94

Важно!

преди 2 години

За украинското шествие,което ще е днес:"Настояването е България да не запазва неутралитет във войната на Русия с Украйна и да окаже подкрепа на украинския народ с военна помощ".Забележете,че не е "военно-техническа",а "военна"!Ако си българин не ходи!Твоето семейство ще умре,кръвта на българите ще е по твоите ръце!

93

СМЕХ...

преди 2 години

Къв "безсмъртен полк" , бе.....на тарги и ли на инвалидни колички ше ги карате на шествието ТИЯ ДЕМЕНЦИИ...? АМАН , БЕ НЕ ИЗМРЕХА ЛИ ТИЯ ГДЕТО ПРОДАДОХА БЪЛГАРИЯ БЕЗ БОЙ НА РУСКАТА ПИЯНСКА СТАЛИНСКА ПАП ЛАЧЧЧ ХА ХА ХА...

92

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 90 Виж сега. Тогава времената бяха такива, че въпроса беше "Споделяш ли идеите на партията?". Отговор "Не" означаваше Белене и другите лагери, отговор "Да" пък означаваше спокоен за времето живот! Така, че коментарите , кой и какъв е бил са излишни!

91

Светло и ясно

преди 2 години

Днес, 9-ти Май, шествието "Бессмертный полк" ще потече като многомилионна река по всички градове и села на Русия и на страните от бившия СССР. Za свят без нацизъм! _ Нет в России семьи такой, ___________________________________________________ где б не памятен был свой герой ...

90

Анонимен

преди 2 години

Да живее България! Долу Русия!

89

Ментора бай Иван

преди 2 години

Фандъчката щяла да се води по ума на Ицко десанчика на Доган да забранява шествието на "Безсмъртния полк"?Голяма глупост !Никой не може да спре почитта към загиналите срещу фашизма!

88

Анонимен

преди 2 години

Хитлер докара русия в Бъргария , а путин изтегля русия от България - завинаги .

87

Анонимен

преди 2 години

Руска агресия???? Не помня наш'те жypнaля да бяха толкова усърдни, когато фащ нападна Сърбия, Сирия и Ирак! Лицемерна craн.

86

Аз

преди 2 години

Интересно,цензурират ми думата "г.а.щ.и'.Кой е този извратен тип?

85

Анонимен

преди 2 години

На Мони Паси, баща му е бил пръв комунист, ама сега лае кучетооо

84

Аз

преди 2 години

Когато се възстанови Източният блок и СССР,сегашните атлантици ще бъдат първите,които ще развеят червеното знаме,начело със Соломон Ицхак Паси.Както казва един наш журналист,ще се преобуят "със скок" в червените ***.

83

Анонимен

преди 2 години

Слава, на героите, загинали във ВСВ, и дядо ми включително.

82

Анонимен

преди 2 години

Те и украинците от Донецк и Луганск не са искали война, ама ги трепеха 8 години и то свои.

81

Анонимен

преди 2 години

Слава на Русия, денацификаторката на Европа.

80

Анонимен

преди 2 години

Това шествие на Урките ли е? Щото аз до Сег нечух руска реч, или е на арабски или е на украински или на харвардски некъв там развален местен език. Така че против какво е шествието или в защита на нещо????

79

А,

преди 2 години

До Анонимен 75 Да не би да си мислиш, че украинците са искали война? Не са, но Путин не ги е питал и е решил да завземе земи с ресурси! Ние например, нямаме кой знае какви ресурси, но сме на стратегическо място и може да си го поиска !

78

ноне

преди 2 години

Незнам койе е русофил или русофоб от всичко най обичм България...

77

Анонимен

преди 2 години

Точно така.В България е такава трагедия,че все едно Путин 3 пъти е минал и е стинал всичко.Затова всички бежанци да се махат с все войната си и да се спасяват от тук.

76

До 76

преди 2 години

Напротив, във война сме. Необявена гражданска такава. Имаш една русофилска групировка, спонсорирана от Москва, която води информационна война срещу България. На нас, българите, ни писна от московски ***. Не сме търпели пет века турски хомот, за да си наложим нов такъв.

75

Анонимен

преди 2 години

Колкото и да се опитват, мечтаят да са руснаци, русофилите винаги ще си останат али експрес версията.