36

Анонимен

преди 2 години

Василев спеца по фалитите се надява още да ни балавлмосва. Няма втори шанс, веднъж кацна и отлетя, пилето на рамото. На Василев му оцапа ревера.

35

Vako

преди 2 години

Колко се радвам че емигрирах преди години.

34

Морен сокол

преди 2 години

И кво като вървите.Трябва да летите еййй.

33

Анонимен

преди 2 години

Идват нови избори и след тях пак ще мачкаме мафията на ГЕРБ и ДПС и патериците им от ИТН и въZZраждане

32

Гумичка за триене

преди 2 години

Към тебе Василев имам само три думи ДА ГО ................

31

ПП

преди 2 години

ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА-ПЪРВА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА.

30

АнонимеН

преди 2 години

КОКОРЕСТИЯ ПИНГВИН НЕ Е ДОВОЛЕН!

29

негласуващ

преди 2 години

Никаква власт няма да вземе копейкин!Твърде слаб е!Честито ви ДПС!Слушайте ми думата!))

28

Анонимен

преди 2 години

И вие и ИТН и ДБ така оакахте промяната, че сега Копейкин ще вземе власта и ще ни обяви за 23-та федерална република на Руската федерация! Толкова сте зле, че хората вече ГРАМ вяра ви нямат, нито на вас нито на ГЕРБ нито на ДПС, пък за KYрнелия да не говоря! Сега пияниците от село ще излязат да гласуват за копейкин щото ще им обещае евтин руски газ и така ще цъфнем всички, че ДУМИ НЯМАМ!

27

Аз промяната

преди 2 години

АНГЕЛИНА СЕБЕ СИ ЛИ ЗАБЛУЖДАВАШ ПЪПЪ НЯМА КОЙ ВЕЧЕ ДА ГИ ЛАНСИРА РАДЕВ НЕ Е С ТЯХ 12 КЛОЗЕТА НЕ Е СЛУЖЕБЕН МИНИСТЪР И НЯМА ДА РЕПРЕСИРАБАБИТЕ И СТАРЦИТЕ ПО СЕЛА И ПАЛАНКИ И МАДУРОВСКИТЕ МАШИНИ ВЕЧЕ ЩЕ СЕ БРОЯТ ОТРЯЗЪЦИТЕ АНГЕЛИНА ТУК Е БЪЛГАРИЯ ЖИВЕЯТ ОЩЕ МНОГО МНОГО БЪЛГАРИ КИРОО КАТО ИСКАШ ВЪРВИ НА САМОТЕН ОСТРОВ И АНГЕЛИНА ВЗЕМИ ЧЕ ЩЕ БЪДЕТЕ САМО ВИЕ И ЩЕ СЕ ВЕЛИЧАЕТЕ

26

Анонимен

преди 2 години

Никаква мафия не ви свали бе маймуни недни! Не разбирате ли, че когато дойдохте на власт над 51.79% от народа ви подкрепи! На соц. проучванията над 60% от народа ви даваше вот на доверие да направите нещо. Днес подкрепата към кабинета ви е 17.4%. Никаква мафия не ви свали. Не може да се чудим как да скалъпим 20лв за бензин и той да скача на 3.50лв от 1.90лв. Вие нормални ли сте? Мафията ги била свалила! Кръгли тапири! Нямате връзка с главния мозък!

25

ЧАКАТ ВИ В ПАНДИЗА

преди 2 години

СЕГА ДА ВИ АРЕСТУВАТ ВАС - НАГЛИ КОООПИЛЕТА!

24

Аз промяната

преди 2 години

АСЕНЕ КОГАТО РАЗБЕРЕШ ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ТОГАВА ЕЛА ДА УПРАВЛЯВАШ АСЕНЕ ЧАО СИ НЕ СТАВАШ КАКВО СТАНА С ОНЕЗИ 8 МИЛИАРДА ТЕЧОВЕ КЪДЕ СА АСЕНЕ ЛЪЖЕШЕ КАТО НЕЗНАМ КАКВО ЧУДЯ СЕ КОИ ШАРАНИ ТИ ВЯРВАТ ТАСЕНЕ НО СЕГА РАДЕВ НЕ ВИ ЛАНСИРА 12 КЛОЗЕТА Е АУТ А МАДУРОВСКИТЕ МАШИНИ НЯМА ДА ВИ ПОМОГНАТ НИСКАТА ИЗБИРАТЕЛНА АКТИВНОСТ ЧАО СТЕ АСЕНЕ Я СИ ПРИЗНАЙ КОЛКО СИ БОГАТ ЖИВЕЕШ В ПАЛАТ

23

Анонимен

преди 2 години

Много противна физиономия.

22

Ангелина

преди 2 години

Това е много по -добрият вариант....С този ход т.н"задкулисие" си вкара"автогол" и следващият път партиите на промяната ще повишат изборните си резултати....По този начин няма да бъдат "зависими" от саботиращи го елементи проводници на вредни и нечисти цели!!!Промяната е започнала в България и "задкулисието" да знае ,че е въпрос на време да се "покаже" ,освен тези "осветените" и справедливо наказание!

21

Анонимен

преди 2 години

Ококорен, луд вербалист!!!

20

Анонимен

преди 2 години

Путин сериозно дърпа конците на ***, БСП, а вече и на ГЕРБ

19

Михаил

преди 2 години

За съжаление заради Борисов, Доган, Пеевски, Митрофанова и Трифонов вървим натам.

18

Име

преди 2 години

До 18, това ще е изключително голяма грешка. Дано нямате арменска уста.

17

Анонимен

преди 2 години

Кога ще дойдат комунистите, ама както дойдоха през 44-та година, с трепане, трябва малко да залееем с кръв улиците на София, не може така. Отдавна НЕ е имало кръв!