70

Кирчу Убавиа

преди 2 години

Искам НАТО да "затвори" небето! За ди има защо Русия да си стовари ядрените ракети в САЩ. Аз съм си изживял живота. Искам краварите да видят за какво искат пари и ресурса на другите... Да им таковам онаковато!

69

Кико

преди 2 години

Какво очаквате от Ушанките, те убиха своя цар и децата му само защото са царска фамилия! Изклаха 22хиляди поляци в Полша! Иииии...!

68

Щирлиц

преди 2 години

Все едно България да иска унищожаването на Македония,т.е на изконна своя земя,преименувана от преда.тели и чужди айдуци.

67

Сата НАТО

преди 2 години

Покажете ми поне един човек в България, Украйна или Русия, който би повярвал, че Путин би направил една такава огромна ужасна афера ------////------- Че аз винаги съм го знаел, че ще стане - рано или късно. Казал съм го още преди 15 години - Путин няма да умре, преди да се опита да прегази Европа. Това е толкова елементарно и даже не е въпрос на негов личен избор.

66

Джохар Дудаев

преди 2 години

Най-голямата грешка е да пренебрегвате украинците. Да ги смятате за слаби. Да ги обиждате. Не ги прогонвайте от земите им и не им отнемайте нищо. Защото те не са толкова слаби, колкото си мислите. Никога не ги обиждайте. Защото украинците ще се върнат, ще унищожат всичко по пътя си и ще си вземат това, което им е отнето И когато се върнат в земята, където са погребани техните предци, живеещите на тази земя ще завиждат на мъртвите!

65

Истината

преди 2 години

Путин се нареди до кървавите диктатори Хитлер и Сталин и ще свърши като тях. Или сам ще глътне цианкалий в бункера като Хитлер или като Сталин ще пукне в локва от собствената си урина от инсулт причинен от приближените му. След това ще има период на депутинизация, която ще засегне и доста симпатизантите на диктатора в страните от ЕС.

64

Анонимен

преди 2 години

Тоя е ненормален.Ако НАТО затвори въздушното пространство все ще трябва да свали руски самолет,което е вече намесване.Да,наистина ще приключи бързо войната...намеси ли се НАТО Русия ще използва ядрено оръжие и цялото човечество ще измре.Да го затварят в психиятрията !

63

Анонимен

преди 2 години

Голяма подкрепа оказваме на *** в пропагандата, ама истината е че ежедневно им пръскат зелките. Да им пратим още оръжие, че да продължи войната, да може руснаците да попръскат още малко зелки. Колкото по-малко оркиинци има по света - толкова по-добре.

62

Анонимен

преди 2 години

Слава на Украйна

61

СЛАВА РОСИИ

преди 2 години

До Истината. Явно автокоректора или цензурата ти е написала Русия, вместо Англия и нейните производни, а най-вече задокеанските недоразумение заради което страда целя свят.

60

Анонимен

преди 2 години

И ся кво станА?

59

Анонимен

преди 2 години

Ами обикновено това е целта на всяка война, ти кво откри топлата вода!

58

Анонимен

преди 2 години

В "тюрмата на народите" каквато беше руската империя а след нея СССР единствено руския надзирател беше добре а другите нации бяха мачкани и потискани. Днес рефлекса на надзирателят да репресира другите народи все още е силен, но възможностите да мачка са намалели. Затова руснаците са като побеснели кучета, защото Путин им даде още една възможност да подчинят е мачкат украинците и да разширят сферите на влияние на Русия.

57

Анонимен

преди 2 години

Чудя се що ли не показват как украинците протестират против американците в Киев срещу американското посолство...

56

Анонимен

преди 2 години

Крайна приключи съществуването си. Слава Крайна! Хахаха.

55

Ха-ха-ха

преди 2 години

Санкциите си казват думата! Мутрафонова вече плаща в рубли и хибридниците трябва да удвоят постовете за да свържат двата края!

54

Анонимен

преди 2 години

Абе, подложените на "тормоз и унижения" българи в Украйна защо изгониха Копейкин? Странна работа, а ***? Но те гладките ви мозъчета не могат да осмислят причинно-следствените връзки, друго си гаварить масква наготово да спуска "фактите" и "истината". А вие 8 години къде бяхте, когато "украинските нацисти убиваха деца", защото нито за "украински нацисти" сме чували, нито ви сте врещели за тях из американското изобретение, наречено интернет.

53

СЛАВА РОСИИ

преди 2 години

Путин ви го каза, след приключване на специалната военна операция по денацификация , няма да има държава Украйна. Кое не ви е ясно? Кратко, ясно и точно! Арт

52

Анонимен

преди 2 години

Правилно да се унищожат фашистите.

51

Истината

преди 2 години

Русия е грешка на историята, която скоро ще бъде поправена! Слава Укран!