97

Баа истината направо

преди 2 години

Ха ! Някой засече ли след колко ще се случи очевадното? Вено някои краварофили няма да го възприемата, но ние нямаме вина за това!

96

Мими921

преди 2 години

Слава на Русия ! Америка сама ще се закопае

95

Анонимен

преди 2 години

САЩ = Хитлеристка Германия.

94

do 102

преди 2 години

Русия победи нацизъм 1, ще победи и нацизъм 2

93

Анонимен

преди 2 години

Путинова Русия= Хитлеристка Германия.

92

не може да бъде!

преди 2 години

Големият проблем е ,че г-н Иво Христов сега е в положението на Касандра -предсказва какво ще стане,но повечето не му вярват -на мен това не може да ми се случи!Но в България такива неща не се случват за пръв път.досега са се случвали 2 пъти и резултатът е 2 национални катастрофи!Аз по-скоро залагам,че ще има и Трета,отколкото някой да се вслуша в това ,което казва г-н Христов!

91

АнонимеН

преди 2 години

ВОЙНАТА В УКРАЙНА ВЗИМА ЖЕРТВИ И В БЪЛГАРИЯ! 2 ЧАСА СУТРИНТА В СТУДА ЧАКАЛ НА ОПАШКА ЗА ОЛИО ОТ 3 ЛЕВА И ПРЕД НЕГО ВЗЕЛИ ПОСЛЕДНАТА БУТИЛКА И ТОЙ УМРЯЛ ОТ СТРЕСА!

90

Ме

преди 2 години

Някой да застреля тоя комунистически ***...! Е заради такива като тоя ***,*** се трепат за олио...

89

smoke_chiba_chiba

преди 2 години

Тази война ще свърши единствено след като последния комунист бъде разстрелян.

88

АнонимеН

преди 2 години

НАЗНАЧЕНИЯ САТРАП ЗА ДОНЕЦКАТА ТЕРИТОРИЯ БЕШЕ КАТО ОШАШАВЕН ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА ,ПЛЮС ЧЕ МИГАШЕ НЕПРЕСТАННО! ПОЛОЖЕНИЕТО В УКРАЙНА НАИСТИНА Е КРИТИЧНО И НАИСТИНА СЕ БИЯТ НА ЖИВОТ И СМЪРТ ! СТРЕСА ТАМ Е НА МАКС

87

до 97

преди 2 години

По-добре така, отколкото живот под руско робство и вечен шантаж с ядрено оръжие.

86

Анонимен

преди 2 години

След Втората световна война имаше някаква система за колективна сигурност непрекъснато нарушавана от САЩ, като един Мордор. 81% от войните в света след ВСВ са започнати от САЩ.

85

Ястребител

преди 2 години

Единствено в българия пияните мужици се посрещат с хляб и сол от накичени и нагиздени моми с влажни погледи и подмокрени гащщи под леко повдигнатите поли. По останалата част на света се посрещат с куршуми и снаряди от мъже и жени в бойно снаряжение. Това ще да е прословутата българска гостоприемност.

84

Анонимен

преди 2 години

КОГАТО 130 МЕГАТОННАТА БОЙНА ГЛАВА НА РАКЕТАТА, УДАРЕНА ОТ ПЕЙТРИЪТ СЕ ОТДЕЛИ И СЕ ОТКЛОНИ ОТ ПРОГРАМИРАНИЯТ СИ КУРС КАТО СЕ ПЛЬОСНА С АПОКАЛИПТИЧНИЯТ ТРЯСЪК НА СРЕДАТА НА СОФИЙСКОТО ПОЛЕ, ПОСЛЕДНИЯТ ОТ ДВАМАТА ОЦЕЛЕЛИ БЪЛГАРИ В МЕТРОТО, ЯСТРЕБИТЕЛ КАЗА НА ДРУГИЯ-ЕВРОАТЛАНТИК "ТОВА ЩЕ СЕ КАЗВА ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА" И ИЗДЪХНАХА.

83

Толев

преди 2 години

Със започването на войната с Украйна,наречена лично от Путин " специална операция " Ру сия сложи огромно катранено петно върху неувяхващата слава на СЪВЕТСКАТА АРМИЯ,та сега всички честни хора да презират и мразят сегашната армия на новата фашистка държа ва -Русия!Русия на Путин!

82

до 93

преди 2 години

Ако оставим Русия така да си взема разни неща, това е по-лошо и от ядрена война. По-добре ужасен край, отколкото ужас без край!

81

Анонимен

преди 2 години

"В момента целият свят е обединен (без 4 клоунски "държави")"- Притеснявам се като гледам, че в " целия свят" не влизат цяла Азия( без Япония), цяла Латинска Амерка, цяла Африка. Много са "клоуните". Да не объркат работата на "умните и красивите"? ПО-добре е да не си ги мерят.

80

Анонимен

преди 2 години

Няма нищо да ескалира ако оставим Русия да си вземе украйна

79

Анонимен

преди 2 години

Благодарение на САЩ най вероятно ще се стигне и до 3-та световна война в Украйна!

78

Анонимен

преди 2 години

Искаме помирение, не войни.