214

Анонимен

преди 2 години

Аз на холивудски постановки не вярвам а пък който вярва си е негова работа. До утре може да си пише закачки.

213

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 227. И какво като зафъркат? Какво толкова - русия просто се защитава. Има право! А и не се притеснявам, защото Костя ще ходатайства за нас.

212

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 226. Виж само колко хубаво си го казал ... "за толкова години гражданска война в Сирия". Особено запомняща се е думичката "гражданска". Нали разбираш - вътрешни конфликти, не се знае кой - крив, кой - прав. Виж, съседа ти като те нападне е малко по-сложно. Ама тези неща не ви ли ги обясняват, че всчки само за това питате - Донбас преди 8 години, Сирия, Афганистан...?

211

Анонимен

преди 2 години

Като зафъркат тука ракетите и номбите, от туй безотговорно сорросоидно говорене ще видиш четирите годишни сезона и времена, продължавай да вярваш на холивудски постановки и листопади.

210

Леле

преди 2 години

До profetey Имаш покъртителна логика. Къде казваш мога да "проверя" - на адрес гр. София, алея "Героите на Украйна" 1 - на око 500 метра от телевизионната кула по бул. "Драган Цанков"?

209

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 223. Браво на русия - защитила се е успешно ..... от едно 4-годишно дете и майка му. Хвала на такива герои! Разбира се, за това са виновни САЩ, НАТО и четирите годишни сезона.

208

Анонимен

преди 2 години

Не е верно че е без предупреждение. Русия многократно предупреди че ще се защити ако САЩ и Запада даде най нови ракетни системи на Украйна. Самата Украйна е обещала на доставчика че няма да използва тия системи срещу територията на Русия но на мястото на Запада бих се замислил преди да доставяме оръжия на Украйна. Отговорността е изцяло на САЩ и на Нато.

207

баце

преди 2 години

Очакваме поредната провокация на дрогираните хазари в Киев. ***.

206

Анонимен

преди 2 години

До по долния дето написа че сме били prozti амеби, поне не сме зелени еуглени.

205

Анонимен

преди 2 години

Например "Руснаците са изверги"или "Украинците са изверги" Това са опорки....

204

Анонимен

преди 2 години

Кратките лозунги са дадени като soros опорки na negramotni romi да промиват "мозъци".

203

profetey

преди 2 години

До Леле: Ако не си запознат, то може да провериш че системата на управление на Руската федерация най-много прилича като структура на САЩ. По тази причина ако твърдиш че РФ е тоталитарна, то значи че твърдиш че и САЩ е тоталитарна. Това значи че медиите в САЩ също са манипулирани. Но ЕС изнася същите данните данни като САЩ. По тази логика се стига до извода че всички страни в света са тоталитарни и на никой не може да се вярва. Също според кой 1 организация е терористична. Какви са критериите?

202

Рамзан Кадиров

преди 2 години

Зеленски ако ти е мил народа подписвай веднага капитолация и 30% от територията за Русия! Иначе още много убити урки деца

201

Божил Божилов

преди 2 години

Войната е едно жестоко наказание,с което хората наказват себе си и своите себеподобни в името на користни и фалшиви идеали,които след края никой не помни.

200

Анонимен

преди 2 години

Трогателна пропаганда! За съжаление децата се използват при всеки случай на пиар акции,реклами,възторжени посрещания и огромни трагедии! Не вярвам на ретуширани и фотошопски истории!

199

Анонимен

преди 2 години

Тия по този начин спечелиха и Евровизия!

198

Поредната доза

преди 2 години

Мазничка пропаганда. Милите урковци, ползвани за разходен материал за нашето забогатяване.

197

Леле

преди 2 години

До profetey - колко официални може да са данните от медия в страна, управлявана от тоталитарен диктатор и обявена за агресор и терорист? Между другото, Донецк не е "република", а област в Украйна.

196

Соросоид

преди 2 години

Само нашите деца са деца. Другите сте разхонна ***.

195

Анонимен

преди 2 години

Чувам как вълка разказва приказката за червената шапчица.