375

Те така

преди 2 години

Няма и бомби, нали от тях бягахте уж

374

Отговор до 402

преди 2 години

До Гларусите знаят 402: Ограмоти се, друже, преди да пишеш. Ти в училище география учил ли си или си бил за лимонада. Ами, ако собствената си страна не познаваш, защо въобще имаш самочуствието да пишеш такива нелепости? Елемнтарно - напиши в Гугъл Паничище преди да се излагаш. Срамота е подобна неграмотност.

373

От Вселената

преди 2 години

Така БОГОВЕТЕ с БОГАТСТВО от БАЛКАНИТЕ са доставяли бъчвите цели в Рим, запалвали са огън на СКАРА, поставяли са една чинийка и едновременно МЕДА е капел в чинийката, а МЕСЦЕТО се е изпичало и сме поддържали Рим да ни е весел и РАдостен и да подсигурява ЗАЩИТА на Българската - Римска Империя, чрез ЛЕГИОНИТЕ на ЗЕВС - БЪЛГАРИТЕ!!!!

372

От Вселената

преди 2 години

От Рая на Земята - БАЛКАНИТЕ в бурета се е слагало месото, заливало се е с мед догоре и запечатвало. Едновременно и бурета пълни с ВИНО и Т+РАКИЯ. Буретата сме ги докарвали до земите на днешна албания и от там с кораби до Рим града голяма. Гръцките пирати каквото са могли да откраднат по морето са открадвали, но Българите от Рим са поемали БЪЧВИТЕ С МЕСОТО И МЕДА и са ги докарвали цели в Рим.

371

От Вселената

преди 2 години

Забравихте така нареченото старо как става на ново! Акумулирайте лятната температура и я използувайте през зимата.... Както сте забравили едно време как сме изхранвали с прясно месо от кокошки, патици, (тогава не е имало пуйки), птичета, гъски, ***, овце, крави, биволи, магарета, коне... създадени от нас децата на Бог ХОР - ХОРАТА...от балканите - Рим и цялата римска империя.... така сте забравили как да се изхранвате и отоплявате... без да чакате Господ да ви поднесе на тепсия отоплението....

370

Анонимен

преди 2 години

Абе, аз се чудя, тия с претенциите, какво правят още в България? Да хващат първия влак за Киев и чао.

369

Анонимен

преди 2 години

изключително нагли са! пусни го на масата , то ще ти вземе къщата! като не им харесва обратно към Украйна!

368

Анонимен

преди 2 години

Недоволните винаги могат да се върнат в Украйна!

367

ха

преди 2 години

Тея укри не искат ли да им направят Дисниленд в Паничище.

366

Бонго Бонго

преди 2 години

Гората ни е просторна, поляните широки тоалетните дълбоки.Детски площадки, имаме планините, горите каквото искат. Дърва бол, могат да си измайсторят. Копривата се яде, лапата сега е бил. Охлюви има по два ходят винаги.Можете да ги берете.Хотел ЗВЕЗДОБРОЙ, много хубав хотел с всички звезди. Вода? Има кладенци изстудяват хубаво дините. В Гърция е по хубаво или Сърбия/ там ги изчезват хората по планините, ядат ги. Хубави съседи, Македония, Турция най хубаво с *** карабини. Там е супер лукс.

365

Анонимен

преди 2 години

Хайде тогава, обратно при Зелето в оКраина!

364

Анонимен

преди 2 години

Най-лошото е, че в Паничеще няма МОЛове, барове и дискотеки, другото ще го преживеят някакси..

363

д

преди 2 години

шегуваш се, готвач на място, 3 хранения и подслон, то това много българи го нямат

362

Анонимен

преди 2 години

Да а вместо черен,зелен хайвер,живи да ги оплачеш!

361

Гларусите знаят

преди 2 години

Плюят ги че били с маникюри, боядисани коси и мигли. Ама с чорлава коса клиент как се хваща, как? Отделно кой ще отиде чак до Паничище, аз дори не го знам къде е това село ли е, градче ли е

360

Анонимен

преди 2 години

Хаха - това е станцията на БДЖ в Паничище. Зимата бяхме там - общите части са доста демоде, стаите (май повечето) са ремонтирани, стола (ресторанта) си е като от едно време. На тези гледам и покривки са им сложили - при нас си стояха без, но храната беше добра. Като цяло обаче не е лошо и не виждам за какво мрънкат толкова. Правителството са си виновни, че отначало са клекнали на хотелиерското лоби и са ги настанили по хотели да им запълват бройките пролетта.

359

Анонимен

преди 2 години

Никъде по света няма такива бежанци - наглеци.

358

Анонимен

преди 2 години

айде разгеле! да си тръгват по други държави сега да ги изхранват

357

Анонимен

преди 2 години

Обичам България.Украинците да си ходят в Украйна.Украинец получава 1200 лева и живее в България на хотел.Българска самотна майка получава 40 лева на месец.

356

Анонимен

преди 2 години

Мократа мечта на Сурод0соидалите -България препълнена от Рускоговорящи Украинци.