133

Боряна

преди 2 години

Световна криза няма да стане нито заради Русия, нито заради Украйна. Тези две страни произвеждат продукт колкото Тексас. Молете се САЩ да не се разклати, че тогава ще стане страшно.

132

IT

преди 2 години

Нищо страшно няма - СПРЕТЕ интернета , фейса и туитъра , и ще има хляб в ИЗОБИЛИЕ , защото ПОЛОВИНАТА НАСЕЛЕНИЕ ще се самоубие от отчаяние !

131

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 121 - ЩЕ са световна сила , докато има не-гра-мотни БУ--ЦИ и Балъци като теб , дато не са виждали книга , и никога не са чели история !!

130

ларавел

преди 2 години

"Приятелите" на Русия лека полека завземат пазарите й във всички сектори. Прекрасно.

129

Зърнар

преди 2 години

Да обясня - зърното е световна борсова стока. Струва точно толкова, колкото в България или Аржентина. Ще го продавам където ми е кеф. Разбирай, от където имам най-голяма печалба. Произвел съм си го, моя си работа къде ще отиде! Плащам си данъците. Изобщо не ми дреме дали някой бил гладувал в България. Не е моя работа!

128

Анонимен

преди 2 години

До Агронома до 174 - Е НЕ искаш ли да си ДЕМОКРАТ , и член от световното цивилизовано семейство , защото доколкото разбрах напоследък , само Западна Европа и САЩ са цивилизованите - Другите са диваци , които не знаят какво е демокрация и затова трябва да бъдат наказани жестоко ?!

127

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 174 - Те като дойдат Индийците , няма да ни трябва нито ток , нито газ - Искара става свещенна река , всички пием, ще се къпем , ще перем в нея !

126

Агронома до 174

преди 2 години

С какво ще ториш слъчогледа бе умник? С какво ще го ореш и събираш? С електрически трактори и комбайни ли? Ай, ама то и свежо гориво няма за Козлодуй! Фотоволтаик ли ще им сложиш?

125

Спокоен

преди 2 години

Както се вика, имаме многоходова игра. Елементарно бе Русия да спре газта октомври миналата година. Но тя си затрая - няма смисъл да "убива" противника си. Смисъла е да го подчини. Ще изкараме няколко топли месеца, но няма торове. Съответно, догодина ще има глад. Глад+студ+фалити+инфлация+гневни хора по улиците - Воалла! То не е чак толкова сложно.

124

чревоугодник

преди 2 години

Аз затова не ям хляб а само кюфтета - Те поне не идват от Украина !

123

Анонимен

преди 2 години

Спрете да пишете глупости и да насаждате страх у хората. България е нетен износител на зърно и на слънчоглед. С това заглавие създавате впечатление, че едва ли не ние (България) ще чакаме на Индия да ни спасява от глад, което е меко казано нелепо. Войната създава проблеми с реколтата и износа на пшеница от Украйна и това засяга доста държави, които са разчитали на тези доставки, но България не е сред тях и точно ние нямаме нужда Индия да ни спасява.

122

Анонимен

преди 2 години

До до 170 - Значи отсега вече освен газта и петрола и житото ще е с РУБЛИ , ако братята Американци няма да Ви докарват втечнен хляб ?!

121

Анонимен

преди 2 години

До до 170 - Да да сигурно !

120

до 170

преди 2 години

Е, не е цял свят. Около половината само са яли хляб от Украйна и Русия.

119

Анонимен

преди 2 години

Стига сте създавали масова психоза , само за да Ви се четат тъпите статийки и Вие смотаните продажни *** да си заработвате заплатите - Какво искате да ни кажете , че досега ЦЯЛ свят е имал хляб единствено заради Украина и сега вече край - Светът се обрпща с главата надолу ! Това че една шепа мошенници в света Разиграват всички и умишлено създават хаос , няма нищо общо са войната , защото нито е първата нито ще е последната ! Има ориз , царевица , картофи и ит.н. !

118

Зърнар до 167

преди 2 години

И кой си ти, че да ми забраняваш износа на зърно? Земята си е МОЯ! Комбайните и тракторите са МОИ. Горивото което плащам си е МОЕ! Кой си ти да се разпореждаш с МОЕТО зърно!

117

Чакай, чакай

преди 2 години

То тепърва се почва. Абе хора, защо си мислите, че в Русия в последните 10 години не са разигравали ходове, ама с по 30 напред? Каква ти Индия, какъв ти Китай. Няма торове-няма реколта. Няма реколта-идва глад. Идва глад-идват граждански войни. За ток и газ изобщо не говоря. За разбиване на магазини за хляб става дума! Не за луканка, уиски или шоколад.

116

Владо

преди 2 години

Забрана за инзос на зърно. Точка.

115

До Бум

преди 2 години

Тъппич, не се ли сещаш, че вълните вървят в две посоки и тсунамита ще ударят Западна Европа както и Азиатската част на Русия. Замислили се с празната тиква??

114

Бум

преди 2 години

Руснаците казаха какво ще остане от Сащ при една война - протока Другаря Сталин. Достатъчни са само 2 100 мегатонни бомби на дъното на океана от двете страни на Сащ и адиос Янки. Цунами 500 м, скорост над две хиляди км/ч. Бързо и екологично чисто.