29

??

преди 2 години

Да помогне да махнем корпумпираната мутра Гешев от Прокуратурата.Тук осъден политик няма и няма да има за корупция и тн. Геша пази и Шиши и Ахмед.

28

Анонимен

преди 2 години

дебелата руса тетка ще се пръсне, че не може да махне Гешев

27

Анонимен

преди 2 години

Кьовеши не се интересува от злоупотреби и корупция извън,тази която е свързана с еврофондоветеПо този повод ще е добре да надникне и във ВиК Стара Загора,за да види как се"усвояват"европари по европроекти които са и със съфинансиране и от бенефициента по проектаТака се прикрива далавератаШефът на ВиК-то е собственик на няколко частни фирми и е в съсобственост със друг участник в обща фирма предоставяща услугиА изпълняват европроект Интересни неща ще научиИмаше проблем и по времето на Станишев

26

кутев

преди 2 години

Идва да набие канчето на секретарката ицо-маджото.

25

Ламята

преди 2 години

Гешев,не харесва това

24

Анонимен

преди 2 години

Влахлинята Кьовешеи ще си врътне *** за отбиване на номера и беж на топло в Брюксел.

23

Анонимен

преди 2 години

Прайдът не беше ли през юни?

22

Анонимен

преди 2 години

До20.Като че ли ще познаеш.По зле е и от герберска калинка.Приказва ги все едни като за женския пазар.И до сега не е изпълнила нито едно от коалиционното споразумение.Затова и"лодката"(коалицията)взе да се клати и аха да се напълни с мътна вода.Само още един скандал(ще е като да се извади 4ena на потъваща лодка) и ще глътнат вода.

21

Анонимен

преди 2 години

Да не са гаджета със секретарката на Бойкикев? Мое да си цапнат по един e3иk...?

20

Анонимен

преди 2 години

До20.Като че ли ще познаеш.По зле е и от герберска калинка.Приказва ги все едни като за женския пазар.И до сега не е изпълнила нито едно от коалиционното споразумение.Затова и"лодката"(коалицията)взе да се клати и аха да се напълни с мътна вода.Само още един скандал(ще е като да се извади *** на потъваща лодка) и ще глътнат вода.

19

Анонимен

преди 2 години

Ще арестува ли Някое високо корумпе?

18

Анонимен

преди 2 години

То само тая липсваше, като че ли тука си нямаме со росоидни петоколонници...?

17

РОЗОВИ БОЛШЕВИЧЕТА

преди 2 години

от ДБ и путин спря да ви бърше наср.ните задн.ици

16

Анонимен

преди 2 години

Висшия Съдебен Съвет прецака българскотоправораздаване,като наруши процесуалния закон.Излъгаха,че няма правила за отстраняването на главния Прокурор,независимо кой е той.Правила има и това са НК и НПК,но не им стиска.Сега щели да обмислят правила.Ами в Основния Закон(Конституцията)те отдавна са написани. Чл.129Ал(1),Ал(2).Или за тях,те не важат!!!

15

Анонимен

преди 2 години

Висшия Съдебен Съвет прецака българскотоправораздаване,катл наруши процесуалния закон.Излъгаха,че няма правила за отстраняването на главния Прокурор,независимо кой е той.Правила има и това са НК и НПК,но не им стиска.Сега щели да обмислят правила.Ами в Основния Закон(Конституцията)те отдавна са написани. Чл.129Ал(1),Ал(2).Или за тях те не важат!!!

14

Анонимен

преди 2 години

Тая май, откакто е на този пост, не е направила нищо... Язък за хваленето едно време...

13

Анонимен

преди 2 години

Висшия Съдебен Съвет прецака българскотоправораздаване,кстл наруши процесуалния закон.Излъгах,че няма правила за отстраняването на главния Прокурор,независимо кой е той.Правила има и това са НК и НПК,но не им стиска.Сега щели да обмислят правила.Ами в Основния Закон(Конституцията)те отдавна са написани. Чл.129Ал(1),Ал(2).Или за тях те не важат!!!

12

Анонимен

преди 2 години

Да махне маската ,тук всички украйнци са без ваксини и сертификати и маски

11

Анонимен

преди 2 години

явно си търси секретарка, щом тази превъзбудено съобщава

10

Анонимен

преди 2 години

очевидно хода на Киро да я покани не случайно съвпада с гласуването за отмяна специализирания съд,търсейки подкрепа в нейно лице за това.Но нали именно спец съд се създаде преди време по препоръка на Е комисия.Защо е този зор на управляващите да го закриват?Кой би спечелил от това ,може би всички олигарси ,срешу които има подвигнати обвинения.Ще е интерсно да чуем какво ще изтъкне Киро на Лура за това.