117

Анонимен

преди 2 години

Бил съм само на 3 години, когато комунизма е паднал и нямам спомени от него, за което се радвам. Като гледам начина на разсъждение на днешните турбо-американофили, разбирам какво е било тогава. Те са готови да направят всичко за големия си брат (САЩ/Русия), дори да вкарват в затворите инакомислещите, само защото не мислят като тях. "Който ни освободи, той ще ни зароби." е казал Левски. Кой ни освободи от СССР? Защо не се освододихме сами, а чакахме американците? Ами заради тези същите...

116

Анонимен

преди 2 години

Докато не бъде унищожена Русия и ние не се освободим от Руското влияние,което е много силно в последните 10 години,ние нямаме бъдеще.От ЕС и САЩ знаят това.Защо се зъбят на нашите политици според вас?Изказвнето на Радев преди ден е написано в Москва.

115

Анонимен

преди 2 години

Парадокса днес е че евроатлатическата общност, победи сесерката империя на простотията, но бавно и сигурност се превръща в нея. Въпрос на време е в Брюксел и Вашингтон да се издигнат петолъчките. С либерастките блянове за поголовно подравняване и интернационализъм, чакаме само брюкселския коминтерн да даде сигнал, за да закичим червените знамена.

114

Анонимен

преди 2 години

Демократите вкарват в затвора ,вредните за обществото хора.А в Русия е обратното.Там вкарват напредничави и полезни за обществото хора.Трябва да правиш разликата.В демокрацията(не в България) има прокуратура и съд,в Русия има изпълнение на заповеди на управляващите параноици от КГБ.Русия незабавно трябва да бъде унищожена,а всички свързани с Руския режим да бъдат незабавно арестувани в всички демократични държави.Иначе няма да имаме бъдеще.

113

Хуманизъм

преди 2 години

Довечера, в колко часа е шествието в подкрепа на жертвата на варварската агресия - Украйна и за демократичната, цивилизована ориентация на България?

112

Дедо

преди 2 години

И да *** трийти и да *** ни трийти, тя истината е една. Нея не можете да изтриете!!! А сега нещо за баба Пена,съседката от наше село: -Бабо Пено ,Славчо се купил нова кола Митсубиши. Аааа колата ще да е июбава,оти Японците са силни математици. - Бабо Пено, а какво ще кажеш за Путин.... Ааааа оня тет нападна Украйна ли???? Остав,го на него му е много слаба математиката!! /Случаят е истински/

111

Захаров

преди 2 години

Предлагам на всички войнолюбци да изгледат търпеливо и с разбиране филма Пианистът. Ако ви се стори *** изгледайте го пак. И повтаряйте докато проумеете, че това непе художествена измислица, героите на лентата са живяли наистина, всичко това се е случило в реалния свят и е на път да се повтори. И да, всички умиращи на екрана в реалния живот наистина са умрели.

110

Анонимен

преди 2 години

"Русия трябва изненадващо да бъде унищожена.А всички свързани с Русия в нормалните държави да бъдат вкарани в затвора." - По какво се различава един демократ от един комунист, ако иска всички комунисти да бъдат вкарани в затвора? По нищо. Същият бок_лук, който не зачита правото на мнение и свобода на мислене на хората. Дали комунисти ще вкарват в затворите демократи, заради мнението им или обратно, реално няма особено голяма разлика. И в двата случая си говорим за диктатура. Лекувай се... :)

109

Анонимен

преди 2 години

Русия е пародия на държава.Тя се управлява от агенти на КГБ,които страдат от тежка форма на параноя и с пропагандата там заразяват и народа с тази параноя.Започвар от детската градина и семейството.ВсичкинРуснажини продажници да си ходят в Русия.Вреден народ за земята.

108

Анонимен

преди 2 години

За крайно левите либерасти, всеки които не вярва в тяхната розова религия е крайно десен нацист. Либерастите са онези които са опасни за европейската цивилизация, те буквално я унищожават, рушат нашата икономика, военен потенциал, идентичност, изконни ценности и т.н. Крайно левите политика направиха Европа слаба, а тези слабост се издигна в култ, да си слаб се оказа висша ценност, а реално именно това е проруска политика, именно това обслужва интересите на Путин.

107

Анонимен

преди 2 години

Никога няма да бъда с каквато и да е форма на пропадналата държава Русия или СССР.Защо си заблуден.Аз познавам Руснаци и затова никога няма да се определям нито в миналото ,нито в бъдещето с този абсурден народ.По смешен народ с промит мозък не познавам на този свят.Арабите са в пъти по-добре от тях,колкото и да изглеждат изостанали.Алкохолици и ***,това е Русия.

106

Анонимен

преди 2 години

"Русия трябва изненадващо да бъде унищожена.А всички свързани с Русия в нормалните държави да бъдат вкарани в затвора." - Точно така са разсъждавали комунистите, когато превземат властта в България, но с обратен знак. Реално ти не се различаваш по нищо в разбиранията си от тях. Ако живеехме в периода преди 89-а, ти щеше да си един от най-големите поддръжници на СССР и щеше да си доносник, който предава съседите си на властта, само защото разказват вицове за Тодор Живков.

105

Ай Сиктир

преди 2 години

Защо да променя? Путин си е същия. Просто престана да казва и взе да показва. Следва да започне да наказва.

104

До 106

преди 2 години

Митко,Миткооо,много си наивен,бе Митко.Русия има ракети с далечен обсег на действие.Има и ядрено оръжие.Да не дава Господ да го използва.Да не мислиш,че само с танкове ще ни превземе,ако реши?Най-добре е някой да налее акъл в главата на Путин да спре войната,абсурдна за 21 век.

103

Анонимен

преди 2 години

Русия трябва изненадващо да бъде унищожена.А всички свързани с Русия в нормалните държави да бъдат вкарани в затвора.Друго решение на проблема не виждам.У нас още днес да бъде направен закон с ,който Руските агенти в България да бъдат незабавно арестувани.А продажниците в България да им се отнеме всичко което притежават и да бъде дарено на бедните и болните.А за предателите незабавно доживотен затвор.

102

Анонимен

преди 2 години

"В ръцете си има и ядрено оръжие,затова всички се молят да не му прищрака нещо в кратуната и вземе,че го използва." - Как си представяш някой да остави един човек да решава, дали да използва ядрено оръжие и то това на Русия, с което може да се унищожи цялата планета. Все едно да вярваш, че някой ще остави Байдън да преценя, дали да го исползва. Тези неща се решават от много хора дори в Русия, просто името Путин поема отговорността. Пиша името, защото не е ясно дали това изобщо е Путин...

101

До 107

преди 2 години

На мен по- ми е смешен ту..па от Банкя.Вече пиша книга с неговите лакърдии.Ще стане хит по света и у нас.

100

FCKPTN

преди 2 години

Смърт на Путин!!!

99

До МИТКО

преди 2 години

Забравяш, че в България си има Руска Колони(Я) - от президент, премиер +руско овче стадо, които ще помагат на Путин и Кадиров..... Така че България си е Руска....

98

Анонимен

преди 2 години

Европа харесваше Путин,докато беше кротък и не влизаше във военен конфликт.Тъй като европейската икономика е силно зависима от руската.Търговията с газ и петрол помогна на Путин да натрупа 600 милиарда долара резерв,затова икономическите санкции не го плашат.В ръцете си има и ядрено оръжие,затова всички се молят да не му прищрака нещо в кратуната и вземе,че го използва.