40

Анонимен

преди 2 години

След като НАТО си изнесе техниката на позициите от 1997 г. източно европейците ще бъдат изключени от НАТО, за какво им е на САЩ да ги държи в НАТО и да подписва с тях договори да ги пази, като не могат да разполагат ракети срещу Русия. А след това следва вън и от ЕС. А Русия ще си вземе само Полша, Прибалтика и част от Украйна, другите вече не са и нужни.

39

Анонимен

преди 2 години

Летяща пералне Ф35 се разби в палубата при кацане, преди час. УПС. Втора пералня в близките дни.

38

Анонимен

преди 2 години

България трябва да подкрепи Македония за членство. Според мен сегашната ни позиция е комплексарска. Не можеш да накараш насила някой да те хареса, както ние никога няма да харесваме особено турците, въпреки че те са най-дружелюбните ни съседи. Ако не подкрепим Македония и Албания, те директно отиват в руската сфера на влияние, което пък изобщо не е в наш интерес. И обратно, ако им помагаме и сме дружелюбни, с времето и те ще отвърнат със същото.

37

Много ясно

преди 2 години

Кой не иска Македония да бъде в ЕС? Кой разпалва вражда между македонци и българи? И една блондинка може да ви отговори.

36

Анонимен

преди 2 години

Аз пък съм за такива като 38 да се махнат от България.

35

Николай

преди 2 години

Какво значение има какъв език говоят и каква писменост имат. Сега сме в ЕС, в клуба на богатите западни държави и живеем като западняци, а не като руснаци. Недопустимо е в цивилизиван съюз като ЕС една държава да налага на друга държава какъв език да говори и каква история да пише.

34

Циркаджия

преди 2 години

Започнаха Циркаджийските номера. Лека полека общественото мнение започва да се преформатира в "правилната" посока. Измислени недоствоерни и непредставителни изследвания не могат да са в основата на даването на зелена светлина за това велико национално предателство. Ще Ви запомним като Предатели! Ще си платите прескъпо! Това може и да не го изследвате - това е ГАРАНЦИЯ!

33

Ford

преди 2 години

Аз съм за Северна Македония да влезе в ЕС, но България да излезе. От ЕС полза никаква, чисто робство. Да, трудно ще е, но при читави дуржавници може да се постигнат отлични споразумения.

32

Анонимен

преди 2 години

Канадеца ще ни продаде и ще пусне вентилаторите в ЕС.

31

aa1830

преди 2 години

Вчера по БНТ1 след История.бг трябваше по програмта и както бе обявено от генералния директор в неделя при Г. Любенов филма на М. Милотинова от 99 година "Само защото бяха българи". Явно някой в последния момент е звънял в телевизията, това е новия подход в отношенията с Македония. Да крием филмите и истината, да се съсредоточим върху икономиката.

30

Одяака са изсрах

преди 2 години

И замириса на гофна!

29

Театър Сълза и Смях

преди 2 години

Дали процентите не са........16?

28

Анонимен

преди 2 години

е начи не я продкрепя щото рмс не го спазва и няма намерение да го спазва!

27

Анонимен

преди 2 години

Турция кандидатстват от 1964-та и още си чакат, та не виждам за какво е това бързане за макетата.Те ни плюят, ние бързаме все едно ние ще кандидатстваме.Хайде нашата власт малко по-сериозно да се държи, че площадът го знаем къде е.

26

аз

преди 2 години

Къде ги намирате тия проценти бе хора? Аз не познавам нико който да е на мнение че Македония трябва да влезе в ЕС. Всички знаят че макитата никога няма да спазват договорите си и това си пролича много ярко в последните месеци. Подменени паметници, реперсии срещу българите, език на омразата дори и в учебниците им......

25

Анонимен

преди 2 години

На социолозите не вярваме, направете референдум и тогава ще видите твърдите ядра на двете позиции.Само да няма изненада, че на Кирчо усилията ще пропаднат.Мое собствено изследване сред близки и познати показва, че над 80 % не искат Македония при никакви условия да влиза.

24

333

преди 2 години

Абе да влизат в ЕС , нека им. Няма само ние да сме прецакани.

23

Анонимен

преди 2 години

Тея са станали като погребално бюро. Че и сортират по години за да си имат повод за радост през деня.

22

dakotabg

преди 2 години

Тя и лъжата спада към корупцията,ей!

21

Анонимен

преди 2 години

Кученце, няма ли да споделиш как проверяваш?