89

Анонимен

преди 2 години

ПУТИН ЗАПОЧНА СЪС БЛИЗО 200 000 АРМИЯ СРЕЩУ ХОХЛИТЕ КОИТО БЯХА СЪС 600 000 ОБУЧЕНИ ОТ НАТОВСКИ ИНСТРУКТОРИ,И СЕГА СЕ МОЛИ ЗА ПОМОЩ.СМЯТАЙТЕ ДАЛИ ИМА И 1/3 АРМИЯ ВЕЧЕ.И КАКТО Е ПОЧНАЛО ВСЕКИ ДЕН ДА СЕ ИЗПАРЯВАТ "ГРУПИЧКИ" ПО 100-200 ДУШИ?

88

Протестиращ

преди 2 години

Приликите между България-СМакедония и Русия-Украйна са потресаващи ! Представете си ако нападнем Македония как ще ни посрещнат "братята" по същия начин както украинците посрещат братята руснаци ! СМакедония и Украйна са се превърнали в държави-зомбита !

87

Анонимен

преди 2 години

По-голямата част от украинците, не одобряват Зеленски, упрекват го в това че не е спрял войната, хора загиват, държавата се руши, а той не е склонен на никакви отстъпки които са наложителни в момента. Това го чувам всекидневно от украински бежанци в Германия. Разбира се не одобряват и Русия, но знаят и какво е положението в Украйна преди войната, бедност и огромна корупция. Може би най-големия проблем сега в Украйна са мародерите и бандите които действат навсякъде.

86

Алекс

преди 2 години

Санкциите ще поставят руската мечка на колене.Русия няма да може да финансира тази война и ще напусне Украйна.СССР се сгромоляса под икономически натиск.Съдбата на Русия ще е същата.

85

Анонимен

преди 2 години

Какъв геноцид бе иддиоти, подкрепяни от Русия терористи искаха да отцепят територии от Украйна какво очаквате да направят Украйнците да ги посрещнат с хляб и сол ли ...

84

страшно

преди 2 години

Имам колежка- украинка.Идея си нямате каква фашистка е,а е завършила висше и тя и баща и и сина и в МОсква.Синът и снахата и са участвали в Майдана и за нея е гордост.Ненавижда Русия.Пет пари не дава за убитите в Донецк и Луганск и на площада прес 2014

83

против войната

преди 2 години

47% от украинците смятат, че родината им ще надвие Русия--какво те смятат изобщо не е важно-важното е до къде е решил Путин да стигне, а това се вижда,по унищожените жилищни сгради и както е тръгнало няма да се спре само с това

82

-))!

преди 2 години

47% от украинците смятат, че родината им ще надвие Русия и ще бъдат силно разочаровани в сметките си! -)))

81

Анонимен

преди 2 години

Ангеле ти си там и знаеш нали ....

80

Ангел

преди 2 години

Зеленски им създава фалшива илюзия за победа. Преувеличава десетократно Руските загуби и десетекратно намаля Украинските загуби.Негавата пропаганда блика и от нашите медии и сайтове което ме накара да търся другата гледна точка и разликите са шокиращи !

79

rtyt

преди 2 години

Расията вече загуби тази война...Следват жестоки санкции и пълна изолация от цивилизования свят.И съдбата на СССР-разруха и после разпад !!!

78

факт

преди 2 години

В Украйна няма невинни,всички там гледаха изгарянето на хора в Одеса, как маршируват фашисти по улиците, убииства та в Донбас,закриване на телевизии и партии тн. И нищо не направиха да спрат геноцидът.

77

Истината

преди 2 години

47 % от Украинците смятат че родината им е Русия !!!!

76

Анонимен

преди 2 години

като окъпеш един украинец и изхвърлиш помията остава чист руснак

75

ПППП

преди 2 години

Представяте ли си как са ги облъчили за 8 години ? Дори не осъзнават, че всеки момент ще започне пълномащабната война и за 5 дни са капитолирали ! Путин не иска цивилни жертви, но ако не му оставят избор и това ще стане!

74

IQ 3.14

преди 2 години

146 процента от потребителите на яндекс смятат, че статиите в днесбеге са, за да се създаде погрешна картина на медийното пространство в задунайская

73

Мда

преди 2 години

Така е! По всички военни правила от памти века печелищият войната кви.чи по всички направления искайки помощ и се натиска за спешни преговори.. мда, повярвахме..Абе Зеленски ли ви снабдява със стока?!Хахахаха

72

пияница мистик

преди 2 години

До Защо се чудите === Ахахахаха :))) Ами като прочетох какво си написал и веднага разбрах, че си някакъв дядо, дето милее за соца и вярва, че всичко което се говори по съветската телевизия е истината. А Запада лъже :))) Само че аз си спомням от соца, че тези дето носеха западни дрехи от Кореком, имаха касетофони и видео мацките най им връзваха :))) Нямам спомени някоя женка да е връзвала на някой, защото има съветски телевизор :))))

71

Ку ку

преди 2 години

Не осъществими мечти

70

До Петров

преди 2 години

Тоя батальон от осем години сте го натикали в миша дупка, и пак от тогава Мариопул аха, аха да падне... А това е град само на няколко километра от границите с Русия и не са мръднали и сантиметър от него от осем години.