195

mazen

преди 2 години

Нормално, при тая липса на мъже и изобилие на съединители на запад.

194

Анонимен

преди 2 години

Германо-руския съюз е от времето на Наполеон. След това преминава през договора Рибентроп-Moлотов, а сега с тайните договорки между Шрьодер и Путин и Меркел и Путин.

193

Анонимен

преди 2 години

В Германия винаги е имало И умни хора! Паметливи - руски войски са влизали в Берлин ТРИ пъти.Единият път под командването на генерал Дибич, дядото на "нашия" Дибич-Задбалкански! Винаги, когато Германия и Русия са били заедно, това е било от полза и за двете страни! Казвам Германия за по-лесно, може и да става дума за някои от предшествениците й! Други немци се водят от присъщата им пресметливост и практичност!Пак важи горното!А сега ги държат на къс повод и не им дават да ползват евтин руски газ

192

Анонимен

преди 2 години

Симпатии ли? Германия е най-верния руски съюзник. Строят им потоци, въпреки санкциите от САЩ, забраниха на Естония да реекспортира оръжия, спряха и самолет от Великобритания за Украйна...

191

Shark

преди 2 години

За каква агресивна политика на Кремъл говорите бе? Да не би да има руски войски на границата на САЩ!! Що дирят американски войски в Украйна!!! А и Украйна 100 пъти повтори, че заплаха няма, но краварите едно си знаят. Целта е да се подпали нова война и кръв пикаят, че нещата не стават така, както искат. Германците са им яли попарата на руснаците и скоро няма да зарбавят. А и имате ли представа ако Русия врътне кранчето на Северен поток какво ще стане. Зап. Европа ще клекне на втрия ден!

190

Анонимен

преди 2 години

никой ли до сега не разбра че повечето или ключови политици са куромпирани с руски пари. Шредер за какво седи в москва. Той е проводника на корупцията в Германия. Никой ли на може да събере 2 и 2?

189

Възмутен

преди 2 години

До АнонимеН"До Възмутен / И ДА СЕ ПРАВИШ НА ***/УМНА ВСЕ ТАЯ!ГАЗА НЕ Е ОТ ФАЩ А ОТ КАТАР! А КАТАР ИМА В ИЗОБИЛИЕ! ДА ДОГОВОРЯТ ЕДНА ДОБРА ЦЕНА С КАТАР И ДА СЕ ПРИКЛЮЧВА СЪС ЗЛАТА ДОЛНА КОМУНИСТИЧЕСКА ФЕДЕРАЦИЯ" Пий един валериан. Катар има газ, но не е само кол-вото, а и доставката. Русия има най-много газ, най-евтин и с най-лесна доставка. Ако беше лесно, нямаше да се качва цената на газа главоломно, включително и в сащ Истината е, че руският газ няма алтернатива, затова я обграждат хиените

188

Мушмул

преди 2 години

Абе балъци, до 2046 г русия каквото каже , немците изпълняват.

187

Анонимен

преди 2 години

Ами те са си роднини, първо германците им ходиха на гости и таковаха рускините, после руснаците ходиха да таковат германки

186

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - "Каските могат да се ползват с двойно предназначение" - .... - Така е, навремето, когато служих в шуменското ВАУ и лете привечер ротата се връщаше от "марш на скок", минавайки покрай "Шуменско пиво", пълначите на цистерни пълнеха каските ни с бира! Славно време! Взводните едва ни подкарваха към училището!

185

Аньо

преди 2 години

Американците подслушваха ли Меркел? Подслушваха. Съгласиха ли се после на сделка за шпионската информация? Не. Много ли е партньорско това? Не е. Колкото и да е изтекъл мозъкът на презадоволения Западен човек, явно на германския - не толкова.Пък и Германия и Русия са си дружки отдавна, не от миналата седмица.

184

Анонимен

преди 2 години

До В.Каските могат да се ползват с двойно предназначение.

183

В.

преди 2 години

Здравейте ***. Благодаря, трябваше да се посмея. Освен тези 5000 каски да бяха им пратили и 5000 цукала

182

Дедо от село

преди 2 години

Спомням си ,че съшата тази медия зададе въпрос преди 2г. защо руснаците правят парад по случай 75г. от победата през ВСВ на Кремъл. Друга медия от Лондон я опонира и зададе следния въпрос : а къде да го правят в Берлин ли? Е, колко пъти руснаците ще правят едно и също упражнение?

181

xaxsasбв

преди 2 години

Тия американски пропаганди в Европа нямат ли край? Кога ще осъзнаят, че са просто една работническа страна, която е с най-високия брой разводи, първа по разбити семейства и пълна с бездомници под път и над път. Всяко шесто дете е на социални помощи. Тия техните мантри бяха модерни 90те, но цял свят вижда, че фасадата на демокрацията особено последните 3-5 години се пропука и издиша. Свобода изградена върху мизерията, на която подлагат 2/3 от планетата е достойна единствено за присмех и съжаление

180

Анонимен

преди 2 години

Нали знаете лой ще е единствения победител от евентуална война единствено САЩ, за това толкова мучат краварите и подстрекават като имат проблем с Русия да си го решават сами. Защо Русия не сложи по границата с Мексико или Канада да видим как ще реагират истерясалите джендари тогав. Те искат само да си продават оръжията това е.

179

Българин

преди 2 години

Забравих отвратително лошото им възпитание, което, на практика, им затвори всички възможни врати в света. Особено китайската.

178

Българин

преди 2 години

Русия е навеки окупирана от про.сто.тия, алкохолизъм и мързел. Нищо добро не я чака. Айде, със здраве, пи.ян.дур.ници.

177

До 181 Българин

преди 2 години

А стига бе ! Ама верно ли е това ! Натовците сте една малка група в софия съставена от наркозависими същества с обратни наклонности изхвърлени зад борда на живота.

176

Анонимен

преди 2 години

Абе бадъновци, забравете какво ви уверява Меркел, германците са руснаци. Тва е истината. Германец няма да вдигне пушка срещу руснак. Хайде да видим.