 години

Спомням си във Велико Търново един бе измислил и то действително работи. Как използувайки гравитацията на земята да се прави свободна електическа енергия. Ама как бе? Как бе? Как може да измисляш такива устройства за безплатна електрическа енергия след като треба от реката Лена в Русия да вкарваме нафта. Та нали Сталинчо позволи да се прокава газ и петрол за контрол и правене на пари бе! Ква свободна енергия бе, кви свободни хора? Ста.дото треба да плаща пари за млякото което дои!

92

Венеция

преди 2 години

Бойко Рашков ли е проблема на България, ваща кожа крадлива

91

Ром"с

преди 2 години

Интересно,а защо не попитаха Асен ,а защото другите имайки договор за плащане с долари,те се съгласиха да плащат с рубли ,а ние *** НЕ се съгласихме...някой не ни разрешава когато се ходи на закуска! ПП си отива ...на пролетните избори ще имат 7-9% от гласовете ...как се бързо се изкачаха на върха,така и бързО ЩЕ СЕ СПУСНАТ НАДОЛУ.тАМ при тях май няма нито един кадърен човек ..освен Рашков ... .

90

до Вселената

преди 2 години

Я пак ,не чух ...цялата аритсокрация -Ти добре ли си,кога е имало у нас аристокрация ...капиталисти ...манифактуджии е имало ,но не и капиталисти... .Абе ти нещо бръкаш България със Запда бре човек *** пък си ги съчиняваш ...като Андресен.. Фантазьор ... .

89

нн

преди 2 години

Без Слави няма и не може да има коалиция и правителство. Слави иска да се махне от политиката, просто му е безинтересно занимание и търси елегантен начин да се изниже в тази ситуация. БСП няма да направи нищо без него. Нови избори, ИТН под 4% и Слави се отърва от политиката по един хитър начин. Както стана и с Царя. Слави просто осъзна, че политиката за него е времено увлечение. Тя ще стане една след изборите, те тези в момента ще станат опозиция и то е ясно. Народът му светна какво да прави.

88

От Вселената

преди 2 години

До 85 Аонимен.. Отговори пред всички българи: "Как Комунист изведнъж става Капиталист?" Значи така: Сталин направи колхозите за да унищожи най-големия противник на комунизма - селяните - капиталисти притежатели на земя. Сталин чрез подлозите комунисти на българска земя изби цялата Българска Аристикрация и Бългасрки Капиталисти, иноватори с Разум за доброто на Българския народ. Комунистите след 1989 изведнъж станали биле - КАПИТАЛИСТИ - Разбойници! Ще падна от смях!

87

От Вселената

преди 2 години

Шефе. къде си? Викат те по мотофона! Шефе, къде си? Трактора престана да оре? Шефе къде си? Тракториста не иска да оре! Шефе къде си? ... В ресторанта съм и обсъждам да вкарваме имигранти да орат, селяните ги избихме, комсомолците се изпариха, чавдарчетата се изкорениха и няма веке кой да сей, оре. В градовете само шкембета с гола глава на раменете. Докторите не им оставиха ни един косъм по главата и престанаха да мислят и затова сега изследвам пак как Ленин управлявал в *** свинете!

86

Мунчо

преди 2 години

Хайде стига лъкардии! Да ходим на избори!

85

Анонимен

преди 2 години

До КАН Ама хич не е сигурно да ли идва ГЕРБ ама хич. Стъкмистиките се плащат да манипулират слабите умове.

84

Анонимен

преди 2 години

До От ВселенатаСтига с тия комунисти бе отдавна вече ги няма и понеже държавата не върви добре вие отново вадите скелети от гардероба. Не смеете да си признаете ,че развитието ни е забавено по заповед от Вашингтон и Брюксел и все търсите под вола теле. А относно БСП те не са никакви социалисти/комунисти а чисто и просто червени капиталисти.

83

Анонимен

преди 2 години

Дрогаре, нека изпълним петилетката за 3 години и да фалираме държават тази есен, при ограничени количества газ който до тогава ще скочи в пъти и при прогноза за спрян руски петрол - ето вижда се идва новата "Октомврийска революция"!

82

От Вселената

преди 2 години

Песен! Комунистите родината изграждат, комсомолците след тях вървят, пионери, пенсионери трудов път ви чака, труден път!. Комунистите ограбиха земята. Селянина стана на орач. Копа, Копа в ТКЗСето, хайде, хайде да живей шкембето на комуникето. Комунистите воюват с колаците в селата, комсомолците с трактори орат, пионери, пенсионери гладен път ви чака труден път. На Чавдарчетата в ресторанта шкембето им порасна. На софрата, дай кебапче, ракийка, биричка и кака Сийка! Днес пеят: Сийке седни на моя!

81

Изнервен

преди 2 години

Нещо много съмнително има в тези преговори щом основното искане е рашкоф да стане шеф на кпкомпи.

80

Анонимен

преди 2 години

... да посрещнем тежката зима, която ни чака. Ако се получи, получи. --- т.е. те знаят че идва тежка зима но са готови да си правят експерименти и да бавят топката, пък ако не стане работата, кво толкова, ще ходим на избори ... кво толкова, само една тежка студена зима, с 20+ % инфлация, двойни горива, масови фалити, амнайста ковид вълна ама те ще драпат до последно за кокъла. Ама те едва ли ходят в т маркет да си купуват от най евтиното олио ... Най ми ходят в Кемпински в Банско?

79

Ужас

преди 2 години

Тази ми стана по отвратителна и от харварда , сьвсем сериозноАлчна , безкруполна , наглаДа не е посещавала харвард

78

Финансист

преди 2 години

Вие сигурно се връщате в 90-те години на миналия век. Под вие имам предвид политическата класа и нейните лидери. Аз нямам никакво намерение да се връщам където и когато и да било. Живея си живота в 2022 г. Жегите са си нормални за това време от годината. Честито на метереолозите. Както и на работещите в БНБ !