120

А.

преди 2 години

ЕС да си ги приема без нашето посредничство. Нашите тръгнаха по команда,, нещастиницте.

119

Дядо Лазер ™

преди 2 години

Агент Иван от ДС е на първа линия. 2022-ра ми е 1991-ва година.

118

Анонимен

преди 2 години

Кирчо, толкова явна чужда марионетка не сме имали досега. Язък ти за образованието.

117

Ахааа!

преди 2 години

Значи не е имало протест стещу Киро, а срещу Захариева от ГЕРБ и Каракачанов от ВМРО. Ахааа. Оправете си заглавието, тогава.

116

Удри ва Банко

преди 2 години

Аз ако бях на мястото на Кики, директно им обявявам тотална война, директни елиминации и пращам Буци и сие фронтоваци.

115

Анонимен

преди 2 години

Навсякъде където ходи този нацпредател трябва да има хора, които да му искат оставката.

114

Дон Буци

преди 2 години

Г-жо Десси Атанасова, ще приемеш ли тази бала евраци от мен? - Да, приемам я! - Толкова е мило! :')

113

Анонимен

преди 2 години

Брави, брави, дерзайте -- този наистина е от съвременните еврофашисти, тук в България му искаме оставката, докато не се е осрал с някакви американски рисувани самолетчета за милиарди.

112

Анонимен

преди 2 години

ПП ...най слабото правителство до сега ,явно на другите избори че ги избират украйнците тук ,оставка предатели

111

Дами и господа:

преди 2 години

Казахте, че нямам доказателства за престъпления срещу човечеството и военни престъпления извършени срещу две суверенни държави - Народна Република България и Република България - оказа се че имам и това са историческите факти. Нито един тях не е преувеличен и за нито един от тях не съм излъгал или не може да бъде проверен с лекота!Приятна вечер и лека нощ! Останалото я оставям на вашата съвест каквато едва ли имате и дълг според закона да спазите закона!

110

паисии хилендарски

преди 2 години

Преписвайте тая историйца и платете, нека ви я препишат, които умеят да пишат, и пазете я да не изчезне! Но някои не обичат да знаят за своя български род, а се обръщат към чужда култура и чужд език и не се грижат за своя български език, но се учат да четат и говорят по гръцки и се срамуват да се нарекат българи. О неразумни юроде! Защо се срамуваш да се наречеш българин и не четеш, и не говориш на своя език? Или българите не са имали царство и държава?

109

Joko

преди 2 години

То добре, че са ги посрешнали само с плакати, защото можеше и да опервазят и Киркето и дърта краранта...

108

Gorskio

преди 2 години

Проста работа - да изпратят едно филмче в Брюксел и после от Брюксел да обяснят на СкоТие как стоят нещата...

107

по османско време

преди 2 години

до 103 ПРАВИЛНО РАЗСЪЖДАВАШ,НО И АЗ КАТО БОЛШИНСТВОТО БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ СЕ БОРЯ ЗА ОЦЕЛЯВАНЕТО СИ...ТУК КАКВА ВРЪЗКА ИМА МИНАЛОТО НА МОЕТО СЕМЕЙСТВО?НИКАКВА! Е за такива Паисий е написа история славянобългарска Внимавайте вие, читатели и слушатели, роде български, които обичате и имате присърце своя род и своето българско отечество и желаете да разберете и знаете известното за своя български род и за вашите бащи, прадеди и царе, патриарси и светии как изпърво са живели и прекарвали. За вас е потребно и полезно да знаете известното за делата на вашите бащи, както знаят всички други племена и

106

Накратко Адвокате

преди 2 години

Клиентът ви е незаконно коронясан по Търновската конституция и законите на Царство България,а регентът му е незаконен регент,защото е трябвало да бъде коронясан!И при двата случая нито подписа на регента е валиден,нито на царя под регентство. Следователно Вашият клиент се явява Третият райх и последният жив от него и като такъв трябва да бъде екзекутиран чрез обесване на най-близкото дърво според протоколите от Нюрнберг и подписите на стотина суверенни държави за престъпления срещу човечеството

105

Щапаров Младши

преди 2 години

Абре антички текерлеци, защо древните македони не са си кръщавали децата Зоран, Бранко, Гоце, Груйо и Даме- сигурно не са приемали тия имена за македонски???!!

104

HMLF

преди 2 години

Същите кухи *** като руснаци и сърби! Няма и как да е друго след десетилетия и поколения промиване на мозъци! Не че и у нас малко де!

103

Адвокате:

преди 2 години

Дори и Регента да му е чичо той пак се явява законния некоронясан престолонаследник по закон, а не Симеон 2 и подписът му пак е невалиден!

102

Анонимен

преди 2 години

не няма да е нашата украйна , че сме водили вече война за тия и не сме империя като Русия , но да продължавт да бълват глупости от селото с паметниците я у лево , чиба , като искат да ходят у ес да се се съобразят с историческата комисия стига са писали глупости преиначавали историята не да ми викат за цар самуил ево е първиот македонски цар на македонската държава???

101

Анонимен

преди 2 години

Путин е Диктатор!