5

Анонимен

преди 2 години

Бе много бабаити, борци за мир има в нашата държава бе ! Айде мисиосерче, като искаш да доставяш военна помощ препасвай тапешниците и заминавай за Украйна да се биеш с руснаците. Нямат край тия войнолюбиви миролюбиви приткоумници у нас, че сме ги назначили и да ни управляват.

4

Анонимен

преди 2 години

Хайде по-полека с готовността за предоставяне на военна помощ. В подобни ситуации по-добре е да не се замесваме. За нищожния жизнен опит, който момчето има му препоръчвам първо да се допита до компетентни и по-зрели от него и след това да дава изявления.

3

Анонимен

преди 2 години

Гъ-син МиниСер, каква е тая киберсигурност след като говориш брутални неопределености за някакви фабрики, които всъщност не знаете къде са, но ги знаете, че ги има. И ти напираш за Закон за Мисълта нали ? Аз знам отговора на незададения въпрос какви са тия от фабриката и за кого работят според фантазията ви, но ви пробвам за нивото ви на калинкообразност. Да земете за се махате всички докато е време !!!

2

Бенефициент на грант

преди 2 години

Умно-красивия министър не може да управлява будка за вестници а тръгнал да управлява държава!

1

БиоГрафична Справка

преди 2 години

"Божидар Божанов е роден на 19 август 1987 година...През 2020 година то получава награда на Форбс България за стартъп на годината макар че има ограничени продажби и отчита счетоводни загуби...през 2021 година също влиза в правителството на Кирил Петков като вицепремиер."Значи Имаш Губещ Бизнес, интересно от къде са парите за него, едва на 34 си, но Управляваш вече Държава....ех, Умен, Красив и Успял, не лузер като мене...