354

Ром"с

преди 2 години

А стига с тази фалшива пропаганда!Как видяха от небесата,че това са цивлни ,а не азовсци или пък военни от Украйна ,те там отгоре всичко виждат и как нашите от Царевна не бяха в плен и как бяха осовбодени то ли сами ,то ли от извънземни....как преди 2 дни целият Мариупол се брани...фейкове ,фейкове...и то от държавни инстании..

353

Анонимен

преди 2 години

1. От космоса не са "забелязали" кога са станали тези кланета, които са си доста мащабни, не са забелязали кога са копани тези гробове; не че е имало време да се изкопаят, не са забелязали струпването на техника, вероятно не военна, защото едва ли са превозвали трупове с военна техника, която би трябвало да участва във военни операции, а подобна бройка никой не ги е пренесъл на гърба си. Едва когато труповете са закопани, и изстинали т. е. неуловими и за инфрачервени камери ги откриват. Тъпо.

352

Неизбежно е

преди 2 години

Всички престъпления на руските нацистки военопрестъпници ще бъдат разкрити и за тях ще бъде потърсена отговорност.

351

Хе хе

преди 2 години

До Анонимен Така от космоса показваха картофените ниви в Босна и ги набеждаваха за гробове . С тази пропаганда от преди 40-50 години ,демократите така и не разбраха ,че живеят в 21 век и с обилната информация ,хората могат да сравняват и оценяват . Случаят с българските моряци и лъжите изричани от министър председател , политици журналисти ,показва на какво ниво са . На обикновени лъжци и мошеници ,облечени във власт .

350

Анонимен

преди 2 години

Много мирни жители разказват как именно укро-нацистите са стреляли по жилищата им, има и записи на самите стрелби и на много свидетели, но нито един не каза, че руснак е стрелял по тях, напротив, казаха, че при идването на руснаците, обстановката се е успокоила, дали са им храна, вода, медицински материали, медицинско обслужване и също казаха, че руснаците не им крещят злобно, както укро-нацистите са им крещяли, хората казаха , че се страхуват именно от укро-нацистите, видеа има много в Тубата!

349

Сатир

преди 2 години

Когато историята свършва започва манипулацията.

348

Анонимен

преди 2 години

До АнонименА колко се върнаха от нацистките концлагери и колко оживяха от попадналите под нацистка власт жители? Колко? След толкова много години и до сега откриват масови гробове из Европа, на убити от нацистите хора, въпреки, че много от хората, са били изгаряни от нацистите в пещи, а пепелта им разпръсквана в полята!

347

Анонимен

преди 2 години

Разкажете за масовете гробове, когато укро-нацистите убиваха местни мирни жители, много народ убиха там укро-нацистите в последните години, не само това, но дори телата на собствените си убити военни другари не връщаха на семействата им , предпочитаха да ги заравят или захвърлят, за да не ги носят и за да не плаща държавата обезщетение на роднините им, вземете ДНК от всички убити през последните 8 години, за да видите истината!

346

Анонимен

преди 2 години

поредна ЛЬЖА......

345

Ади

преди 2 години

До анонимен келешЗа кой Великден пишеш, *** - обръщам се така, според името, което е изписано. А толкова усмивки :) :) не намирам за нормално мислещ, по-скоро *** на лекар човече. Има трагедия, а ти се хилиш - первезно е. Или напиши нещо смислено или просто замълчи. То бива, то може, но всяко нещо има граници.В този сайт модератори струва ми се няма, а само ни тестват.

344

Перчо

преди 2 години

Колко поляци са убити във Волинското клане от бандеровци/60 000/

343

Анонимен

преди 2 години

Нищо не е. След ВСВ руснаците вземат 5млн и 100хил военнопленници и депортирани граждани на Германия. 1959 година последните са освободени. От 5-те милиона се завръщат се в Германия 900 хил. Така че личния пример на Червената армия е налице. Нека и тези дето не са чели историята да си правят сметката какво стои срещу цивилизацията

342

Аз есмь царь

преди 2 години

Променете заглавието. Всички репресии в Мариупол са извършени от бандеровци и азовци от 2014 година. И сега те играеха на танкове морска битка в апартаментите на цивилни. Има хиляди очевидци.

341

Inatut

преди 2 години

Американците сбъркаха фатално ВСВ. Не трябваше да пускат атомната бомба в Япония,а в Москва. Щяха за унищожат веднъж за винаги червената чума и нейните разклонения в цяла Европа. А сега им сърца попарата целият свят.

340

????

преди 2 години

И как ще докажете,че руснаците са убили тия хора????Никак!!Може да са убити от украинските фашисти!!!

339

До 383

преди 2 години

Абе и Катинското, и Хатинското кланета са двете лица на една и съща монета - от едната страна са фашистите, а от другата комунистите - и едните и другите са кръвожадни касапи ! Само че в Хатин са убити около 150 човека, а в Катин - над 20 000 полски офицери и представители на интелигенцията ! Да не говорим пък за факта, че сталинизмът е избил много повече руснаци, отколкото хитлеризмът ! Надявам се да ги знаеш тия неща !

338

Анонимен

преди 2 години

До анонимен келешМного си знаеш от Русия! Може ти си от КГБЕто?

337

Война можеше да няма

преди 2 години

Украйна можеше да избегне войната и да задържи Донбас и Луганск ако спазваше Минските съглашения - изтегляне на тежките оръжия от т.н. линия на разделение, даване на специален статут на Донбас и Луганск, отказ от членство в НАТО. Можеше,но не го направи. Осем години обстрел, намерения за създаване на атомно оръжие, лаборатории за биологично оръжие. Войната вече не можеше да не започне. Сега Заленски е отворил уста като хипопотам иска оръжие вместо мир

336

Нищо ново

преди 2 години

Украинските силоваци воюват като джихадисти: гонят хората в мазите за да стрелят от жилищата им и стрелят по тях ако се покажат. При такъв начин на водене на война няма как да се мине без жертви и разрушения.

335

Русия

преди 2 години

Прикрива и лъже - така са свикнали !