98

Анонимен

преди 2 години

започва се....

97

К

преди 2 години

Не, не могат да се проследяват, следенето става при сканирането и изпращането на заявката до сървъра - отчита си се с точност местоположението. Всичко е точно. Не ти трябва чип, дори и смартфон не е необходим, за да бъде записано местоположението при сканиране на сертификата (хартиен или електронен).

96

Бурсук

преди 2 години

Айде, чипирането продължава. Този път са го казали ясно.

95

Анонимен

преди 2 години

Продължение: И друг, трети, ангел вървеше подир тях и казваше със силен глас: Ако някой се поклони на звяра и на неговия образ и приеме белег на челото си или на ръката си, той ще и да пие от виното на Божия гняв, което е приготвено чисто в чашата на гнева Му; и ще бъде мъчен с огън и жупел пред светите ангели и пред Агнето. И димът от тяхното мъчение ще се издига до вечни векове; и ония, които се покланят на звяра и образа му, не ще имат отдих ни денем, нито нощем, нито кой да е, който приема белега на името му.Откровение 14:9-11 BG1940

94

Анонимен

преди 2 години

Това е предсказано в Библията още преди 2000 години. Колкото и да се опитват да обяснят как поставянето на чип едва ли не ще ти улесни и спаси живота, истината е следната. Който чете да разбира: И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата или на челата им; за да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на звяра, или числото на неговото име.Откровение 13:16-17 BG1940 И друг, трети, ангел вървеше подир тях и казваше със силен глас: Ако някой се поклони на звяра и на неговия образ и приеме бел

93

Давос ще

преди 2 години

Имаме чипове, ваксини, никакви свободи... Дано през новата година има малко мигранти и хиперинфлация, че съвсем не се живее.

92

Анонимен

преди 2 години

Да припомня още една теория на конспирацията, случваща се пред очите на всички ни... Глобална епидемия, описана от Атали, която ще уплаши глупавите и ще увлече безполезните да се "предпазят" от болестта. Ще им бъде предложена ваксина, която ще е летална. Ако биомасата четеше книги, нямаше да е обект на глобален геноцид и преработка.

91

ЕС

преди 2 години

Догодина, след като преминат тестовете за безопасност, ще закупим за гражданите на Европа 1 милиард бройки от този чип! За тяхно улеснение! Така ще станем най-модерните граждани на света!

90

бай иван всксиниран

преди 2 години

И фенер ще ми сложат на оная работа и карта достъп с. Да бъхтя и нощно време и да знаят кога отивам и излизам от работа. И на оная ми работа да привеждат и заплатата.

89

Анонимен

преди 2 години

Откритие, с разрушителен за стария начин на живот ефект, подобно на изобретеншето на XX век на България - чушкопекът.

88

Анонимен

преди 2 години

Пфайзер, Модерна и Янсен обявиха, че няма да вдигат цените на 5G трафика за своите абонати.

87

Ох на батко

преди 2 години

Всички тарикатчИта, антиУаксърчета от форума ще бъдат чипирани и ваксиниранк, за да им уврят темерутските кратуни, че истинската свобода не е да пишеш като мишок от някой панелен блок и да се правиш на големия разбирач и голямата работа.

86

Анонимен

преди 2 години

2×16 мм - каква висока технология, с тия 16 мм направи стигнаха мечтаниите наноботи! Като цяло всички уж висок8 технологии на които сме подложени - гмо вирус от ухан, рнк ваксини, импланти с милимитрови размери, са технологии от съветско време, които десетилетия наред са били забранявани поради съмнителна полза от тях! Но явно някакво извратено елитарско лоби взе надмощие последното десетилетие и резултат е налице!

85

Анонимен

преди 2 години

Това да си го намвират ония извратеняци с обеците на езиците, на п.ките, разцепените езици и други подобни висоти на деволюцията на хомо сапиенс! Само като прочетох че правел партита веднага ми светна 0е това е естествено продължение на озвратенящината с пиърсинга. Просто паркинг южняците ще преминат към обеци с чип.

84

Анонимен

преди 2 години

Целия свят начело с ваксинаторите и медиите се подиграват на набоцканите хаха Първо им казват, че нещо е конспирация и да не се плашат, после им казват пичове вярно е, но няма да се плашите хаха Не мога да повярвам какви полирани мозъци има на този свят. Бустерче и това е. Явно друго спасение от тях няма. Мъдрецът се учи от чуждите грешки, умният от собствените, а глу_пакът не се учи. Еми бустер тогава, като не иска да се научи.

83

Боц чипа...

преди 2 години

Сега е момента ваксърчетата да подкрепят задружно идеята за чипиране и да обвинят останалите в ганювщина , първобитно мислене и.... любимото им - че другите се СТРАХУВАТ и за това не искат да се чипират. Хайде, след като ви убодоха по най- милото там в ниската част на гърба , колко му е и да си забиете и един чип. И без това изпълнявате послушно като роботи каквото ви наредят господарите , колко му е и един чип... после втори... после бустер чип...

82

Анонимен

преди 2 години

"Да си го заврат, там където не грее слънцето."______ Ама то планът им е на НАС да ни го заврат. То сигурно и от там е програмирано да "предава"...

81

Анонимен

преди 2 години

Полюциите на антиваксърите....тъпоглавци! Разбират от високи технологии, колкото *** от кладенчева вода.

80

Анонимен

преди 2 години

Хахаха Ваксъри, бързо на опашка за чипиране. Оо извинявайте. Забравих, че това е конспирация и е само фантазия на нас ***. Бау, германеца и програмиста кога ще се чипират хахаха Балъци си бяхте и балъци си останахте, затова бустерче и така. Еволюция, какво да правиш. Бъдещето е за мислещите. Останалите ще отстъпят мястото си на роботите. Всеки робот изпълнява команди, но няма такива с критично мислене хаха

79

Анонимен

преди 2 години

Конспиративните теории се превърнаха в конспиративни практики.