402

Анонимен

преди 2 години

439, много просто, защото оръжието (при това остаряло и ще се бракува един ден) е много по-скъпо, така освобождават ЕС бюджета за нови поръчки/кражби. Милитаристичната мафия през последните 2 години загуби доста спрямо ковид фарма-мафията и сега искат да наваксат.

401

ЕС ублийци

преди 2 години

Защо ЕС вместо да праща хуманитарна помощ за Украйна като храна и гориво, налива още повече въоръжение, за да продължи конфликтът и да има още повече жертви?

400

Дермокрация

преди 2 години

Когато НАТО нахлува в чужда страна, избива мирното й население и я окупира, това е експорт на демокрация. Когато Русия направи същото - агресия.

399

до 427

преди 2 години

Мммм, дааа, не мога да не се съглася.САЩ освен да печелят след края на ПСВ преди повече от 100г, на друго не са "свикнали".Цар Долар властва и до ден днешен навсякъде по света - това е само върхът на айсберга, да не задълбавам в подробности...

398

Пророк

преди 2 години

До Анонимен 427 Най-после една точна "дефиниция". Украйна е изкупителната жертва. Русия губи световното си влияние и се навира в ***, тъне в безпаричие, стават вътрешни метежи, банковата система е скапана, парите обезценени и евентуална революция, преврат и трепане до дупка, като през 1917. Точно това имаше предвид Байдън, когато каза, че Русия не знае какво се задава.

397

пропусна "прете

преди 2 години

на запада да си изтегли парите

396

изясни ми се

преди 2 години

защо фащ подкрепят артисти за управници по света

395

плащането

преди 2 години

тепърва предстои за всички

394

Анонимен

преди 2 години

Преди някой да нарече някого "фашист" първо да потърси определението на тази дума, превърнала се в нарицателно към всички неудобни. Жокер - Мусолини/Италия.

393

Guru

преди 2 години

Нямам идея този човек колко пари е взел, за да разсипе държавата си ... До момента нито гражданска инфраструктура, нито човешки животи, нито бизнеси щяха да бъдат загубени ако още в началото на войната беше подал оставка и беше предал на смислен човек да преговаря с путин просто за неутралитет. Това беше всичко необходимо.

392

СТАР ЕФРЕИТОР

преди 2 години

КОЛКО ПО БЪРЗО ИЗБИЯТ ФАШИСТИТЕ ТОЛКОВА ПО ДОБРЕ ЗА СВЕТА

391

jdhkfgls

преди 2 години

ей демократи кво става с брендо

390

истина

преди 2 години

Почвам да се съмнявам в здравия разум на този човек - непрекъснатите му призиви за влизане на НАТО в конфликта са призиви за световна ядрена война. Даже и в това положение не можеш да пледираш за ядрен конфликт /за края на цивилизацията/ - почвам да се съмнявам дали Путин наистина не е прав за него.

389

Анонимен

преди 2 години

Разбудихте руската мечка! Сега н...асерването ви е в кърпа вързано!

388

Анонимен

преди 2 години

Нищо против Руснаците, заставам зад Украинците. Никой няма право да влиза със сила там където не е желан. А виждаме, че няма ръкопляскания и цветя. Путин спри това не е война на Русия. Браво Украйна смели сте. Дано нас никога не ни застигне Вашата участ, че четейки и живеейки в реалността ние сме нищожни.

387

Зоро

преди 2 години

Кой си ти? Луд,или ***.Разигаваш целият свят.Накра ще свършиш линчуван на Майдана,или в някой пансион в Сибир.Там ще се молиш на иконите,със снимки на Путин (представител на руския и свободолюбив украински народ

386

Лавров

преди 2 години

САШ има интерес Европа да е слаба,да има конфликти

385

Анонимен

преди 2 години

8 години Украинската армия сняряди срещу Донецк и Луганск ..

384

Манолски

преди 2 години

Първо, очевидно Запада ползва Украйна за пушечно месо и не иска да си развали рахатлъка. Второ, България би попаднала в подобна ситуация, ако недай боже се наложи помощ на смешната ни армия

383

Анонимен

преди 2 години

Много прости коментари! Толкова сте заслепени от руската пропаганда, че не виждате по-далече от носа си. Какво ли щяхте да правите на мястото на украинците, бе страхливци? За нищо не ставате. Слава на Украйна! Слава на героите!