361

Истината

преди 2 години

Боинг и Епъл спряха всякаква дейност в Русия. Рушнака ше види айфон на куково лято, не че може да си го позволи!

360

Зеленски

преди 2 години

По-добре да се учи от президента путин. Класи над хитлер. Зеленски е малоомен

359

Зеленски

преди 2 години

Е нацист просот е супер смешно не заради друго а защото е странно. По -смешно е българската политика. А какви нацисти има той само може да мечтае. Явно ще се опита да навлезе в идеологията. Нещата са скучни ако не си в мозъка на автора. Лесно ялизам като слушам класици или чета европейска литература. Какво търси при нацистите вместо да гледа хората си?Нацизма е забранен със закон ако се проповядва в българия и в европа но има книги не са забранени

358

до 815

преди 2 години

чудесно, скоро Европа ще си е далава военните запаси на Украйна и след като Украйна падне, което е само въпрос на време, останала част от Европа ще стане Руска за 24 часа! стратегията на Путин е перфектна!!

357

Светът

преди 2 години

Е полудял! В Америка един - когото собствения му народ не иска - в Русия един от когото собствения му народ и приятели се страхуват. И двамата въоръжени до зъби с унищожителни оръжия, които за минута ще превърнат планетата земя в астероиден пояс! Меркел ми липсва! Някой трябва да спре тази лудост!

356

Ястреб

преди 2 години

Бунакът Байдън току-що се закани на лилипута, че ще му набие канчето и ще му избие зъбките. Предишният ден параноикът лилипутин размахваше ядрената томаховка и се заканваше на бунака Байдън че ще му сложи таралеж в памперса. И на двамата им пръстчетта шарят около бутона за пуск на ядрените ракети. Аллах да ни е на помощ! Аллах да опази всеки един народ по лицето на плоската земя от демокрацията на американците и освобождението на руснаците! Амин! Амин! Амин!

355

Дементи Джо

преди 2 години

в Годишното си Изявление, преди Минути - Америка няма да Воява с Русия и не е във Война с Русия! Ах, каква стана тя, Украйна с Приятел като САЩ, Врагове като Русия не и трябват!!

354

Пуснах байдън

преди 2 години

Зеленски нещо се е объркал. Байдън е на рожден ден и твърди че не го познава

353

Анонимен

преди 2 години

Опорки на килограм с цел да прикриеш неизбежното си запокитване към ада. Дузина нацита пропагандисти вчера бяха пратени в ада с кулата.

352

Ястреб

преди 2 години

Досега руските загуби в жива сила са около 4600 според украинците и 0 (нула) според рашките. Винаги съм си мислел че американците са най-големите майстори в манипулирането на обществото и са крале в тази сфера, но рашките ги свалиха от този престол! Аллах да опази всеки един народ по лицето на плоската земя от демократизацията на американците и освобождението на руснаците! Амин! Амин! Амин!

351

пенсионер-ветеран

преди 2 години

"Соломон Паси с оценка: Заков е точният човек за военен министър" - е сега вече трябва да почнете да се подготвяте за Руският Атомен Гняв!

350

Анонимен

преди 2 години

И петьо еврей да се пишеш, няма да те спаси. Коломойски е евреин и свърталището и азов бе разбит вече

349

За всеки рушофил

преди 2 години

има запазено място на мостовете.

348

ловната дружинка на

преди 2 години

Роман са готови да отбият рушкатаИнвазия.

347

Анонимен

преди 2 години

Не знам кой за какво си имал но ти личи че мозък нямаш. Нещо ти липсва и хъса вече като разбра че ще те трепем. Играеш роли от много време но с това няма да се измъкнеш. Нацитата като теб ще бъдат избити.

346

др0гаре плоскоземи

преди 2 години

слушайте Байдън в момента, който ще разпадне недоразумението блатная.

345

Анонимен

преди 2 години

Да живее свободен и независим Кюрдистан!

344

Добре

преди 2 години

Ако приемем сащ демилитариризира например как изглежда? Иж братя но се въоръжават аааааааа

343

любовник си търси

преди 2 години

"Пурин е там за нещо . вече...." понял?

342

Ястреб

преди 2 години

Имах доста положително мнение за този лилипут допреди 2 седмици, но вече започнах да се тревожа от менталното му състояние. Страхувам се че кончина на късия цар ще бъде на края на още по-късо въже под малко по-високо дърво! Аллах да опази всеки народ от американската демокрация и руското освобождение! Амин! Амин! Амин!