205

Анонимен

преди 2 години

До 218. Анонимен. За България или за Русия пишеш? Правиш ли си сметката какви находища имат руснаците и какви са у нас? Можеш ли статистически да сметнеш 300к млади хора какъв процент са от руското население и колко са 3 млн от българското население? На фона на фактите не изглеждаш много добре! Имам в предвид умствения багаж, ако може да се нарече това което ти липсва! А иначе на завист си топ! И аз не съм поклонник на Путин, но за съжаление това са фактите!

204

Анонимен

преди 2 години

Може и фотошоп да направят на този парад изобретателни и велики в лъжите са хаха

203

Анонимен

преди 2 години

Много ми е инт нямам търпение да гледам парада на срама и позора за 9 май

202

Не бойте се Друзя

преди 2 години

Макетите на балистичните ракети все още са на разположение, както и цяло ято трактори "Беларусь". За парад сме готови, но войната губим яко.

201

Анонимен

преди 2 години

Слуга на Фащ и Отан..

200

Анонимен

преди 2 години

Единствените печеливши от войната са алчните търговци на оръжие.

199

Информатор на ДС

преди 2 години

До 236 - Аре стига с тези дезинформации, де! Научи реалната цифра, която НЕ е отречена и от ***.

198

Анонимен

преди 2 години

Путин да не получи инфаркт сега като ги видя тия двамата да дават добрата новина техника въй путин от къде да вади сега техника то за парада остана нещо да се вее

197

Анонимен

преди 2 години

Украйна защитава родината си от рашистите те я нападнаха сега пищят на умряло защо имат модерно западна оръжие като не им харесва да се изтеглят от Украйна

196

до 233

преди 2 години

Сто двадесет и осем хиляди убити американски войници във Виетнам! Американската лудост е не по малка от днешната руска!

195

Анонимен

преди 2 години

Само погледнете на снимката.. Тоя наркоман продаде народа си на краварите.. Сега оръжия да ядат хората там.. нали само оръжия вика както папагалите..

194

Анонимен

преди 2 години

Поръчик Ржевски ще излезе от Украйна също като Джон Рамбо от Виетнам -целият в синини но по униформата му нямаше и една прашинка.Виетнамците го бяха изтупали старателно! Така и украинците ще отупат Ржевски,че всичката водка в Русия няма да му помогне да забрави.

193

Анонимен

преди 2 години

Лудия диктатор ще спре там където го спрат той си извади пръв оръжията и бомбите а беше предупреден нападна суверена държава ще прекроява ще строй нов ред ще си възстановява империята защо не попита всичките тези държави дали са съгласни в 21 век и децата ни ще коментират оръжия и война ще гледаме извратени зверства

192

Тия

преди 2 години

По - грозен министър не можаха ли да намерят?

191

Щом Афганистан

преди 2 години

И Виетнам успяха да наритат Хамериканците, що и Украйна да не може да нарита Раша??? Я кви малки държавици с малки и бедни хорица набиха чичко Сам.

190

Gogo

преди 2 години

Остин е като в ролята на черния иконом в Джанго без окови! Зъл плъх убиец , настроен срещу своите си. Черните пантери какво биха казали за г-н Остин ?

189

Ха-ха-ха

преди 2 години

До До хаха Ти прочети оригиналното изречение преди да пишеш, защото твоят случай от етимологически ще се превърне в етиологически. LOL Изречението написано от интелектОалеца под номер 208 е <<< - "Изкуствено образование наречено Украйна" - >>> Явно си умен под някаква особено сложна форма, за да не можеш да отсееш фрапантната грешка. Айде опитай пак. Може и да се усетиш.

188

Ясно

преди 2 години

Тоест единственото решение е военно.

187

Анонимен

преди 2 години

Това ли отговора на Нотата на кремъл към Сащза оръжията хах путин няма да марширува на 9 май в москва

186

Анонимен

преди 2 години

. . . могат да спечелят, ако имат добра техника. . . има в предвид атомни бомби или какво друго? Следващата война ще е с хвърляне на камъни, а България ще е най отдолу!