215

филип ейджи

преди 2 години

До Анонименщото в края на месеца си отива!

214

кире

преди 2 години

До фактопашката е чак до НДК

213

факт

преди 2 години

10 души и свърши ваксината

212

Анонимен

преди 2 години

Министър-председателя обяви ваксинацията за приоритет, но няма организация да достави ваксините до центровете

211

Ернст Рьом

преди 2 години

Фюрера Костадинов знае ли за тази подла атака от страна на ваксърите?

210

Ямболски цървул

преди 2 години

Заглавието ме кара да се превивам от смях!

209

Австролог

преди 2 години

До СоцПсихолог-Ти се смееш, но зашитите на оверлог и бод-тропоска в БГ се увеличават бавно но сигурно. Кой за сертификатче за пътуване или работа, кой за ваучерче или 75лв или ***. Но при 60% набодени само гледай! Никой от набодените няма да се вдигне, като ти пратят загрижени за теб Менгелета с игли и полиция пред вратата ти. Щото тях не ги засяга! И то след демократичен референдум. Както в Австрия и подобни. При само 20% склонили главици референдум не се прави . БГ няма да се отърве!

208

Въх

преди 2 години

И аз искам, и аз искам,нека аз,нека аз--За мен ако може десет! Тия мишоци толкова рекламиране на Априлския пленум по времето на бай Тошо нямаше, както всекиднентого пиклавиране на сатанинския план!Една лъжа повторена хиляда пъти почва да се приема за истина,а? Позната максима от времето на нацизма!

207

Картофчо

преди 2 години

1000 поставени дози за един ден, но интереса бил голям и свършили ваксините ;) Тия на кого от детската градина го разправят това? :))) Такива искуствени дефицити, с цел реклама ги учат в курса по Маркетинг. Това че не сме учили Маркетинга в Харвард няма значение - Маркетинга си е Маркетинг навсякъде ;)

206

Смех

преди 2 години

Вчера едва 3000 и малко набодени, ама интереса бил ГОЛЕМ. ХАХАХА

205

Анонимен

преди 2 години

Кандидатите за Омикрон са готови. Заради тях ще има нова вълна, не заради нас неексперименталните.

204

СоцПсихолог

преди 2 години

Така едно време подменяхме запасите на държавен резерв - пускахме слух, че ще се вдигат цените на... И народът като обезумял купуваше едногодишно олио, двугодишна брашно и т.н. По-дъртичките помним. Та сега се върнаха към нашите методи: "СВЪРШИ ВАКСИНАТА В "ПИРОГОВ"! Леле! Да тичаме да се редим на опашката, за нас може и да нема. Елементарно, Уотсън, дежавю!

203

Анонимен

преди 2 години

Браво, само така. Да се отворят още 5 кабинета. Че няма време.

202

Анонимен

преди 2 години

Беееееееееееееее

201

Анонимен

преди 2 години

До ваксаджия- Ей туй ваксаджиите не спряхте да лъжете народа бе, повече и от медиите дори! Тоя с каскета от снимката съм аз. И опашката е за подаване на молби за да ваксинират безплатно и децата и внуците ни. Няма само ние да сме прекараните я! Нека е те се учат на покорство и вяра в Системата, за да оцелеят в живота.

200

ваксаджия

преди 2 години

Aз съм оня от снимката с каскета дето е почти накрая на опашката. Ходя на такива снимки защото плащат добре там. Повече от на тия дето им плащат трохи по форумите и дори от на журналистите, да рекламират ваксите. Ама ме ангажират защото вида ми вдъхва доверие на ителект. И приличам *** Програмист и Германец. Не знам къде, къде какви вакси са свършвали ама всички от снимката получихме поне ваучери за по 5лева. Пукайте се от яд. А и сертификат без да ни боцкат

199

ваксаджия

преди 2 години

Aз съм оня от снимката с каскета дето е почти накрая на опашката. Ходя на такива снимки защото плащат добре там. Повече от на тия дето им плащат трохи по форумите и дори от на журналистите, да рекламират ваксите. Ама ме ангажират защото вида ми вдъхва доверие на ителект. И приличам *** Програмист и Германец. Не знам къде, къде какви вакси са свършвали ама всички от снимката получихме поне ваучери за по 5лева. Пукайте се от яд. А и сертификат без да ни боцкат.

198

pronto

преди 2 години

Това е фейк нювина. И други вакс центрове има из страната, но там няма опашки, даже почти никой няма. Що само пред Пирогов е така? Наели са статисти за снимката, затова ли?

197

Алекс

преди 2 години

Не се споменава броят на ваксинираните.Вместо това се разтягат локуми като силен интерес и голям брой желаещи.Използвайте цифри.

196

ДО АНАЛИЙ ВТОРИ

преди 2 години

КОЛЕГА, РАБОТИЛ СЪМ И ТВОЙТА РАБОТА, НО НЕ В МОЛА, А ЗА ЕДНА ВИП- ПЕРСОНА, И АКО ТИ Я КАЖА, ЩЕ ТИ ЗАТРЕПЕРЯТ КРАЧЕТАТА, ТАКА ЧЕ, КАРАЙ СЛУЖБАТА ПО УСТАВА