180

Поп Грую

преди 2 години

На Каскета му запари под дуупаpaта! Дали Гешеф няма да изпържи Баце, за да си отърве кожата?

179

Ха ха

преди 2 години

Старата група от бизнеса пак ще се сьбере мисля този пьт в дубай

178

Мдаа

преди 2 години

Те и божков плашиха - и му накривиха кухата китараПие си коктейла и си гледа децатаСина си и дьшерята на софиянски - сдс то

177

Мдаа

преди 2 години

Бате буци е железен - няма кой да го уплаши с много суха пара и активи в дубай ще си пие коктейла заедно с - божков и пеевски

176

Анонимен

преди 2 години

Всичко е истина щом министър Рашков го твърди.Все пак той е юрист и не би си позволил да твърди каквото и да е без доказателства и свидетели.Мутрата Борисов трябва да бъде подведен под отговорност,като първо бъде арестуван за да не избяга при Галеви или Маргини!

175

Алито от София

преди 2 години

Ами много на време се сещат, защо не започна птоцедура на разследване веднага, това е най лесния вариант, но Бойко е мислил че като всички му издънки отминават без последеци, така и тази ще отмине, нека се проверят серийните номера, въпреки че и там има оправдания, но със златото вече е много трудно, там вече всичко се регистрира, но съм сигурен че нищо няма да му направят

174

Morski

преди 2 години

До анонимник 228!То Рашков беше издънию медиите и със "стотици подслушвани политици"!?Къде са сега тези стотици като вече са повече от 7 месеца на власт?Нещо не могат да нагласят фактите за съда!Да не говорим,че такава сума и Кюлчета,ако ги е имало е МНОООГО по логично да са в сейфа! Нали не си от тези,дето смята,че Бойко си е чистил праха и мел пода сам! Милиционерската школа освен чекисти не може да роди!Млад и наивен си анонимник 228,но много скоро ще го разбереш!Освен, ако не си просто ***!

173

Баце

преди 2 години

Е от старата школа когато в най тъмните мутренски години на мода бе големият хит - о тигре тигре имаш ли пари - нямаш кьхари

172

Иво

преди 2 години

Хората са лесно манипулативни и го доказаха с изборите си, как за няколко месеца си смениха няколко пъти вота, а отностно снимката, че фалшификат е ясно, тя имаше за цел само една да срине рейтинга на Бойко Борисов и успях до една степен, ще се види до кога обаче. Отностно снимката, българите обичат сеира и по лесно е да повярват, че е истина, отколкото да се замислят логично, кой нормален човек, ще пусне жена в дома си, но преди това ще си напълни шкафчето с пачки и кюлчета и два пистолета.

171

Анонимен

преди 2 години

Тоя се е заканил на един бизнесмен,че ще го смеля в месокомбината на суджук и роднините му ще го ядат без дори да подозират.Това министър Рашков го каза по телевизора не някаква жена в трамвая.Следователно е истина!Борисов е за затвора!

170

Анонимен

преди 2 години

Тоя защо не е в ареста?

169

Анонимен

преди 2 години

Питайте Юмрука!

168

глей как се прай

преди 2 години

Вчера укропски следователи се опитаха да привикат на разпит Петро Парашенко по образувано дело, но бившият укропски преЦИдент им се изплъзна и забягна в Турция.

167

Анонимен

преди 2 години

Мъжкар от класа, за сега де, не я издаде коя е тая Мата Хари и това си е

166

Анонимен

преди 2 години

То е ясно че това са играчки от Алиекспрес по 2 стотинки кюлчето. При население гледащо предимно турски и латино сериали, и вярващи на врачки и знахари, как няма повярват в снимките. Масата от хора просто обича да бъде лъгана, и да вярва на манипулаии, защото така е най-лесно, и не се налага да поемаш никаква отговорност.

165

до 207

преди 2 години

"....Е да си съдерете гащите, кражби няма да намерите! Бойко пак ви държи в ъгъла като ***!....."......................................................Пич, сменяй началника, каузата ти е загубена, проумей го. Умните вече го направиха.

164

аман

преди 2 години

До Иван... Това, че имаш канадски гражданин, не ти бърка в джоба. Но огромните кражби, откъдето се сетиш на Бокича- те правят най- бедния в света! Кратуната ти не ги ли различава тез работи? Ако ще и занзибарско гражданство да има, но да си върши работата. Ама то всичко е тъй забатачено, че години трябват за резултат.

163

Петя

преди 2 години

Така, така , за да ви става по- топло цяла зима пропагандата на За....дни.....Ци....те начело с най- големия от Славяново ще ви занимават с пачките ,кюлчетата и какви ли още не безумни ченгесарски злодеяния.Божков що не се прибереш бе гни ...до ***

162

Анонимен

преди 2 години

Що чак сега ... ???Каскета да не получи просветление свише ... ???Или вече замазаха следите ... ???

161

анализатор

преди 2 години

Корко чонек трябва да е повреден в мозъка,за да не е разбрал за кражбите и грабежите,извършвани 12 г.?Кога ще бъде арестуван шебека отБанкя?