120

Анонимен

преди 2 години

Подочух британското разузнаване казало де Русия изгубила една четвърт от войската си! Туй нящу кат мечка без един заден крак, ва!

119

xoxo

преди 2 години

1.Това на снимката нъе е въпросния влекач.2.Отворете Гугъл и прочетете какво означава спасителен влекач.

118

Анонимен

преди 2 години

Никакими русками караблями!

117

Анонимен

преди 2 години

Тея, главните заподозряни Путин, Лавров, Песков и др. подобни сигур цял живот няма а са качат на руский карабль!

116

Анонимен

преди 2 години

на суша такъв бой ядат - поне нещо да пуснат че бандерата му се е напукала бандурата от мъка!

115

Анонимен

преди 2 години

ако това на снимката е влекач... значи новината е украинска!

114

Анонимен

преди 2 години

Dа видим и продължението от руска страна. Вероятно няма да е приятно за укрите.

113

Анонимен

преди 2 години

Василий Бех или Бях Василий, няма значение да прати много поздрави на Бях Москва! Ай хаирлия!

112

Анонимен

преди 2 години

Значи Одеса ще им трябва на руснаците да си препостроят загубените кораби, Укропитеците скоро ще го установят този съпътстващ факт.

111

Асенчо

преди 2 години

Ша ви дадем ръждасала лодка,шъ ви земим град....Ша задържим само украинки до 17год. ша ви пратим бабишкери

110

Анонимен

преди 2 години

Видно е че Русия на море е посредствена държава. Системите и за защита са доста скромни. Това е полезно за нея защото трябва да търси научни решения. "Широката"руска душа също не си взема поуки, и трябва да я ударят по два и повече пъти за да се стегне. Безаналоговите руски системи с единия крак "стоят" в сферата на мечтите отколкото на реални постижения. И двете страни в тази война послъгват здраво!!! На моменти ми приличат на надути пуяци!

109

Анонимен

преди 2 години

При наличието на Тор система на кораба не знам какво са правили моряците на кораба. Като при това е военно положение. Или са глупави или са много самонадеяни, а може и трето вече обучавани от българската армия, която днес можеш да събереш на един стадион!

108

Анонимен

преди 2 години

а честито

107

Анонимен

преди 2 години

"138 а проектите ти ги давам аз. И се чудя що не работиш а кифлееш в псевдоновинарски сайтове." Първо защото не можеш да ми дадеш и 5 ст и второ защото мога да правя каквото си искам ;)

106

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен '' Тия хайвани наистина ли се хвалят, че са потопили кораб, който не е военен и не може да служи за военни цели? Или нашите мисири пак са объркали нещо?"'По време на война няма значение дали кораба е боен или търговски щом на него има войници и оръжие ..

105

Анонимен

преди 2 години

"Цял ден седиш тук и пишеш коментари. А някои пишат научни статии, а ти коментираш фейковете на днеса :))" Да, сега седя защото вече мога сам да си избирам проектите.

104

Анонимен

преди 2 години

До ТошевАз лично повече харесвам шведската Арчър-FH77BW. Цезара на французите е по-бавен и труден за зареждане.Тия луди шведи са направили нещо като 155мм картечница със скорострелност 8 изстрела в минута. Екипаж- командир и водач

103

Анонимен

преди 2 години

До Боби. "Запор сметки в Укр Банки. Повече не ти се изплащат Пенсии, Социалки, Детски. Не се отменят ЛИХВИТЕ ПО КРЕДИТИТЕ и глобите ако си закъснял с ЖКХ примерно ХВЪРЛЕН СИ ГОЛ И БОС НА МЕЧКИТЕ! Ти за тая държава ще рискуваш" Тая руската армия много "безаналогова" бе. Значи украинците първо сами се избивали, второ не искали да се бият въобще, а тридневната операция продължава 100 дни. Аз направо се чудя руснаците с кой се бият . Може би помежду си. От една страна чеченци от друга буряти.

102

Анонимен

преди 2 години

"121 образно казано седиш на дивана. И нямаш достъп до конференции." Или по друг начин казано последно бях на Oracle OpenWorld в Лас Вегас, ако ти говори нещо..

101

Анонимен

преди 2 години

До 321Не се задъхвай потопили са 12 метров катер. Знаеш ли с какво?С дронче камикадзе изпросено от чичо им Джо. Излишно е да споменавам май,че любимата ти Украйна отдавна няма какъвто и да е флот.Даже и водни колела нямат. Отдавна са на системи и контролирано дишане.Западните държави ги ползват за да накарат двата доскоро приятелски народа да се избиват максимално много и максимално дълго.Накрая ще ги изоставят както винаги. А ти се радваш като ромче на баничка заради някаква потънала лодка..